(۱۵ اسفند ۱۳۹۱ ۰۹:۰۶ ب.ظ)neda140781 نوشته شده توسط: با خیال راحت زندگیتونا بکنیدو از تفریح و کارایی که دوست دارید لذت ببرید
ممنونم ندا خانم عزیز ... دقیقا همین قصد رو دارم ، من تا مرداد امسال توی یه شرکت طراحی نرم افزار شبیه سازی شبکه کار می کردم که به خاطر کنکور کارمو موقت ول کردم ، از فردا می خوام برگردم سراغ کارم ، همه زندگی که این کنکور مسخره نیس ...
امیدوارم شما و همه بچه های گل و با سواد و فهیم مانشت هم از زندگیتون لذت ببرین...
(۱۵ اسفند ۱۳۹۱ ۰۹:۱۲ ب.ظ)hesamvazirii نوشته شده توسط: اگه درصداتون بر اساس کلید اولیه ایناست که بنده سوگند میخورم شما زیر ۳۰ میشی
و از اونجایی که شریف امسال نزدیک به ۴۰ نفر میگیره شما بی شک امیر کبیر رو دیگه حتما خواهید آورد.
حسام جان ، من خیلی با پست های شما حال می کنم
شما خیلی خوش بینانه پیش بینی می کنی ، آدم روحیه میگیره
بله درصدام براساس کلید اولیه سنجشه که اگه اون سوال هافمن مشترک و اون سوال تابلوی هوش رو کلیدشو درست کنن ، شاید بهتر بشه ، شایدم نشه ولی دیگه خدایی برام مهم نیس ، باید ببینیم خدا برامون چی خواسته...
من لیسانس صنعتی اصفهان بودم و خیلی به نفعم شد که تهران قبول نشدم ، چون اصفهان خیلی تمرکز بیشتری روی درس و کار و زندگیم داشتم ولی الان به خاطر شرایط کاری باید توی شهر خودم تهران قبول بشم ... واسه همین یه کم استرس دارم
امیدوارم پیش بینی های قشنگ شما در مورد همه بچه های مانشت و البته خودت به وفوع بپیونده ...