(۲۵ تیر ۱۳۹۲ ۰۸:۲۴ ب.ظ)abraham نوشته شده توسط: (25 تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۴۹ ب.ظ)mohsen f نوشته شده توسط: (25 تیر ۱۳۹۲ ۰۱:۰۰ ب.ظ)abraham نوشته شده توسط: (24 تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۳۷ ب.ظ)عاطفه پارسا نوشته شده توسط: مهندس کامپیوتری که نتونه اپلیکیشن تولید کنه بدرد لای جرز دیوار نمیخوره.
احسنت به این آقا
یادمه ترم ۱کارشناسی که بودم مهندسی نرم افزار داشتم استادم می گفت یه مهندس کامپیوتر باید بتونه نرم افزار رو تحلیل کنه مثلا بتونه بگه یه نرم افزار حسابداری چه نیاز داره حالا کاش منظورش کشیدن نمودار er بود.میدونی چرا ؟چون خودش کد زنی بلد نبود جالب این بود دانشجوی دکترای نرم افزار امیر کبیر بود.میگفت یه مهندس عمران نقشه رو میشکه و میده یه افغانی و پیاده اش می کنن یه مهندس کامپیوتر هم باید همین کار رو بکنه البته من که شدیدا مخالفت کردم بعد گفت کد زن های حرفه ای همون افغانی هستن.یه مهندس کلاسش نمیزاره کد بزنه ان روز بحث به جاهای باریکی کشید هم من به ان بی احترامی کردم و هم ان به من.وقتی کلاس تموم شد بهم گفت فلانی وایسه کارش دارم من وایسادم بهم گفت حواست به حرف زدنت باشه بعد دوباره می خواست من رو قانع کنه آخر نه من قانع شدم نه ان
پایان ترم هم یه ۱۲/۵دادبهم کمترین نمره کلاس.
مهندس کامپیوتر باید بلد باشه کد بزنه ولی لزومی هم نداره ..
چه جالب یعنی چی لزومی نداره؟
دقیقا هیچ لزومی نداره
در بهترین حالت یه مهندس نزم افزار باید ایده داشته باشی و بتونه اونو پیادش کنه
حتی اگه کد نویسی هم فول باشی
فرض کن c کار کرده باشی و نیاز به جاوا داشته باشی باید بری جاوا یاد بگیری
حالا دوباره فرض میکنیم واسه پروژه و ایده ی دیگه ای نیاز به پایتون داشته باشی که کمتر کد بزنی دوباره باید بری دنبال پایتون
بعدش این پروژه پیاده سازی بشه و موفق هم باشه و بگن اینو تحت وبش کن با php...
هرچند میشه همه چیزو یاد گرفت ولی خیلی خیلی بیشتر زمان بره و به هر صورت نمیشه مهارت یه برنامه نویس که چند سال روی یه زبان کار کرده یه شبه بدست بیاری
ولی یه مهندس نرم افزار اگه بتونه یه ایده رو پیاده سازی کنه
uml بکشه
و دید ادراکی از پروژه رو به خوبی پیاده سازی کنه
(و با مفاهیم کلی برنامه نویسی آشنایی داشته باشه)
بعد از اون مرحله این ایده رو میده به یه تیم برنامه نویسی تا واسش کد بزنه
در حقیقت هنر یه مهندس نرم افزار اینه
در غیر اینصورت زیادن کسایی که رشته های دیگه خوندن یا حتی در حد فنی حرفه ای درس خوندن ولی کد نویسیشون خیلی خیلی عالیه
حقوق یه برنامه نویس هم خیلی ایده آل نیست.
اگه هم کد نویس فول باشی و هم ایده و خلاقیت خوبی داشته باشی این میشه ایده آل