تبریک میگم ، احتمال قوی شیراز ترم مهر میبینمتون
نه بابا ۳۶۵ شیراز سال قبل قبول نشده ( ۲ سال پیش همین حدودا بوده که پذیرشش خیلی بالا بود) اما سال قبل طبق کارنامه نهایی من نفر اخر بودم با رتبه ۲۵۳ البته صنعتی اصفهان فکر کنم یه ۵-۶ تای دیگه جا داشت تا قبول بشم ، اصفهان و فردوسی هم فکر کنم تا یه ۲۰ تا بعد از من قبول شده بودن) . البته میدونید که کسایی که سهمیه دارن مثلا رتبه شون ۵۰۰ باشه فکر کنم نصف حساب میشه و میشه ۲۵۰!!!
شاید با این اوصاف بالای ۳۰۰ شیراز اوردن
من شیراز رو که با سایر دانشگاه ها برای گرایش هوش بررسی میکنم میبینم از نظر هیئت علمی از همه دانشگاه ها بزرگ تره ( لزوما به معنای بهتر بودن نیست ) اما چیزی که من خیلی دوس دارم تنوع دروس ارائه شده هست در دانشگاه شیرازه.
من هوش شیراز رو خیلی قبول دارم ، حتی برخی از دوستان نرم افزاری با اساتید هوش پایان نامه بر میدارن و گرایش بچه های نرم شیراز به مباحث هوش مشهود است ( البته نرم شیراز هم اساتید خوبی داره اما شیراز هوشش مطرح هست ) .
بنظر من، نه بخاطر اینکه خودم شیراز میخونم، توصیه میکنم شیراز رو بالاتر از صنعتی اصفهان و فردوسی مشهد بزنید . میتونید با دوستانی دیگه هم صحبت کنید .(البته دارم راجع به هوش میگم ، راجع به نرم افزار نظری ندارم)