تالار گفتمان مانشت
کلید سازمان سنجش برای کنکور ۹۰ مهندسی - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹
کلید سازمان سنجش برای کنکور ۹۰ مهندسی - arshad90 - 07 اسفند ۱۳۸۹ ۱۱:۲۲ ق.ظ

ساعت هم اکنون ۱۰:۱۹ دقیقه صبح روز هفتم اسفند.... هنوز خبری از کلید سازمان سنجش نیست.Sad اینطور که پیداست سنجشی‌ها برنامه‌ها دارند برای به هم ریختن اعصاب ارشدی ها. خدا صبرمون بده...

کلید سازمان سنجش - ف.ش - ۰۷ اسفند ۱۳۸۹ ۱۱:۲۳ ق.ظ

فکر کردم کلید رو اینجا گذاشتینا!!

RE: کلید سازمان سنجش - arshad90 - 07 اسفند ۱۳۸۹ ۱۱:۲۶ ق.ظ

Wink. آفاق جون ما حالا حالاها باید حرص بخوریم. فکر نمی کنم تا بعد ازظهر ساعتای ۷ و ۸ خبری بشه.

کلید سازمان سنجش - ف.ش - ۰۷ اسفند ۱۳۸۹ ۱۱:۲۷ ق.ظ

SadSadSadSad

حالا آخرش هم میگن ما کی گفتیم ۷ ام؟!!!!!!!!!!!!!!!

RE: کلید سازمان سنجش - polarisia - 07 اسفند ۱۳۸۹ ۱۱:۳۲ ق.ظ

پارسال که بعد از دو هفته کلیدها منتشر شد.
حالا حالاها باید صبر کنیم تا ۱۴، ۱۵‌ام.Confused

RE: کلید سازمان سنجش - parvaz_hj - 07 اسفند ۱۳۸۹ ۱۱:۴۰ ق.ظ

هی روزگارررررر!!!!
فکر نمی کنم امروز بدن....
عرض ارادت به همهBlush

کلید سازمان سنجش - delta - 07 اسفند ۱۳۸۹ ۱۱:۴۳ ق.ظ

هیج اطلاعیه ای تو سایتشون نیست.اصلا نمیذارن برا اعلام نتایج اولیه هم من یه جا خوندم گفته بودن اردیبهشت یه جا دیگه گفته بودن دهه اول خرداد
انتشار کلید سوالات آزمون کارشناسی ارشد

معاون سازمان سنجش آموزش کشور از انتشار کلید سوالات آزمون کارشناسی ارشد از روز شنبه خبر داد.

دکتر ابراهیم خدایی در گفت‌وگو با خبرنگار صنفی آموزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با اشاره به انتشار کلید اولیه سوالات آزمون کارشناسی ارشد از ۷ تا ۲۷ اسفند ماه، افزود: پس‌ از برگزاری‌ آزمون‌ و تصحیح‌ اوراق‌، کارنامه کلیه‌ داوطلبان‌ شرکت‌ کننده‌ در آزمون‌ هریک‌ از کد رشته‌های‌ امتحانی‌، از طریق سایت سازمان سنجش در اختیار داوطلبان قرار داده‌ می‌شود.

وی با بیان اینکه ظرفیت آزمون کارشناسی ارشد هنوز مشخص و نهایی نیست، افزود: سال گذشته تعداد پذیرش دانشجویان کارشناسی ارشد به اضافه داوطلبان استعداد درخشان ۵۵ هزار نفر بوده است که با توجه به سیاست وزارت علوم در افزایش پذیرش داوطلبان دوره کارشناسی ارشد، امسال نیز نسبت به سال گذشته این روند افزایشی ادامه دارد.

معاون سازمان سنجش با اشاره به افزایش ۲۰ درصدی ظرفیت در سال گذشته، اظهارکرد: پیش‌بینی می‌شود که امسال بیش از ۶۵ هزار نفر در مقطع کارشناسی ارشد پذیرش شوند.

خدایی با اشاره به اعلام نتایج اولیه این آزمون در اواخر اردیبهشت ماه، گفت: انتخاب رشته مجازین در آزمون اوایل خرداد ماه آغاز می‌شود و نتایج نهایی نیمه اول شهریور ماه اعلام خواهد شد.

RE: کلید سازمان سنجش - mehdi_matrix - 07 اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۱۱ ب.ظ

(۰۷ اسفند ۱۳۸۹ ۱۱:۴۳ ق.ظ)delta نوشته شده توسط:  هیج اطلاعیه ای تو سایتشون نیست.اصلا نمیذارن برا اعلام نتایج اولیه هم من یه جا خوندم گفته بودن اردیبهشت یه جا دیگه گفته بودن دهه اول خرداد
انتشار کلید سوالات آزمون کارشناسی ارشد

معاون سازمان سنجش آموزش کشور از انتشار کلید سوالات آزمون کارشناسی ارشد از روز شنبه خبر داد.

دکتر ابراهیم خدایی در گفت‌وگو با خبرنگار صنفی آموزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با اشاره به انتشار کلید اولیه سوالات آزمون کارشناسی ارشد از ۷ تا ۲۷ اسفند ماه، افزود: پس‌ از برگزاری‌ آزمون‌ و تصحیح‌ اوراق‌، کارنامه کلیه‌ داوطلبان‌ شرکت‌ کننده‌ در آزمون‌ هریک‌ از کد رشته‌های‌ امتحانی‌، از طریق سایت سازمان سنجش در اختیار داوطلبان قرار داده‌ می‌شود.

وی با بیان اینکه ظرفیت آزمون کارشناسی ارشد هنوز مشخص و نهایی نیست، افزود: سال گذشته تعداد پذیرش دانشجویان کارشناسی ارشد به اضافه داوطلبان استعداد درخشان ۵۵ هزار نفر بوده است که با توجه به سیاست وزارت علوم در افزایش پذیرش داوطلبان دوره کارشناسی ارشد، امسال نیز نسبت به سال گذشته این روند افزایشی ادامه دارد.

معاون سازمان سنجش با اشاره به افزایش ۲۰ درصدی ظرفیت در سال گذشته، اظهارکرد: پیش‌بینی می‌شود که امسال بیش از ۶۵ هزار نفر در مقطع کارشناسی ارشد پذیرش شوند.

خدایی با اشاره به اعلام نتایج اولیه این آزمون در اواخر اردیبهشت ماه، گفت: انتخاب رشته مجازین در آزمون اوایل خرداد ماه آغاز می‌شود و نتایج نهایی نیمه اول شهریور ماه اعلام خواهد شد.
تا ۲۷‌ام باید صبر کرد...Angel

کلید سازمان سنجش - parvaz_hj - 07 اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۲۶ ب.ظ

بابا بچه‌ها اگه سوالات تخصصی را از مدرسان و کلیدش گیر اوردید بگذارید دیگه...بی خیال سنجش!!اگه نره بعد عید خیلیه!!!!
کلید تخصصی را گذاشتید اما سوالات مهمه...

کلید سازمان سنجش - ف.ش - ۰۷ اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۳۲ ب.ظ

سوتی سنجش:

وقتی سنجش یه اطلاعیه مربوط به آزمون سراسری رو میگذاره توی قسمت کارشناسی ارشد شما چه انتظاری ازش دارین؟!

لینک دوم داخل این صفحه‌:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

RE: کلید سازمان سنجش - shaghayegh - 07 اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۵۵ ب.ظ

آره بابا سر کاریم... Undecided
میخوان همه بیخیال بشن که اگه‌ام قبول نشدن یادشون رفته باشه ...اگه‌ام قبول شدن زیادی ذوق کنن.

کلید سازمان سنجش - ف.ش - ۰۷ اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۵۹ ب.ظ

ساعت ۱۳ و ما همچنان منتظریم ................
.
.
.
.
.
.
.
.
.

۲۰ روز بعد همچنان منتظریم

کلید سازمان سنجش - bahar - 07 اسفند ۱۳۸۹ ۰۲:۰۱ ب.ظ

حالا این کلید میاد ومیبینیم که سرشار از اشتباهات فاحش .من کلاس دکتر کارگهی امسال رو بودم یکی از سوالات نظریه که حتی توی اصلاحیه هم تصیح نشده بود (در مورد لم pumping )ایشون گزینه دیگه ای رو صحیح دونستن شانس بیاریم امسال سوالات که استاندارد نبود الااقل پاسخنامه استاندارد باشه کار به اصلاحیه کشیده نشه که اونوقت ....

کلید سازمان سنجش - ف.ش - ۰۷ اسفند ۱۳۸۹ ۰۲:۰۳ ب.ظ

کلا توی نظریه هرکسی حرف خودش رو میزنه!
اون کتابی هم که من خوندم اصلا کلید تستها با کلید سنجش نمیخوند!!!!!!!!!!!
پارسال راحت بودما نخونده بودم اصلا هم واسم مهم نبود قبول میشم نمیشم دفترچه نگرفتم کلید هم نگرفتم فقط بعدا رفتم دیدم رتبم نجومی شده: دی

کلید سازمان سنجش - bahar - 07 اسفند ۱۳۸۹ ۰۲:۱۰ ب.ظ

والا دکتر کارگهی انصافا تو نظریه حرف اول رو میزنن وفکر کنم استاد دانشگاه بهشتی یا تهران باشن ..بهرحال خدا عاقبت آخرتمون بخیر کنه ..آفاق خانوم من الان تو همشهری تبلیغ ماهان رو دیدم شما از این پاسخنامه اش چیزی میدونید دفترچه تخصصی رو دارید ؟