زمان کنونی: ۲۸ بهمن ۱۴۰۳, ۰۸:۱۰ ب.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن می‌توانید عضو شوید.
گزینه‌های شما (ورودثبت نام)

بحث در مورد سوالات علوم کامپیوتر کنکور ۹۰

ارسال: #۴۶
۰۲ اسفند ۱۳۸۹, ۰۳:۳۱ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۲ اسفند ۱۳۸۹ ۰۳:۳۱ ب.ظ، توسط grayman.)
RE: بحث در مورد سوالات علوم کامپیوتر
(۰۲ اسفند ۱۳۸۹ ۱۱:۳۸ ق.ظ)delta نوشته شده توسط:  الان به شک افتادم که سوال نظریه را شرط لازم زدم یا کافی فقط یادمه که گزینه ۳ زدم ولی یه جایی هم من خونده بودم یادم نیست کجا که لم تزریق یه شرط لازم برای اثبات نا منظم بودن زبان ولی کافی نیست فکر کنم لازم نیست جواب صحیح بشه جواب خودمم یادم نیست.

ما داریم p آنگاه q یعنی p=>q . در اینجا p شرط لازم برای q است.
در لم تزریق داریم اگر زبان L منظم باشه در اون شرط لم تزریق صدق میکنه یعنی همونی که y به توان i داشت.
ما از این لم برای رد ادعای اینکه زبان داده شده منظم هست استفاده می کنیم یعنی نامنظم بودن زبان.
و برای این کار میایم می گیم اگر نقیض q آنگاه نقیض p یعنی
کد:
~q=>~p
اینجا طبق اون تعریف اول p=>q درواقع لم تزریق میشه شرط لازم برای منظم نبودن زبان یا همون نا منظم بودن. یعنی اگر در اون y به توان i بر قرار نبود آنگاه نا منظم نیست.

موجیم و وصل خویش از ما بریدن است / ساحل بهانه ای است رفتن رسیدن است

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
۰
۰
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
 سپاس‌گزاری شده توسط: delta
ارسال: #۴۷
۰۶ اسفند ۱۳۸۹, ۱۲:۲۹ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۶ اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۴۲ ب.ظ، توسط ف.ش.)
بحث در مورد سوالات علوم کامپیوتر
من آخرش از دست خودم دیوونه میشم این سوال آنالیز رو a,b رو بدست آوردم میدونستم هم k باید بشه ۳ اما نمیدونم چرا زدم ۲=k ؟!!
شما سوال ۶۲ مبانی رو چی زدین من فکر کنم گزینه ۱ زدم اما یه نفر بهم گفت نباید حلقه k رو حساب میکردی چرا؟!!

If your success is not on your own terms, if it looks good to the world but does not feel good in your heart, it is not success at all.
(Anna Quindlen)
۰
۰
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
ارسال: #۴۸
۰۶ اسفند ۱۳۸۹, ۱۲:۴۶ ب.ظ
(۰۶ اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۲۹ ب.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط:  من آخرش از دست خودم دیوونه میشم این سوال آنالیز رو a,b رو بدست آوردم میدونستم هم k باید بشه ۳ اما نمیدونم چرا زدم ۲=k ؟!!
شما سوال ۶۲ مبانی رو چی زدین من فکر کنم گزینه ۱ زدم اما یه نفر بهم گفت نباید حلقه k رو حساب میکردی چرا؟!!

وای نگید k=3 میشه منم ۲ زدم از یکی پرسیدم گفت k=2 میشه شما کلیدا را مگه دارید؟
۰
۰
ارسال: #۴۹
۰۶ اسفند ۱۳۸۹, ۱۲:۴۷ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۶ اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۴۸ ب.ظ، توسط ف.ش.)
نه توی کتاب راهیان دیدم وقتی n=2 باشه k=2n-1 که میشه ۳ .
همون سوالا رو سخت میدادن بهتر بود من کلا با سوال ساده مشکل دارم Sad

If your success is not on your own terms, if it looks good to the world but does not feel good in your heart, it is not success at all.
(Anna Quindlen)
۰
۰
ارسال: #۵۰
۰۶ اسفند ۱۳۸۹, ۱۲:۵۵ ب.ظ
سوالات ساده این دردسرا را هم داره سوال ۵۹ مبانی را چی زدید؟
۰
۰
ارسال: #۵۱
۰۶ اسفند ۱۳۸۹, ۱۲:۵۷ ب.ظ
نخندینا ولی اون که همش ۵ هست رو زدم چون static بود اگه نکته دیگه داشت نمیدونم!

(Anna Quindlen)
۰
۰
ارسال: #۵۲
۰۶ اسفند ۱۳۸۹, ۰۱:۰۳ ب.ظ
منم همینا زدم ولی فکر کنم ۵ ۴ ۳ ۲ ۱ بشه سال ۷۹ همین تکرا شده گفته اگه static نداشته باشه همون عدد تکرار میشه ولی وقتی ststic داشته باشه یکی یکی کم میشه حالا نمیدونم اینجا که درست مشخص نیست خدا کنه همون همش ۵ باشه یه نگاه به سال ۷۹ بکنید ببینید درست میگم
۰
۰
ارسال: #۵۳
۰۶ اسفند ۱۳۸۹, ۰۱:۰۵ ب.ظ
(۰۶ اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۴۷ ب.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط:  نه توی کتاب راهیان دیدم وقتی n=2 باشه k=2n-1 که میشه ۳ .
همون سوالا رو سخت میدادن بهتر بود من کلا با سوال ساده مشکل دارم Sad

کلا این سوال همون روش گاوسی هست. برای تشخیصش نیازی به حفظ کردن نیست. ما اگر n تا w_i و n تا f(x_i) داشته باشیم، دستگاه معادلاتمون دارای ۲n مجهوله که برای پیدا کردنشون باید ۲n معادله هم داشته باشیم. این ۲n معادله رو باید از برابری چند جمله ای‌ها از درجه ۰ تا ۲n-1 با فرمول انتگرال گیری تشکیل بدیم. البته توی این سوال w_i‌ها پیدا شده بود که همین می تونست باعث گمراهی بشه.
۰
۰
ارسال: #۵۴
۰۶ اسفند ۱۳۸۹, ۰۱:۰۸ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۶ اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۱۱ ب.ظ، توسط ف.ش.)
من سوالای ۷۹ رو ندارم.شایدم ۳ بشه‌ها اما یادمه static یه بار مقدار اولیه میگیره و وقتی تابع دوباره اجرا میشه همون مقدار اولی رو میگیره .نظر بقیه چیه!؟

(Anna Quindlen)
۰
۰
ارسال: #۵۵
۰۶ اسفند ۱۳۸۹, ۰۱:۱۵ ب.ظ
این سوالاتم بگید ممنون
۸۹و۱۲۷
۰
۰
ارسال: #۵۶
۰۶ اسفند ۱۳۸۹, ۰۱:۱۷ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۶ اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۲۱ ب.ظ، توسط ف.ش.)
۱۲۷ رو هم فکر کنم اشتباه زدم بین ۲و۳ شک داشتم ۳ رو زدم.
۷۹ رو ۳۰ زدم چون میدونستم از ۶۴ کمتره شما چی زدین!؟
۶۲ رو چی زدین ؟ چرا میگن ۱ غلطه!؟ Sad

(Anna Quindlen)
۰
۰
ارسال: #۵۷
۰۶ اسفند ۱۳۸۹, ۰۱:۲۷ ب.ظ
سوال ۱۲۷ را من ۲ زدم شک دارم ۸۹ (داده)را پرسیدم؟؟؟؟۶۲ را من نزدم
سوال سال ۷۹
خروجی تابع زیر با f(a,5(کدام است؟

define max 10
int a[max];
void f(int*a,int n)}
static int i=0;int k=0;
if i<n {a[i]=k++;l
printf("%d",a[i++]);
f(a,n);}
}
جواب ۰۰۰۰۰
اگر پشت k هم static داشت جواب ۰۱۲۳۴
۰
۰
ارسال: #۵۸
۰۶ اسفند ۱۳۸۹, ۰۱:۳۳ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۶ اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۴۴ ب.ظ، توسط ف.ش.)
۸۹ من گفتم بدترین حالت اینه که یک عدد یک بار تکرار شده باشه اما ما باید همه قسمتها رو بگردیم که میشه nlogn
البته بازم فکر کنم اشتباهه.

همش سوالایی میپرسین که من شک دارما!
آقا پیام نظر شما چیه!؟!

(Anna Quindlen)
۰
۰
ارسال: #۵۹
۰۶ اسفند ۱۳۸۹, ۰۱:۴۹ ب.ظ
سوال ۱۲۷:
فکر می کنم ۲ بشه.
[tex]\sqrt{y} x^3 < \sqrt{y}(1 u)[/tex]
[tex]x^3 < u\sqrt{y}[/tex]
[tex]x < u^{1 \over 3}y^{1 \over 6}[/tex]
۰
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: ف.ش
ارسال: #۶۰
۰۶ اسفند ۱۳۸۹, ۰۲:۲۳ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۶ اسفند ۱۳۸۹ ۰۲:۲۳ ب.ظ، توسط ف.ش.)
سوال ۱۲۹ رو هم میشه بگین کدوم گزینه میشه.

من فکر کنم آنالیز نمیزدم سرسنگین‌تر بود!!!

(Anna Quindlen)
۰
۰

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  [دانلود]آزمون های آزمایشی مدرسان شریف -مهندسی کامپیوتر و ای تی-سال ۹۱(کنکور ۹۲) esisonic ۱۱ ۴۳,۹۳۶ ۱۸ آبان ۱۴۰۳ ۰۴:۳۹ ب.ظ
آخرین ارسال: farshchian2090
  جزوه برای درس نظریه علوم کامپیوتر matias ۱۳ ۱۵,۵۹۸ ۲۴ شهریور ۱۴۰۳ ۰۸:۳۳ ب.ظ
آخرین ارسال: shabankhah
  گرایش های علوم کامپیوتر alisaaa ۴ ۴,۴۸۶ ۱۳ آذر ۱۴۰۲ ۰۴:۲۷ ب.ظ
آخرین ارسال: hashemhamidi
  علوم کامپیوتر شریف یا نرم افزار تهران؟ ۴L1R3Z4 ۴۴ ۳۴,۰۱۶ ۰۶ شهریور ۱۴۰۲ ۰۸:۱۲ ب.ظ
آخرین ارسال: moeinbahari
  نظر شما راجب بهترین موسسه برای کنکور ارشد کامپیوتر vahid_sh@hotmail.com ۶۵ ۴۶,۷۶۳ ۰۲ بهمن ۱۴۰۰ ۱۲:۵۴ ب.ظ
آخرین ارسال: Hadi7590
  راهنمایی در مورد کنکور ارشد ۱۴۰۰ قاصدک۲۳ ۱۳۷ ۷۱,۸۷۶ ۲۹ آذر ۱۴۰۰ ۱۲:۴۶ ق.ظ
آخرین ارسال: M423sr
  رتبه ۵۴ علوم کامپیوتر و ۷۶ ریاضی ارشد ۱۴۰۰ Computer92 ۰ ۲,۴۲۳ ۰۸ شهریور ۱۴۰۰ ۰۹:۴۶ ب.ظ
آخرین ارسال: Computer92
  [دانلود] حل تشریحی کنکور ارشد مهندسی کامپیوتر و آی تی ۸۷ تا ۹۲ good-wishes ۳۰ ۵۳,۶۳۲ ۲۰ فروردین ۱۴۰۰ ۰۲:۱۷ ب.ظ
آخرین ارسال: sima84
  بحث در مورد نتایج اولیه ازمون دکتری ۹۲ mkiani ۳۷ ۳۴,۲۳۹ ۱۷ بهمن ۱۳۹۹ ۰۲:۱۹ ق.ظ
آخرین ارسال: hmaryam567
  خرید کتب موردنیاز برای کنکور ارشد کامپیوتر susankhanoom ۱ ۲,۹۴۴ ۲۳ آذر ۱۳۹۹ ۰۴:۰۲ ب.ظ
آخرین ارسال: jasin

پرش به انجمن:

Can I see some ID?

به خاطر سپاری رمز Cancel

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close

رمزت رو فراموش کردی؟

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. close