۱
subtitle
ارسال: #۱
تشخیص زبان منظم و زبان مستقل از متن
سلام چطوری زبا منظم رو از مستقل از متن تشخیص بدم؟
چطور بفهمم سوالم تکراری نیست که مطرحش نکنم؟
چطور بفهمم سوالم تکراری نیست که مطرحش نکنم؟
(۰۷ مهر ۱۳۹۳ ۰۲:۳۶ ق.ظ)fatemeh69 نوشته شده توسط:(07 مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۵۴ ق.ظ)Pakniat نوشته شده توسط: من فکر میکنم با لم تزریق زبان منظم میشه مستقل از متن نبودن زبان ها رو تشخیص داد ، می خواستم نظرتون رو در این مورد بدونم.
خیر این طور نیست با لم تزریق ویژه زبان های منظم تنها و تنها و تنها می توان نامنظم بودن یک زبانی را اثبات کرد
(۰۷ مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۳۴ ب.ظ)Pakniat نوشته شده توسط:(07 مهر ۱۳۹۳ ۰۲:۳۶ ق.ظ)fatemeh69 نوشته شده توسط:(07 مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۵۴ ق.ظ)Pakniat نوشته شده توسط: من فکر میکنم با لم تزریق زبان منظم میشه مستقل از متن نبودن زبان ها رو تشخیص داد ، می خواستم نظرتون رو در این مورد بدونم.
خیر این طور نیست با لم تزریق ویژه زبان های منظم تنها و تنها و تنها می توان نامنظم بودن یک زبانی را اثبات کرد
مثال نقض دارید ؟
(۰۸ مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۳۴ ق.ظ)fatemeh69 نوشته شده توسط:(07 مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۳۴ ب.ظ)Pakniat نوشته شده توسط:(07 مهر ۱۳۹۳ ۰۲:۳۶ ق.ظ)fatemeh69 نوشته شده توسط:(07 مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۵۴ ق.ظ)Pakniat نوشته شده توسط: من فکر میکنم با لم تزریق زبان منظم میشه مستقل از متن نبودن زبان ها رو تشخیص داد ، می خواستم نظرتون رو در این مورد بدونم.
مثال نقض دارید ؟
برای چی مثال نقض دارم یا نه؟
من می گم لم تزریق زبان های منظم اصولا به هدف اثبات نامنظمی زبان های نامنظم طراحی شده و کاربرد دیگری ندارد
شما می گید خیر می شه باهاش مستقل از متن نبودن رو هم تشخیص داد
اگر حرفتون درسته براش مثال بیارید مثلا یه زبان مستقل از متن L={anbn,n>=0} رو بدیم به لم تزریق واسمون اثبات می کنه که نامنظمه و اگر زبان غیر مستقل از متن L={anbncn,n>=0} رو هم به لم تزریق بدهیم باز برامون ثابت می کنه که اینزبان نامنظمه و واسه لم تزریق روند کار روی این دو زبان یکسانه و واسش مهم نیست که زبان نامنظم ما آیا مستقل از متن هم هیت یا خیر مهم اینه که نامنظمه.
نمی دونم فرضیه ذهنی شما چیه و چه دلیلایی واسش دارید اگه دلایلتونو بنویسید و با چند مثال بیان کنید بیشتر متوجه منظورتون می شم
(۱۰ مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۰۱ ق.ظ)Pakniat نوشته شده توسط: من فکر می کنم لم pumping ابزاری است که برای اثبات : نامنظم بودن ، مستقل از متن بودن و غیر خطی بودن میشه استفاده کرد ، در زبان های نامنظم به صورت dfa و در مستقل از متن بودن به صورت گرامر مستقل از متن بیان میشه ، مثلا w.wRرو می تونید اثبات کنید نامنظمه ، اما مستقل از متن هست چون براش گرامر داریم اما anbncn رو با همون لم تزریق زبان نامنظم میشه اثبات کرد مستقل از متن نیست چون براش نه گرامر و نه pda داریم اما با یک i میشه خارج کرد.
در مجموع به دنبال دلیلی برای قوی تر بودن لم مستقل از متن نسبت به نامنظم می گردم و فکر می کنم لم مستقل از متن بیان دیگه ای از لم نامنظم هست !