سلام
من تو طول تابستان از بعضی از دوستام ۳ تا سوال خاص پرسیدم و اونا جواب دادن ممکن به درد شما هم بخوره:
تا مهر چه کار کنم ؟
آیا میشه تو دوران ارشد کار هم کرد ؟
آیا میشه مقاله داد ؟
جواب اونا به این صورت بوده:
*برق گرایش قدرت شریف:
استراحت مسافرت تفریح کامل
هر چی بستگی به خود فرد داره اما حجم کار بالاست ولی خوبیه ارشد این که وقت مال خودته و دیگه سر کلاسها تلف نمیشه !
* نرم افزار شریف:
فقط زبانت رو قوی کن
۲ ترم اول وقت نمیشه! اما ترم های بعدی اگه تزت رو مسلط باشی چرا میشه! سعی کن پایان نامت رو به مقاله تبدیل کنی !
* معماری دانشگاه تهران:
زبان بخون !
من که وقت نکردم تو رو نمی دونم! اگه می خوای ۲ ترم اول مقاله بدی باید یه پروژه استاد رو که فکر می کنی بوی مقاله میده تا تهش برو وسعی کن یه کار رو تا آخر پیش ببری !
* معماری شریف:
زبانت رو قوی کن! کار کردن با لینوکس و کد نویسی رو یاد بگیر اینجا استادا فکر می کنند که همه چی بلدی ! اینم کار نکرده !
* هوش صنعتی اصفهان:
c# و مطلب یاد بگیر! همیشه باید سعی کنی معدلت رو بالا نگهداری و درسایی برداری که به دردت بخورند! میشه کار کرد! خوش یه ترم درس داده بود اما دیگه وقت نکرد ! اینم میگه استادا فکر میکنند خدای کد نویسی هستی !
هوش علم وصنعت:
این از سال دوم کارشناسی کار میکنه اما سال سوم ارشد هست ولی هنوز فارغ از تحصیل نشده !!!!
و چند نفر دیگه !
نتیجه ای که من گرفتم این هستش که معمولا اونایی که تو کارشناسی کار میکردن تو ارشدم قطعا کار می کنند !
اما اونایی که تو دوران کارشناسی کار نمی کردند تو دوران ارشد هم کار نمی کردند !
البته همه این نتیجه گیریها کاملا نسبیه و نمونه خروار نیستند! هدفها هم متفاوت هستش! و مهمتر از این که همه چی به خود فرد بستگی داره !!
من که شخصا دوست دارم هم کار کنم هم مقاله بدم و هم معدلم خوب باشه!