آیا کسی هست راهنمایی نماید که پک های مدرسان خوب هست یا خیر
[/quote]
دوست عزیز کاش یه کم تحقیق می کردید و بعد پک مدرسان رو می خریدید. من پارسال فریب تبلیغات رو خوردم و توی خرداد از طرح نامی و تخفیف ۲۰ درصد اونا استفاده کردم و باید بگم که از کل پک کتابای مدرسان، فقط کتاب "مهندسی نرم افزار تألیف آقای جهانی" و ساختمان گسسته (که البته یه تست گسسته هم تو آزمون ارشد نزدم) و زبان عمومی رو استفاده کردم. چون بقیه اش یا کیفیت چاپ پایینی داشت( یعنی پلی کپی بود نه چاپ) یا محتوای افتضاحی داشت. لازم به ذکره که کتاب نرم افزاری که توی پک من بود، کتاب تألیفی آقای جهانی نبود و بسیار بی کیفیت بود. من این مطلب که کتاب نرم افزار مدرسان تغییر کرده رو بطور اتفاقی توی مهرماه پارسال فهمیدم و بعد از پی گیری های مکرر و طفره رفتن مؤسسه، بالاخره کتاب قبلی رو ازم گرفتن و جدیده رو بهم دادن. اون هم توی اواخر آبان ۹۱/ این اتفاق در مورد کتاب الگوریتمشون هم دقیقاً تکرار شد. کلاً برخورد دست اندرکاران مدرسان توی تهران چه مشاوره و چه توزیع کتاب افتضاحه چون معمولاً بیش از حد عضوگیری می کنن و نمی رسن به همه ساپورت بدن. من به هیچ وجه راضی نبودم
برای شما که این پک رو خریرید فقط می تونم توصیه کنم که اولاً بهشون گیر بدید که اگه کتابای موجود در پکتون حالت پلی کپیه (یعنی شناسنامه کتاب و شابک نداره) حتماً براتون تعویضش کنن و کتاب واقعی بهتون بدن و ثانیاً حواستون باشه که از سالای قبل، کتاب تو پکتون نچپونده باشن و آخرین ورژن کتاباشون رو بهتون داده باشن.
توصیه دیگه ام به شما اینه که قید این پولی رو که دادین در بعضی موارد ( یعنی بعضی منابع کنکوری ) بزنید و با جستجو در همین سایت مانشت، بهترین منابع رو تهیه کنید. مثلاً برای هوش مصنوعی قطعاً کتاب راهیان ارشد (آخرین ویرایش که متأسفانه یه کم گرونه) رو توصیه می کنم. کلاً قید بعضی کتابای مدرسان مثل ساختمان داده و ... رو بزنید و وقتتون رو باهاش تلف نکنید. چون به عقیده من، برای اکثر دروس، شما باید فقط یه منبع رو برای مطالعه انتخاب کنید و باهاش پیش برید.
آزمون های مدرسان انصافاً از پک جزواتش بهتره نه اینکه خیلی خوبه. سؤالا معمولاً سخته ولی پاسخ های تشریحی و تحلیلی خوبی داره و جامعه آماریش هم بدک نیست. البته هرچی به آزمونای آخر نزدیک می شی، شروع می کنن به آب قاتی کردن توش
و سؤالات تکراری زیاد می شه.
من نمی دونم امسال دوباره شروع کنم یا نه ولی خودم تصمیم گرفتم اگه بخوام شروع کنم، برم فقط آزمونای پارسه رو ثبت نام کنم و منابعی رو که کم و کسر دارم، بصورت تک فروشی بخرم. کلاً به هیچ کدوم از دوستان توصیه نمی کنم که پک مؤسسات رو بخرن چون کار عاقلانه و به صلاحی نیست. موفق و پیروز باشید. یا علی
[/quote]
معذرت می خوام این سوالو می پرسم فکر می کنید فکر می کنید دلیل اینکه امسال قبول نشدید چی بود چون فقط منابع مدرسانو خوندین؟ ازموناش بهتون کمک نکرد ضعفاتونو بشناسین؟ از مشاوره هایی که می گن تا روز آزمون باهاتونن اونا کمکتون نکردن؟
ممنون می شم جواب بدین و منو راهنمایی کنید
Fardad-A، در تاریخ ۲۶ خرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۱۲ ق.ظ برای این مطلب یک پانوشت گذاشته است:
اینکه این پست شما ربطی باین تاپیک نداره که کاملا" واضحه ولی اینکه مدام دارید ادامه اش میدید را نمیدونم واسه چیه؟
پستهای مربوط به پک مدرسان شریف بزودی حذف میشوند.