نقل قول: سلام، تحلیل یو خ مفید بود برام - ممنون، فقط من تحلیل خودمو مینویسم یه نگا بنداز اشکالشو بگیر
منمیگم باید جایگشت های مختلف آرایه رو در نظر بگیریم به طوری که از بهترین حالت برای رفتن به سطر ۴ و آپدیت min تا بدترین حالتش اتفاق بیفته، بهترین حالت زمانیه ک Min تو خونه اول باشه و ۰ آپدیت داریم همینطور میتونیم جایگشتی رو در نظر بگیریم ک min تو خونه دوم باشه که ۱ دونه آپدیت داریم ... تا n-1 آپدیت، حالا از یه طرف دیگه ما کلا !n جایگشت برای آرایه داریم یعنی با احتمال [tex]\frac{1}{n!}[/tex] جایگشت داریم برای انتخاب آرایه، بعدشم فرض کن min تو خونه اول باشه یعنی ۰ آپدیت برای همچین حالتی !(n-1) داریم همینطور اگه تو خونه دوم باشه باز !(n-1) و ... حالا اگه از امید ریاضی استفاده کنیم با تابع چگالی احتمال [tex]\frac{1}{n!}[/tex] داریم:
[tex]\frac{1}{n!}\sum_{i=0}^{n-1}i(n-1)!=\frac{1}{n}\sum_{i=0}^{n-1}i=\frac{n(n-1)}{2n}=\frac{n-1}{2}=\Theta (n)[/tex]
سلام
من به تحلیل شما زیاد وارد نمیشم(
) ولی اشکالاتی که وجود داره رو اشاره میکنم بهشون
۱-اگه min عنصر اول باشه سطر چهارم ۱ بار اجرا میشه نه ۰ بار(چون min در ابتدا بینهایت هستش!)
۲-شما میگی اگه تو یه جایگشت خاص min تو مکان i باشه حتما i یا i-1 (مهم نیس حالا!) بار باید آپدیت شه ولی اینطوری نیس.
مثلا اگه بگیری [tex]2 , 3, 4, 5, ... n-1, 1[/tex] که min خونه آخره در واقع فقط ۲ بار آپدیت انجام میشه.
در واقع اگه بخواییم از این روش تحلیل استفاده کنیم کار خیلی سخت میشه. واسه اینکه به حرف من برسی برای n=4 که ۲۴ تا جایگشت داریم یه بار امتحان کن. تو ۶ جایگشت ۱ تعویض، تو ۱۱ جایگشت ۲ تعویض، تو ۶ جایگشت ۳ تعویض و فقط وقتی آرایه مرتب نزولی باشه ۴ بار تعویض انجام میشه-یعنی به این راحتی نمیشه شمارش انجام داد(بر اساس تحلیل شما)
واسه همین نمیگم تحلیلت نادرسته ولی اگه دقیقترش کنی شاید به زمان لگاریتمی نزدیک بشی!
بازم شاید من تحلیل شما رو خوب متوجه نشده باشم. اگه اینطوریه لطفا روشنم کنید.