(۲۸ فروردین ۱۳۹۲ ۱۲:۳۹ ق.ظ)reza_memari_sharif نوشته شده توسط: (27 فروردین ۱۳۹۲ ۰۸:۴۶ ب.ظ)m2m3m92 نوشته شده توسط: (26 فروردین ۱۳۹۲ ۰۵:۱۷ ب.ظ)reza_memari_sharif نوشته شده توسط: زبان ۱۴/۲۷
استعداد ۳۳/۲۸
تخصصی ۳۷/۳۰
معدل موثر ۵/۱۷
رتبه ۸۴
من گردنم رو می دم اگه تخصصیم زیر ۴۰ بوده باشه..........باید در این مملکت رو گل گرفت....تخصصی این طوری شده هر کی زبانشو خوب زده شده رتبه تک رقمی......واقعا که
سلام
دوست عزیز امیدوارم همیشه موفق و سربلند باشید
اما به نظر بنده کارشناس ارشد برای دکتری حتما باید زبان بالای ۸۰ بزنه چون همه چیز تو این رشته به زبان انگلیسی هست من خودم به شخصه تو این دو سال ارشد تنها یکم مشکل در صحبت کردم دارم همین
اصلا حرفت رو قبول ندارم.....اولا این حرفه شما تا حدودی برای زبان تخصصی درسته ثانیا همه ماها که زبانمون هم ضعیفه حداقل توی دوران ارشد و برای پایان نامه حداقل ۵۰ تا مقاله خوندیم و فهمیدیمش....احتمالا یک مقاله هم نوشتیم....خوب پس مشکل زیادی نداریم و تازه به نظر بنده کسی که زبانش صفر باشه با ۱۰ تا ۱۵ روز وقت گذاشتن میتونه مقاله بنویسه (راه داره و احتمالا خیلیاتون بلدین) ولی کسی که تخصصی میزنه ۲۰% یعنی حتی مدار منطقی هم بلد نیستش یعنی احتمالا هنوز با AND و OR و جدول کارنو مشکل داره....این میخاد دکتری بشه؟؟!!! پس فردا میخاد به بچه ها چی درس بده؟؟؟!!!!
قانع نشدی بگو بازم برات بگم تا قانع بشه.....اولین کسی هستی که میشنوم این رو میگی
به نظرم کنکور دکتری کنکوری است که اگر یک سال براش به اندازه کافی خوندی و قبول نشدی احتمالا دیگه نمیشی باید بیخیال بشی… امروز به یکی از دوستام که اوونم مثل من از نظر علمی خیلی قویه می گفتم که بابا کنکور دکتری کاره ما نیستش…بهش میگفتم ما ۱۰ بار دیگه هم کنکور ارشد بدیم بازم رتبه تک رقمی میشیم یا ۱۰ بار دیگه هم امتحانای دانشگاهو ازمون بگیرن بین ۵ نفر اولیم ولی دکتری کار ما نیستش باید قبول کرد و اصلا هم اینم دلیل بر ضعف نیستش… من ۶۰% کسانی که امسال و پارسال کنکور دکتری قبول شدن رو از نظر علمی اصلا قبول ندارم
ببخشیدا اما خیلی حرف جکی زدین!!!!!!!!!! درس زبان ضریبش بیشتر از بقیه باشه!!!! شما احتمالا مهندسی کامپیوترو با گرایش زبان اشتباه گرفتین.
هیچ لزومی نداره یه دانشجوی دکترا اخبار سطح بالا بخونه. فقط باید لغات تخصصی رو بدونه که اونم میدونه چون باهاش هرروز برخورد داره
شما که انقدر به زبان علاقه دارین و می گین درصدش بیشتر از بقیه درسا باشه بهتره برین گرایش زبان نه کامپیوتر!!!!
به نظر من ضریبش یک باید باشه.
درضمن یه نکته ای رو هم بگم. شما می گین این درس نمره منفی نداشته خوب که چی!!!!!!!!!! سودشو همه میبرن. تازه کسیکه بیشتر تست زده(منظورم تست درست و نه از روی حدس) امکان اینکه بقیه تستایی که مونده و می خواد رندم بزنه، درست بشه بیشتر میشه
پس اینکار به نفع همه هست یعنی همه به یه نسبت بالا میرن و کسایی که درصدشون بالاتره بیشتر سود می کنن
مگر کسایی که بتونن ۹۰ به بالا بزنن (با امتیاز منفی)