(۱۲ اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۴۱ ق.ظ)piloop نوشته شده توسط: اذیت چیه عزیز من. خیلی جدی دارم می گم! اون شکلکهای پست قبلیم هم واسه این بود که یکم تلطیف شه موضوع!
بعد من می گم حرف این آقا رو باور نکنید شما می گید از کدوم دانشگاه کارشناسی گرفتید! نه واقعا این حرفا با عقل جور در میاد؟! اشتباه نشه، من با ایشون دوست هستم ولی از این مدل حرفا زیاد می زنه و اعصاب آدم رو خورد می کنه. عجب گرفتاری شدیما
من واقعا متاسفم که صمیمیترین دوستام اینطوری باهام برخورد می کنن
برام مهم نیست که به من چی میگین ولی برام مهمه که بقیه فکر نکنن سر کار گذاشتمشون چون این رو توهین به بقیه می دونم
من راجع به این قضیه چیز دیگه ای نمی گم و نمی خوام اینجا رو به محل شوخی های چندتا آدم خاص تبدیل کنم فقط دوستان اگه خواستن بدونن من دارم راست میگم یا سرکارشون گذاشتم می تونن یه google ساده انجام بدن با این موضوعات "acmicpc piloop" یا "acmicpc pmp" ویا "acmicpc last war of pmp" این رو بگم که pmp اسم تیممونه. اگه تو کنکور هم تونستیم درصد های خوبی بزنیم به خاطر همون تمرینات و پایهی الگوریتمی که تو ACM بهش رسیدیم بوده
*piloop و MJRS می دونم که به خاطره این پست شنبه کلی بحث با هم خواهیم کرد ولی اصلا دلم نمی خواست دیگران فکر کنن سر کارشون گذاشتم