سلام به همه دوستان
مصمم و
رقیبان پر تلاش
خب، دیشب یه پست گذاشتم اما گفتم کاملش کنم و بعد بذارم که به درد
آیندگان بخوره!
---------------------------
زبان :۵۷/۷۸
مشترک : ۲۰
تخصصی مشترک : ۵۰
معماری ۲۷/۷۸
رتبه :امنیت ۲۶ تجارت ۵۲
---------------------------------
دوست خوبم آرتا هم گفت که تستایی هستن که آدم طمع و حرص برا زدنشون نداره و مطمئنه که درسته،اما یه دفعه یه نکته پنهان اما جالب داره!
من اولین آزمونم بود که میدادم و برای خودم تعیین کرده بودم که این آزمون میشه حد بالا ، یعنی از آزمون بعد رتبه بهتر از این بشه و نهایتا مثه همین بشه
من دیروز این حرص رو کشتم و اگرچه یه سری تست ها رو شک داشتم (یعنی به احتمال ۶۰% میگفتم که فلان گزینه جوابه!) اما نزدم،کنار اون تستها علامت زدم و گزینه مورد نظرم رو کنارشون نوشتم و بعدش که اومدم و نگاه کردم دیدم که ۶تا از ۸تا تستی که اینکار رو کرده بودم،شکم درست بوده اما از این به بعد هم همینکار رو میکنم
زبان : به نظرم آسون بود و یه کم بیشتر دقت میکردم میشد ۸۰ به بالا زد(توی این درس هم ۶تا نزدم که در مورد همشون حدس هایی که زده بودم درست بودن
)
اما در مورد مشترک:خودم توقع خیلی بیشتری داشتم آخه من گسسته رو اصلا نزدم و از ۱۲تای ساختمان و طراحی ۱۱تاش رو زدم اما
کم دقتی باعث شد که تعدادیش غلط بشه!
مهندسی نرم رو هم دوره نکرده بودم و میتونم بگم هیچیش یادم نبود!
شبکه هم که ماشالا بعضی تستاش سخت بود اما من حال کردم،چون نه آسون بود که همه بتونن بزنن و نه اینقدر سخت که نشه جواب داد! یعنی یه کم کسی دقت میکرد میشد جواب داد.من ۳تا زدم که هر۳تاش درست بود و ۲تاش رو هم که شک داشتم توی پاسخنامه وارد نکردم.
تخصصی مشترک:پایگاهش جالب بود!اما من قسمتهای حفظیش رو مرور نکرده بودم و یه تست رو نشد که جواب بدم
اما بازم باید کارکنم.
هوش هم که هلو بود اما بازهم بی دقتی و کامل نخوندن سوال تا آخر کار دستم داد و ۱ تست غلط شد! و اما
سیستم عامل که سر جلسه که دیدمش یه کم نا امید شدم و گفتم نمیشه زدشون
اما یه نگاه به خودم انداختم و دیدم که ای بابا من که لباس رزم تنمه بذار برم یه رجزی بخونیم ببینیم چی میشه! وقتی رفتم جلو همچین که رجز خوندم ۴تاشون به پام افتادنو تسلیم شدن اما من ۲تاشون رو گذاشتم تو قسمت شکیات و نزدم! سوال اولش رو هم که خیلی ساده بود رو با بی دقتی تمام نزدم!
معماری : ۳تا زدم که ۲تاش درست شد ! از دست خودم ناراحتم که میتونستم بالا بزنم! اما توی قسمت سخت افزار معماری یه که ضعیفم! بهتره ابنجوری بگم که درست و با دقت نخوندمش!
پیشاپیش از همه اونایی که این پست رو میخونن،ممنونم.