زمان کنونی: ۱۶ آبان ۱۴۰۳, ۰۵:۵۵ ق.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن می‌توانید عضو شوید.
گزینه‌های شما (ورودثبت نام)

بحث در مورد سوالات علوم کامپیوتر کنکور ۹۰

ارسال: #۱۶
۳۰ بهمن ۱۳۸۹, ۰۱:۴۷ ب.ظ
بحث در مورد سوالات علوم کامپیوتر
همون سوالی که گفته بود تعداد اعدادی که دقیقا بر ۳ یا ۵ و نه هر دو بخش پذیر باشه
۰
۰
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
ارسال: #۱۷
۳۰ بهمن ۱۳۸۹, ۰۲:۰۵ ب.ظ
من که علوم رو خیلی بهتر از مهندسی دادم یا حداقل احساسم اینو میگه تو حوزه ما که موسسه هشت بهشت بود فکر کنم وسطای جاده اصفهان شیراز بود سرویس شدم تا رسیدم ولی به نظر ارزشش رو داشت خیلی‌ها نیومده بودن او چند نفری هم که بودن وسطای آزمون رفتن توی راه رویی که من بودم از ۶۰ نفر (حدودی) آخر جلسه فقط ۲ نفر غیر من بودن یکی شون از شریف بود که پکونده بوداون یکی هم از دانشگاه تبریز بود.

I believe whatever doesn't kill you simply makes you stranger
۰
۰
ارسال: #۱۸
۳۰ بهمن ۱۳۸۹, ۰۲:۱۹ ب.ظ
اره من تا ۱ نشستم وقتی برگشتم دیدم هیچکی غیر من نیست.من ازمونا ساعت ۱۰ تموم کردم و تا ۱ دوره میکردم اشتباهاتما پیدا میکردم ولی امتحان اسون دردسرم داره باید درصدت بیشتر باشه حالا ببینیم که بالاترین درصدا چی بوده ان شاا... که همه قبول بشن فکر کنم ایجا فقط ۴ نفریم که علوم امتحان دادیم
۰
۰
ارسال: #۱۹
۳۰ بهمن ۱۳۸۹, ۰۲:۲۰ ب.ظ
دوستان delta و High_Voltage:
شما چند تا سوال از دروس پایه جواب دادید . از بقیه درسا چطور ؟

The greatest pleasure in life is doing what people say YOU CANNOT DO

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
۰
۰
ارسال: #۲۰
۳۰ بهمن ۱۳۸۹, ۰۴:۲۱ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۳۰ بهمن ۱۳۸۹ ۰۴:۲۱ ب.ظ، توسط ف.ش.)
ساعت ۱۰ آزمون رو تموم کردین من ۱۱ تازه رسیدم سر اصول سیستم!!!
من ساعت نبرده بودم!!! و زمانبندی نکردم!!!! فقط وقتی رسیدم سر اصول دیدم ۲ ساعت وقت دارم و ۳ درس مونده بعدشم یه ۳۰ دقیقه برگشتم و مجددا بررسی کردم.
البته یه ۲ تا از سوالهای گسسته خیلی وقتمو گرفت!!

If your success is not on your own terms, if it looks good to the world but does not feel good in your heart, it is not success at all.
(Anna Quindlen)
۰
۰
ارسال: #۲۱
۳۰ بهمن ۱۳۸۹, ۰۷:۰۴ ب.ظ
RE: بحث در مورد سوالات علوم کامپیوتر
(۳۰ بهمن ۱۳۸۹ ۰۴:۲۱ ب.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط:  ساعت ۱۰ آزمون رو تموم کردین من ۱۱ تازه رسیدم سر اصول سیستم!!!
من ساعت نبرده بودم!!! و زمانبندی نکردم!!!! فقط وقتی رسیدم سر اصول دیدم ۲ ساعت وقت دارم و ۳ درس مونده بعدشم یه ۳۰ دقیقه برگشتم و مجددا بررسی کردم.
البته یه ۲ تا از سوالهای گسسته خیلی وقتمو گرفت!!

اره من از سوالات ریاضی شروع کردم و زبانا اصلا نگاه نکردم و تا ۱۰ اونایی که ۱۰۰% اطمینان داشتم زدم تا ۱ هم روی بقیه فکر میکردم دیگه -وقت اضافه فقط ۵ دقیقه اخر اوردم گفتم بذار یه نگاه به سوالات زبانش بکنم که دیدم زبان که هیچی نخونده بودم خیلی راحت بوده و سریع ۳ تا شا زدم (بهتر از اینه که سفید میموند)
من ریاضی ۱و۲ که هیچی نخوندم سوالات انتگرالشا زدم خیلی راحت بود یکیش که با تغییر متغیر حل میشد اون سوال انتگرال دوگانه هم که راحت با مشتق نسبت به یکی و انتگرال نسبت به دیگری حل میشد سوال اکسترممه را هم حل کردم که نقطه زینی بود یعنی اکسترمم نداشت امارم ۶ تا زدم مبانی خوب نزدم فقط ۳ تا زدم یکی از سوالاتش که کپی سوال ساختمان داده پارسه سال گذشته بود(در کل ۱۲ تا پایه زدم)
گسسته ۶ تا زدم تقریبا مطمئن
داده: ۹ تا یکیش شک دارم
معماری: ۸ تا تقریبا مطمئن
نظریه: ۱۱ تا دو تاشا شک دارم
انالیز: ۸ تا یکیش شک دارم
۰
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: ف.ش
ارسال: #۲۲
۳۰ بهمن ۱۳۸۹, ۰۸:۳۷ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۳۰ بهمن ۱۳۸۹ ۰۸:۴۱ ب.ظ، توسط ف.ش.)
اون سوال گفته بود بر یکی از ۳ یا ۵ بخش پذیر باشه منم اول فکر کردم منظورش اینه که فقط یکی نه هر دو ولی بعدا دیدم که گزینه اش جور در نمیاد و همون بر ۳ یا ۵ رو حساب کردم.
البته دقیق یادم نیست.
فکر کنم اون سوال انتگرال رو منم دیدم خواستم آخر سر حل کنم که هم یادم رفت هم وقت نشد!

If your success is not on your own terms, if it looks good to the world but does not feel good in your heart, it is not success at all.
(Anna Quindlen)
۰
۰
ارسال: #۲۳
۳۰ بهمن ۱۳۸۹, ۱۰:۲۰ ب.ظ
مگه این سوال نباید این طوری حل میشد:
تعداد اعداد بخش پذیر بر۵‌: ۱۵۰/۵=۳۰
تعداد اعداد بخش پذیر بر ۳: ۱۵۰/۳=۵۰
تعداد اعداد بخش پذیر بر هر دو:۱۵۰/۱۵=۱۰
جواب: ۵۰+۳۰-۱۰=۷۰
در هر صورت من نزدم چون گزینه‌ها ۷۲ داشت و ۳۲ هم فکر کنم بود بقیه اش یادم نیست
۰
۰
ارسال: #۲۴
۳۰ بهمن ۱۳۸۹, ۱۰:۵۳ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۳۰ بهمن ۱۳۸۹ ۱۱:۲۱ ب.ظ، توسط ف.ش.)
۶۰ نداشت؟؟؟ اگه ۶۰ داشته ۷۰-۱۰ =۶۰
آقای PSPS1368‌:

شما اون زبان A#B رو چی زدین (# یعنی مربع) ؟؟
اون سوال افراز
سوال اول آمار که کدام غلط است ؟ به نظر من دوتاش غلط بود.
محدوده jump
اون گراف T که رئوسش ۰ تا ۹ بود.
اون که k تا عنصر تکراری داشت . گزینه هاش log بود.
سوال آنالیز که f = x^n+1 بود.
اون اعداد ۴ رقمی شامل ۱و۲و۴ که مجموعش بشه ۸ من زدم ۵۵
اون سوال درخت T رو من !۳!۳/!۹ زدم کلا بین این که توان ۲ داشت و اونی که توان ۴ داشت شک داشتم
سوال مثلث‌ها‌ی مختلف که میشه با ۳و۴و۵و۶ ساخت من اول ۶۴ درآوردم بعد دیدم حالات تکراری داره زدم ۳۰!

(Anna Quindlen)
۰
۰
ارسال: #۲۵
۳۰ بهمن ۱۳۸۹, ۱۱:۲۷ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۳۰ بهمن ۱۳۸۹ ۱۱:۲۹ ب.ظ، توسط psps1368.)
(۳۰ بهمن ۱۳۸۹ ۱۰:۵۳ ب.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط:  60 نداشت؟؟؟ اگه ۶۰ داشته ۷۰-۱۰ =۶۰
آقای PSPS1368‌:

اون سوال افراز
محدوده jump

A#B رو گزینه هاش رو یادم نیست ولی فکر کنم زبان های منظم تحتش بسته اند. یه چیزی مثل همون shuffle توی یکی از کنکورهای چند سال پیش بود...
سوال افراز که می گفت رابطه R چند تا عضو داره: ضرب دکارتی ۳ مجموعه تو خودشون، می شه ۳۰۰
محدوده jump هم فکر کنم -۱۲۸ و ۱۲۶ (اصلا این گزینه بود؟ Big Grin یه مقدار شانسی زدم دلیل خاصی ندارم)
گراف رو یادم نیست.
k عنصر هم nLogk می شد. (توی یکی از کنکورهای پارسه دلیلش رو نوشته بود. متاسفانه نمی دونم کدوم ولی می دونم دلیلش درست بود.)
سوال آنالیز رو هم یادم نیست. Blush
سوال آخرتون رو هم درست زدین. افراز های ۸ رو می نوشتید و برای هر کدوم جایگشت می گرفتید.
مثلث رو نزدم.
۰
۰
ارسال: #۲۶
۳۰ بهمن ۱۳۸۹, ۱۱:۳۴ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۳۰ بهمن ۱۳۸۹ ۱۱:۴۴ ب.ظ، توسط ف.ش.)
آره اون # رو منم زدم منظم چون دیدم شبیه بر زدنه (فکر کنم همین shuffle که شما میگین من به اسم برزدن میشناسم)
اونم ۳۰۰ زدم (از سادگی شک کرده بودم)
محدوده jump رو هم منم چرتکی زدم -۱۲۷ تا +۱۲۷
k عنصر رو هم فکر کنم همین زدم یعنی تحلیلم درست بود جواب رو نمیدونم دلیلش اینه که اون n تا رو با جستجوی دودویی توی k تا پیدا میکنیم البته من گزینه ۳ زدم نمیدونم nlogk بود یا klogn !
اون سوال آنالیز گزینه هاش اینجوری بود x1+x2+.......=0 و امثال این من اینو زدم اما فکرکنم اشتباهه!!
اون سوالی که روش تقسیم و غلبه و پویا کدام بهتر است؟!
تعداد چاپ ستاره دو به توان n نمیشد؟!!!

(Anna Quindlen)
۰
۰
ارسال: #۲۷
۰۱ اسفند ۱۳۸۹, ۱۲:۱۹ ق.ظ
تعداد چاپ ستاره رو یادم اومد‌، آره همون دو به توان n می شد.

The greatest pleasure in life is doing what people say YOU CANNOT DO

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
۰
۰
ارسال: #۲۸
۰۱ اسفند ۱۳۸۹, ۱۲:۲۳ ق.ظ
delta , parsana,psps ممنون

خدا ازشون نگذره چی میشد کلید رو میزدن جوابها رو چک میکردیم میرفتیم پی کارمون خسته شدم هیچ انگیزه ای ندارم واسه هیچ کاری یک لحظه به این فکر میکنم که رتبم خیلی خوب میشه یه لحظه میگم هیج جا قبول نمیشم ..

خسته شدم به خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

(Anna Quindlen)
۰
۰
ارسال: #۲۹
۰۱ اسفند ۱۳۸۹, ۱۲:۵۵ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۸۹ ۱۰:۵۳ ب.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط:  60 نداشت؟؟؟ اگه ۶۰ داشته ۷۰-۱۰ =۶۰
آقای PSPS1368‌:

اون سوال افراز
محدوده jump
اون سوال درخت T رو من !۳!۳/!۹ زدم کلا بین این که توان ۲ داشت و اونی که توان ۴ داشت شک داشتم
سوال مثلث‌ها‌ی مختلف که میشه با ۳و۴و۵و۶ ساخت من اول ۶۴ درآوردم بعد دیدم حالات تکراری داره زدم ۳۰!

سوال امار درسته ۲ تا گزینش غلط بود طراح سوال حالت ناسازگاری و مستقلا قاطی کرده بود و لی به نظرم گزینه درستتر همون a/b=0 (منظور از / همون شرط)من همینا زدم چون شاید امکان این وجود داشته باشه که اشتراک a, b صفربشه نه حتما
بقیه سوالاتا که پرسیدی اصلا یادم نیست فکر کنم هیچکداما نزدم
مثلا قرار بود سوالی جواب ندمTongue
۰
۰
ارسال: #۳۰
۰۱ اسفند ۱۳۸۹, ۱۲:۵۶ ب.ظ
آره منم همون شرطی رو زدم.

(Anna Quindlen)
۰
۰

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  جزوه برای درس نظریه علوم کامپیوتر matias ۱۳ ۱۴,۹۴۱ ۲۴ شهریور ۱۴۰۳ ۰۸:۳۳ ب.ظ
آخرین ارسال: shabankhah
  گرایش های علوم کامپیوتر alisaaa ۴ ۴,۲۵۴ ۱۳ آذر ۱۴۰۲ ۰۴:۲۷ ب.ظ
آخرین ارسال: hashemhamidi
  علوم کامپیوتر شریف یا نرم افزار تهران؟ ۴L1R3Z4 ۴۴ ۳۲,۱۳۹ ۰۶ شهریور ۱۴۰۲ ۰۸:۱۲ ب.ظ
آخرین ارسال: moeinbahari
  نظر شما راجب بهترین موسسه برای کنکور ارشد کامپیوتر vahid_sh@hotmail.com ۶۵ ۴۴,۴۱۹ ۰۲ بهمن ۱۴۰۰ ۱۲:۵۴ ب.ظ
آخرین ارسال: Hadi7590
  راهنمایی در مورد کنکور ارشد ۱۴۰۰ قاصدک۲۳ ۱۳۷ ۶۷,۱۲۱ ۲۹ آذر ۱۴۰۰ ۱۲:۴۶ ق.ظ
آخرین ارسال: M423sr
  رتبه ۵۴ علوم کامپیوتر و ۷۶ ریاضی ارشد ۱۴۰۰ Computer92 ۰ ۲,۳۳۴ ۰۸ شهریور ۱۴۰۰ ۰۹:۴۶ ب.ظ
آخرین ارسال: Computer92
  [دانلود] حل تشریحی کنکور ارشد مهندسی کامپیوتر و آی تی ۸۷ تا ۹۲ good-wishes ۳۰ ۵۲,۳۸۹ ۲۰ فروردین ۱۴۰۰ ۰۲:۱۷ ب.ظ
آخرین ارسال: sima84
  بحث در مورد نتایج اولیه ازمون دکتری ۹۲ mkiani ۳۷ ۳۲,۸۶۴ ۱۷ بهمن ۱۳۹۹ ۰۲:۱۹ ق.ظ
آخرین ارسال: hmaryam567
  خرید کتب موردنیاز برای کنکور ارشد کامپیوتر susankhanoom ۱ ۲,۸۱۶ ۲۳ آذر ۱۳۹۹ ۰۴:۰۲ ب.ظ
آخرین ارسال: jasin
  به کتاب های کنکور ارشد کامپیوتر نیاز دارم Dermobd ۰ ۲,۳۸۶ ۰۵ آذر ۱۳۹۹ ۰۳:۳۳ ب.ظ
آخرین ارسال: Dermobd

پرش به انجمن:

Can I see some ID?

به خاطر سپاری رمز Cancel

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close

رمزت رو فراموش کردی؟

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. close