آری خورشید ثابت کرد :
حتی طولانی ترین شب نیز با اولین تیغ درخشان نور به پایان می رسد ، حتی اگر به بلندای یلدا باشد ...
بیدار و امیدوار باش
خورشیدی در راه است ...
یلدای همه دوستان مبارک.
آذر ماه هم خیلی زود تموم شد و زودتر از اون چیزی که فکر میکنیم روز کنکور میرسه و دیگه اون موقع است که حسرت روزای از دست رفته رو میخوریم.یه جمله خیلی زیبا از هیتلر خوندم که میگه: "اشک هایی که پس از هر شکست ریختم همان عرق هایی بود که برای پیروزی نریختم"
دوستان بیاید یه کاری نکنیم که کار به حسرت خوردن بکشه.بیاید یه کاری کنیم که به جای اشک ریختن، خنده رو لب پدر و مادرمون بشینه.بیاید یه کاری کنیم که به داشتن همچین فرزندی افتخار کنند.دوستان وقت زیادی باقی نمونده و باید قدر ثانیه ثانیه این روز ها رو بدونیم.همین ۵۰ روز باقیمونده میتونه یه عمر سرنوشت همه ما رو عوض کنه. مگه خدا خودش توی قرآن نگفته: "سرنوشت هیچ قومی را تغییر ندادیم مگر به دست خودشان". پس چرا ما این کارو نکنیم؟! دوستان، ما وامثال ما هیچی از رتبه های تک رقمی کم نداریم و فقط اونها خواستند و توانستند. پس چرا ما نتونیم!
رفقا بیاین به هم قول بدیم که واسه رسیدن به هدفمون تمام تلاشمون رو کنیم
من امشب به همتون قول میدم که تمام تلاشمو واسه رسیدن به هدفم میکنم و قول میدم که دو رقمی بشم
هر کی مرد میدونه بسم الله
من اولین و آخرین بار که کنکور ارشد میدم ومیخوام یه طوری باشه که حداقل اگه نتونستم دیگه با خیال راحت سر رو بالش بزارم و عذاب وجدان نداشته باشم که چرا بیشتر تلاش نکردم
دوست دارم بعد از کنکور همتون رو خوشحال ببینم
(۳۰ آذر ۱۳۹۱ ۱۱:۱۶ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: من که تابع مولد+نظریه اعداد و شمارش رو گذاشتم کنار.
امیر جان به نظر من حذف شمارش اشتباه محضه از من میشنوی حتما بخونش. بخش شمارش رو اگه یخرده روش کار کنی حتی بدون دونستن فرمول ها هم میشه تستهاش رو زد و فقط کافیه که سوال رو خوب بفهمی و خیلی راحت میتونی با قدرت تحلیل خودت جواب رو بدست بیاری.