(۲۲ خرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۴۳ ق.ظ)آسمان ابری نوشته شده توسط: آیا کسی هست راهنمایی نماید که پک های مدرسان خوب هست یا خیر
دوست عزیز کاش یه کم تحقیق می کردید و بعد پک مدرسان رو می خریدید. من پارسال فریب تبلیغات رو خوردم و توی خرداد از طرح نامی و تخفیف ۲۰ درصد اونا استفاده کردم ......من به هیچ وجه راضی نبودم
.....
من نمی دونم امسال دوباره شروع کنم یا نه ولی خودم تصمیم گرفتم اگه بخوام شروع کنم، برم فقط آزمونای پارسه رو ثبت نام کنم و منابعی رو که کم و کسر دارم، بصورت تک فروشی بخرم. کلاً به هیچ کدوم از دوستان توصیه نمی کنم که پک مؤسسات رو بخرن چون کار عاقلانه و به صلاحی نیست. موفق و پیروز باشید. یا علی
[/quote]
معذرت می خوام این سوالو می پرسم فکر می کنید فکر می کنید دلیل اینکه امسال قبول نشدید چی بود چون فقط منابع مدرسانو خوندین؟ ازموناش بهتون کمک نکرد ضعفاتونو بشناسین؟ از مشاوره هایی که می گن تا روز آزمون باهاتونن اونا کمکتون نکردن؟
ممنون می شم جواب بدین و منو راهنمایی کنید
[/quote]
--------------------------------------------------------------------------------------
به حضورت عرض شود که جهت راهنمائی شما، موارد زیر رو عنوان می کنم:
۱- من امسال قبول شدم و انتخاب رشته هم کردم. رتبه ام شد ۵۴۳ و روزانه ها رو قبول نمی شم ولی با توجه به شاغل بودنم، اولویت اولم نمی تونست دانشگاه های روزانه تمام وقت باشه. با این حال، فکر می کنم و امیدوارم که مجازی شیراز قبول بشم.
۲- حدود یک ماه با جزوات مدرسان درگیر بودم ولی به محض اینکه فهمیدم نمی تونم با خیلی از اونا ارتباط برقرار کنم، تقریباً ۹۰ درصد منابعم رو عوض کردم و همونطور که گفتم، فقط از زبان (خیلی محدود) و نرم افزار و گسسته مدرسان استفاده کردم. البته سیستم عامل و پایگاه و شبکه اش رو هم تا یه جاهایی خوندم ولی بعد بی خیالش شدم.
۳- من چون شاغل بودم، نمی تونستم با سرفصلای آزمون های مدرسان پیش برم و بنابراین، اکثراً تست های نزده زیاد داشتم. رتبه ام هم حول و حوش ۱۵۰ تا ۴۵۰ میومد. ولی در کل (با توجه به اینکه یکی از دوستام که شاغل نبود و با سرفصلا پیش می رفت هم نظرش این بود) آزمون هاش سؤالات استانداردی نداشت. ضمن اینکه غلط املایی و تایپی و ... هم داشت. من بهترین استفاده ای که از این آزمونها کردم، این بود که با جوّ آزمون و نشستن طولانی در یه وضعیت ناراحت و ... بیشتر آشنا شدم و این، تمرین خوبی بود و فکر کنم هدف شما هم از شرکت تو این آزمونها نباید کسب رتبه خوب باشه بلکه باید بهش به چشم یه شبیه سازی از آزمون ارشد برای کسب مهارت « مدیریت همه جانبه جلسه آزمون » نگاه کنید.
۴- مشاوره مدرسان واقعاً افتضاحه. بزرگترین دروغی که این مؤسسه در تبلیغاتش می گه، همین بحث مشاوره هست.حداقل در مورد من و برادرم که اون هم ثبت نام کرده بود توی یه رشته دیگه، این اتفاق افتاد. من شهرستان بودم. مسؤول مدرسان تو شهرستان، خودش مشاوره هم می داد البته با یه هزینه اضافه
اما خیلی زود فهمیدم که این بابا اصلاً این کاره نیست و بی خیالش شدم. مشاور تخصصی تهران هم که قربونش برم. هفته ای یه بار می تونستی زنگ بزنی.حالا تصور کن که از تمام کشور می خوان تو یک ساعت به آقای مشاور زنگ بزنن و مشاوره بگیرن. بعد ایشون تو اون یه ساعت، مُراجع حضوری از تهران هم داره.ببین چه شیر تو شیری می شه. خلاصه شک نکن که مشاوره مدرسان البته اونجوری که تبلیغ می کنن، غیر از یه دروغ خیلی بزرگ واسه سرکیسه کردن مردم نیست.
شما می تونی بهترین مشاوره ها رو از همین بچه های مانشت بگیری. به خصوص اگه آی تی هستی، از آقای
جهانی مدیر تالار مشاوره غافل نشو. من قصد تبلیغ ندارم ولی حرف حق رو باید گفت. اگه کمک های فکری و توصیه های آقای جهانی نبود، من از پروسه آمادگی برای کنکور ارشد هیچی بلد نبودم.
امیدوارم این چیزی که اینجا می گم، آقای جهانی راضی باشن. ایشون تو مدرسان مشاوره می داد ولی چون با سیستم مشاوره مدرسان مخالف بود و معتقد بود پول ملت رو به ناحق می گیرن و خدمات درستی ارائه نمی دن (و این اعتراضش رو علنی عنوان می کرد) اونجا نذاشتن کارش رو ادامه بده. به هر حال اینجا خیلی بهتر می تونه به بچه ها کمک کنه. موفق باشید