(۰۸ خرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۵۰ ب.ظ)pariya2020 نوشته شده توسط: پسری که یه دختری رو فقط واسه خودش بخواد نه هیچ چیز دیگه!
مگه میشه ! آیا دختری هم هست که پسری رو فقط بخاطر خودش انتخاب کنه ؟!
یه سوال مهم از دخترا ؟!
قبول دارید که پول و شکل و تیپ و ماشین و خونه و نمی دونم از این دست پارامتر ها معیارهای ظاهری انتخاب هستن! در این که شکی نیست ؟
خوب حالا،
(با فرض اینکه جواب دخترا " بله کاملا قبول دارم " باشه !)
پس سوالم اینکه چطور معیارهای واقعی رو می خواین بشناسید ؟ در واقع شناخت پسر از نظر خلق و خو ، جنم کاری ، اعتقاداتش، تعهد ، مسئولیت پذیریش و ...... ؟
---------------------------------------------------------------------------------------------------
مثال برا جا افتادن !
فرض کن یک پسر خوش تیپ، خوشگل پولدار مهندس میاد خواستگاری تون . (جدی نگیرینا فرض کردیم!) خیلی مودب ۱سوال شما میپرسین ۱ سوال پسره و همینطور ۲ساعت مخ همو محترمانه میزنین (یک تو یکی من )و هی سوالات کلیشه ای (شما:ادامه تحصیلو دوست دارین ؟ پسره: خیلی دوست دارم و ...... ) بعد۲-۳ جلسه تئوریک(مثل جلسات فوق!) یهو عاشق هم میشین و پدر مادر ها هم که آماده هستنن از شر بچه هاشون خلاص بشن(البته آرزو دارن هر چه زود تر خوشبخت بشن !!) هیچی دیگه تموم شد قرار مدار عروسی . در عرض یکماه طی جلسات مداوم تئوریک دخترو پسر میرن خونه بخت . همه چیز خوبه تا
بعضی ها کمتر از ۲۴ ساعت !
بعضی ها کمتر از یکماه !
کمتر از یکسال !
دیگه خیلی دوام بیارن ۲ سال !
از هم متنفر میشن !
بعدشم که همه می دونین چی میشه .
اون موقع هر دو شون میگن کاشکی بیشتر میشناختمش ؟!!!
---------------------------------------------------------------------------------------------
حالا چطور همدیگر و بشناسیم و درست انتخاب کنیم ؟؟؟؟