(۱۰ اسفند ۱۳۸۹ ۱۰:۲۲ ب.ظ)esi نوشته شده توسط: سلام بچه ها:
نظر در مورد سوالات شک دار:
سوال ۵۲ هم منم میگم باید حذف بشه.
سوال ۵۳ فکر کنم گزینه ۴ درسته(البته مطمئن نیستم).
سوال ۶۲ هیچ شکی نیست که گزینه ۳ درسته (ص ۱۳۱ کتاب پارسه سطر ۲۶ اگه اشتباه نکرده باشم).
سوال ۶۹ به نظرم اطلاعات داده شده کافی نیست، من که نتونستم حساب کنم، اگه کسی تونست مارم قانع کنه.
سوال ۷۱ به نظرم گزینه ۱ درسته نه ۲!!! ولی مطمئن نیستم.
سوال ۷۵ من چند بار حساب کردم گزینه ۱ شد.
سوال ۷۷ اینم حساب کردم شد گزینه ۳ (اصلا روش مدیرین حافظه تویه FCFS با فرض وجود حافظه و بدون وقفه تاثیری نداره).
تخصصی نرم افزار:
سوال ۳۰ گزینه ۲ درسته به نظرم.(تویه کتاب پرت نوشته که برای ارجاع محلی هر دو یکسان هستند اما واسه ارجاع غیر محلی پویا سربار زیادی داره و باید کنترل نوع پویا انجام بشه ولی نگفته نیاز به ایستا داره، یعنی هم حوزه ایستا و هم حوزه پویا به تنهایی می تونن بکار برده شوند، حوزه ایستا با نمایشگر نیازه به حوزه پویا نداره(به اون شکل نمایشگر پرت نگاه کنید،اون خظها توضیح داده که لینکر حوزه ایستا اند) با این اوصاف حوزه ایستا به حوزه پویا نیازی نداره البته حوزه پویا هم به ایستا نیاز نداره اما سربار زیادی داره و گزینه صحیحتر به نظرم ۲ . اگه فکر می کنید اشتباه می گم قانعم کنید.
سوال ۳۷: مشخصه که اگه R3 کلید کاندید باشه(نه لزوما اصلی) می تونه کلید خارجی رابطه باشه.
این درصدای منه، امیدی به قبولی هست یا نه:
زبان:۲۵
ریاضی:۰ (خودمم می دونم غیر قابل بخششه!)
مشترک:۴۰
نرم:۲۸/۳۳
هوش:۱۲
رو تاپیکا داره روی اینا بحث میشه عزیز
من الان سوالا جلوم نیست اما
۷۵ گزینه یک از همون اول رده چون میانگین زمان اجرا + میانگین انتظار باید بشه میانگین زمان بازگشت
پس گزینه های ۲ و ۳ جای بحث داره
به تاپیک مربوطه مراجعه کنید کامل حل شده البته گزینه درست ۲ هست
۷۷ هم عزیزم الگوریتم زمان بندی مگه میشه تاثیر نداشته باشه اینجوری که فرایندی اجرا نمیشه جانم اونچیزی که تاثیر نداره نحوه تخصیص فراینده چون fcfs یه فرایند رو میگیره و تا انتها رها نمیکنه
حالا حل کن به جواب میرسی
اگه مشترکات همین باشه قبولی