(۲۸ مرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۵۱ ب.ظ)El@he نوشته شده توسط: من کل میدان انقلاب رو زیر و رو کردم، کتاب اقای دوری نزاد رو بیدا نکردم. به نظرتون از کجا میتونم بیدا کنم؟
این کتاب چاپ ۸۹ هست و پارسال هم من خیلی سخت گیر آوردم، سه راه هست؛ یکی اینکه از طریق دوستانی که سال گذشته این کتاب رو داشتن تهیه کنید، راه دوم اینکه کپی این کتاب رو تو انقلاب پیدا کنید و راه سوم هم آینه که پی دی اف اون رو تهیه کنید، یه سوالی هم از خود پارسه بکنید ببینید چاپ جدید این کتاب کی میاد.
(۲۸ مرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۱۳ ق.ظ)hiddenman نوشته شده توسط: ممنون خیلی عالی بود جوابتون
من سطح زبانم متوسطه و خیلی هم به زبان علاقه دارم دیگه حفظ کردن لغت که کاری نداره
توقع من از زبان بالای ۶۰ درصد هست چون ریاضی رو حذف کردم باید رو این سرمایه گذاری کنم
و سوال اخرم اینه که جعبه لاینر مفیده استفاده کنم برای لغات تخصصی ( قبلا تفریحی لغات رو با جعبه لایتنر حفظ میکردم ) ؟؟؟؟
خواهش میکنم.
البته همه کار لغت حفظ مردن نیست. آشنایی با گرامر هم چه توی درک مطلب چه در مورد ۱۰ تست اول نقش مهمی دارن.
فکر میکنم تصمیم خوبی برای حذف کلی ریاضی نگرفته باشید که چون مرتبط به این تاپیک نیست در این مورد صحبت نمیکنم.
استفاده هر ابزاری که بتونه اولا برای شما انگیزه ایجاد کنه و دوما فرایند مطالعه شما رو تسهیل کنه خوبه. اگه با جعبه لاینتر راحت تر میتونید لغات رو حفظ کنید حتما این کار رو بکنید. این بستگی به شخص داره.
موفق باشید :-)