(۲۲ خرداد ۱۳۹۲ ۰۶:۴۶ ب.ظ)mohamad_62 نوشته شده توسط: سلام. یعنی به نظر شما اگه نسخه DRAFT رو فقط بخونیم + کتاب طورانی حله؟
یعنی clrs رو نخونیم؟
سلام دوست عزیز.
من اصلا این حرفو نزدم. احساس می کنم نگارشم مبهمه و باید کمی بهتر منظورمو می رسوندم. به هیچ وجه منظور من نخوندن کتاب clrs نیست. کتاب clrs کتاب فوق العاده، اما حجیمیه و به نظر من کسی حاضر میشه این کتابو بخونه که واقعا درس های ساختمان و الگوریتمو دوست داشته باشه. مثل کسی که مثلا برای درس معماری کل پترسونو می خونه. البته خواند این کتاب ها خیلی خوبه ولی بسیار وقت گیره. اصلا به همین دلیله که خیلی ها به منابعی سبک تر (جزوه، ویس و کلاس) رو می آرن. اگر شما از مطالعه درس ساختمان لذت می برید و وقت هم دارید clrs بخونید. اما اگر دوست دارید در درس ساختمان داده برای کنکور آماده شید و در عین حال با بیانی لذت بخش (من بسیار لذت بردم) به طور مفهومیتر و همچنین عمیقتر از باقی کتاب ها کنکور، مطالبو یاد بگیرید (شاید نه به کمال clrs) به کتاب ساختمان داده انتشارات نصیر مراجعه کنید که اگر به مشکلی هم برخوردید بتوانید از ویس دکتر ابراهیمی مقدم بهره ببرید.
موفق باشد.
(۲۲ خرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۰۹ ب.ظ)Lonely Palm نوشته شده توسط: اول بگم منظور من فقط این کتاب نیست، کلی عرض می کنم، فقط توی ایرانه که میگن اسم هرکس پای کتاب اول بیاد واسه ارتقا امتیاز کامل رو میگیره، نفر دوم نصف امتیاز و نفرات بعدی به مراتب کمتر، در حالی که ممکنه همه ی نفرات به یک میزان تو تولید اون کتاب سهیم باشن.
از طرفی وقتی خوب دقت کنید می بینید وقتی اسم یک استاد و دانشجویی پای یک کتابه، کل زحمت به ثمر رسیدن اون کتاب رو دانشجو متحمل شده و فقط برای اعتبار دادن به کتاب اسم استاد هم پاش خورده اونم نفر اول
این قانون نسبت امتیازدهی به ترتیب اسامی رو کی وضع کرده؟ خود این اعضای هیات علمی ...
کلاف سردرگمیه واقعا !
من در ارسال هام سهوا تنها اسم دکتر ابراهیمی مقدمو به عنوان نویسنده نوشته بودم که البته اونارو اصلاح کردم. علت این کارم این بود که به ویس دکتر گوش داده بودم و این ویس برای زمانی است که هنوز کتاب انتشارات نصیر چاپ نشده بود با این حال تدریس ایشون بسیار منطبق بر کتاب چاپ نشده ایشون بود و به این دلیل فکر کردم شاید ایشون نویسنده اصلی این کتاب هستند.