سلام بچه های مصمم ، ان شالله حال همتون خوب باشه.
اینم نتیجه آزمون من :
زبان :
۶۷/۷
ریاضیات :
۳۷/۵۰
مشترک :
۳۹/۵
تخصصی :
۳۵/۴
رتبه نرم :
۲
نمیدونم یادتونه یا نه که از آزمون قبلی قرار بود دیگه طمع زدن همه ی تست ها رو توی خودم کم کنم ولی با دیدن این آزمون پارسه یه نتیجه جدید گرفتم،
اینکه هر چقدر ما این حرص رو کم کنیم ولی باز ماهیت بعضی از تست ها باعث میشه اشتباه بزنی . یعنی یه تستی رو در عین اینکه فکر میکنی کامل مسلطی و میزنی وقتی توی پاسخ نامه میبینی که بله اصلا نکته ی اصلی این تست رو بلد نبودی . با یه مثال واستون کامل موضوع رو روشن می کنم :
مسئله
ژوزفیوس یه الگوریتم استاندارده که توی کتاب قدسی حالت ساده اون از کتاب کنوث چاپ دهه ها قبل کامل توضیح داده شده
(قبلا توی یکی از پستام در مورد آقای کنوث و کتابش توضیح دادم) ولی متاسفانه توی کتاب قدسی فرمول کلی رو نگفته و خود آقای کنوث هم اونو به عنوان تمرین واگذار کرده و جای بسی خوشحالی که این فرمول کلی توسط یه جوون ایرانی به نام
آرمین شمس براق توی دانشگاه فردوسی ابداع شده و مقاله اش رو هم چاپ کرده الانم آقای شمس توی دانشگاه منچستر ادامه تحصیل میده و مورد تحسین آقای کنوث پدر طراحی الگوریتم قرار گرفته . حالا این جریان و چگونگی ثبت این فرمول توسط این ایرانی و ابهامات بعضی ها توی ایران بر سر تقلب این جوون که بعدا اثبات شد واقعا خودش ابداع کرده رو بعدا اگه شد واستون میگم .
حالا توی این آزمون پارسه یه سوال از همین ژوزفیوس اومده با یه تغییر کوچیک که فکر کنم همین باعث شده خیلی ها این سوال رو به اشتباه با همون فرمول ساده ی کتاب قدسی حل کنن که اتفاقا جزء گزینه ها هم بود من مطئنم ۹۹ درصد کسانی که این سوال رو زدن همین گزینه اشتباه کتاب قدسی رو زدن در حالی جواب درست میشه همون گزینه ای که توسط فرمول کلی آقای شمس ابداع شد.
جریان این ژوزفیوس اینه که یه مسئله کلاسیک رو تبدیل به یه لیست حلقوی میکنی اگه گره ی استارت گره ی ۱ باشه یه بار شیفت به چپ بدی ولی اگه گره ی استارت گره ای غیر از ۱ باشه اونوقته که دیگه باید بری سراغ همون فرمول کلی.
از من به بچه هایی که پارسه آزمون ندادن حتما یه نگاهی به جواب این سوال بکنن نکته ی مفیدیه یا مقاله ش رو بخونن اگه خواستین تا مقاله رو واستون بفرستم.
البته چند تا سوال دیگه توی این آزمون بود که باز همچین نکته هایی داشت
مخصوصا مخصوصا مخصوصا نظریه زبان که به معنای واقعی کلمه دهن طراح نظریه پارسه سرویس
حالا من اینو میگم که این سوال رو هر کی زده واقعا فکر کرده که درسته یعنی خلاصه کلام
با شک نزده ولی دریغ از اینکه واقعا فرمول یه چیزه دیگست که توی هیچ کتابی هم توضیح داده نشده این باعث میشه که
تعداد تست های اشتباه باز زیاد بشه. یعنی هر چقدر ما بخوایم تست اشتباه نزنیم ولی باز ماهیت بعضی از تست ها جلوی این کار رو میگیره . من میگم که زیاد نگران تست های غلط نباشیم ولی سعی کنیم که تا میتونیم
به حداقل برسونیم
asusx59s : خدایا ۱۰۰ میلیون تومن نذرت که تا شب مانشت نیام
مازیار جان این جمله تو خیلی پر معنا است واسه من
پ.ن : پیش به سوی گرفتن این نفر اول با تلاش بیشتر توی آزمون بعدی چونکه دوره ی زدن تست واسم داره هفته بعدی شروع میشه بچه ها شما هم این روزای حساس رو از دست ندین
موفق باشید
یا علی