مرسی آقای ایزدی عزیز.
همونطوری که خودتون گفتید ۵۰۴ واسه درک مطلب کافی میتونه باشه و من منکر این نمیشم که ممکن هستش که یکسری تست در ۱۰ سوال اول آورده شود که کلمات آن در ۵۰۴ نباشد اما نه ۹۰% از ۱۰ تست اول!!
در ضمن ابتدا باید دید که دوستان عزیز سطح زبانشون در چه حدی است و چقدر وقت میخوان واسه ی زبان بگذارند و چه درصدی از زبان رو نیاز دارند.
ابتدا سطح دوستان: واسه ی یک فرد معمولی من فکر میکنم در کتاب ۵۰۴ واژه اگر کلمات بی ربط(مثل شپش و کک و...!
) رو بگذاریم کنار میانگین هر درس ۳۰ کلمه دیگه دارد یعنی ۴۲ درس ضرب در ۳۰ این یعنی چیزی حدود ۱۲۰۰ کلمه از ۵۰۴ واژه. این تعداد کلمه بدون در نظر گرفتن کلمات bonus این کتابو در نظر گرفتم!
در ضمن ممکن است که خیلی از دوستان بدلیل پایین تر بودن دامنه لغاتشون باز با کلمات جدید بیشتری توی این کتاب مواجه بشوند!
در مورد کتاب ۱۱۰۰ واژه لازمه که به دوستان بگم که شما اگر روزی به ۳ درس(۳ درس روزانه) رو مطالعه بفرمایید نیاز دارید که حداقل ۲ ساعت وقت بگذارید در بهترین حالت! و این پروسه با این کار ۶۱ روز به طول خواهد انجامید! اما نتیجه کار رو که من بعد از این ۶۱ روز میبینم یادگیری چیزی حدود ۱۰% لغات آنهم به شکل پراکنده و تشویش ذهن شما بدلیل ناراحتی از وقتی که گذاشتید و نتیجه مطلوبتون رو نگرفتید هست!!
به نظر من جدای از بحث کنکور به ترتیب میتونه کتاب های زیر واسه لغات مفید باشند:
۵۰۴->400->essential->
بعدش ۱۱۰۰ واژه .
در ضمن همانطوری که گفتم ۱۱۰۰ واژه لغاتی را داراست که عامیانه نیستند و بیشتر میتونه واسه کنکور دکترا مناسب باشه تا واسه ارشد!
باز هم اگر بخوام طبق گفته شما نظر بدم خواندن چیزی حدود حداقل ۲۵۰۰ لغت جدید از کتاب ۱۱۰۰ واژه اون هم واسه زدن ۳ الی ۴ تست بیشتر از ۱۰ تست اول اصلا کار درستی نیست!!!
شما خوب به این قضیه اشراف دارید که مرور کلمات بدلیل اینکه این لغاتی که خونده میشن کاملا فرار هستن واسه دوستان و اینکه بخوان ۲۵۰۰ لغت(۱۱۰۰ واژه) + ۱۲۰۰ لغت(۵۰۴ واژه) جدید رو مرور کنن اون هم با ۱ ساعت در روز یه فاجعه است!
اگر شما به ۵۰۴ تسلط کامل داشته باشید بسیار بهتر از اینه که نیمی از ۵۰۴ و نیمی از ۱۱۰۰ رو به یاد داشته باشید! چرا که لغات ۵۰۴ بسیار پرکربردتره و در متون و ریدینگ ها مطمئننا لغات این کتاب هستند که خودنمایی میکنن! پس اگه شما تسلط کامل به این کتاب داشته باشید میتونید با دردسر کمتری از پس این ریدینگ ها بر بیاید وگرنه ... .