(۲۴ آبان ۱۳۹۱ ۰۱:۴۵ ب.ظ)damavand_kellap نوشته شده توسط: سلام آقای جهانی.
یه چند تا سوال از شما داشتم ممنون میشم که جوابم رو بدید.
من امسال بنا به دلایلی دیر شروع به خوندن واسه کنکور کردم به عبارتی از اول آبان.هیچ موسسه ای هم واسه کنکور آزمایشی ثبت نام نکردم و فقط قصد دارم سه مرحله جامع سنجشو شرکت کنم.واسه همین برنامه ریزی که واسه خودم کردم طبق روال موسسات نیست خواستم نظر شما رو هم راجع به برنامه ریزیم بدونم.برنامه من به این صورته که از اول آبان هر سری سه درسو انتخاب میکنم و سعی میکنم تو یه بازه ۲ هفته ای تمومشون کنم البته با خلاصه نویسی و حتی المکان تست ۱/۵ تا حالا هم ۴ تا از دروسو تموم کردم پایگاه هم تقریبا نصفش تموم شده یه ۲ فصلم از گسسته خوندم.قصدم اینه که دروسو تا اول دی تموم کنم و زمان باقیمونده رو هم بزارم واسه مرور و تست.حالا به نظر شما این یرنامه رو ادامه بدم یا برگردم به همون روال موسسات؟ یه سوال دیگم هم اینه که من ریاضیات مهندسی رو تقریبا در حد صفرم حالا به نظرتون براش وقت بزارم یا بزارمش کنار و وقتشو واسه درسای دیگه ریاضی بزارم؟یه سوال هم در مورد خلاصه نویسی داشتم من هر کاری کردم نتونستم از شیوه شما تو خلاصه نویسی استفاده کنم البته خلاصه های خودم هم بد نیست اما ممنون میشم یه نمونه از خلاصه های شما رو ببینم شاید یه روال راحت تر واسه خلاصه نویسی دستم اومد.ببخشد که متنم اینقد طولانی شد ممنون میشم کمکم کنید
راجع به روشی که پیش گرفتی باید بگم که من نمیتونم بگم روش شما اشتباه و روش موسسات درسته. من فقط میتونم بگم روشی که شما دارید به درد کسی که ازمون موسسات رو میده نمیخوره. کسی که ازمون نمیده ممکنه روش شما بهش کمک کنه ولی به هر جال شما ریسک ندادن ازمون رو به جون خریدی . حالا تا اینجا که اومدی بقیه راهم باید با همین روش بری. فقط این سه تا درسی که برای هر دو هفته ات انتخاب میکنی مثلا یه دونه مشترک باشه یه دونه تخصصی یه دونه ریاضی.
ازمون دادن خوبیش این بود که تو ازمون ۵۰ درصد مطالب برای بچه ها مرور میشد ولی شما با این روش تا دیماه هیچی رو مرور نمیکنی که این ریسکش بالاست. به نظر من برای این که بتونی مرور کنی ازمونهای موسسات رو از تو همین مانشت دانلود کن و سوالای درسهایی که خوندیشون رو حداقل جواب بده
این طوری باعث میشه اون درس هر از جند گاهی برات مرور بشه.
برای ریاضی مهندسی به نظر من ببین کدوم مطالبش ساده تره و تو یه زمان معقول میشه فهمید برای اونا وفقت بگذار. کلا کامپیوتر چون درسهاش زیاده میشه بعضی درسها رو حذف کرد. البته اگه ریاضی مهندسی رو حذف میکنی باید اون سه تا درس دیگه ریاضی رو لااقل خوب بلد باشی و خوب خونده باشی
در مورد خلاصه نویسی هم من یه فایلی تو این پست اپلود کردم
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
نمیگم خلاصه نویسیهات حتما مثل این باشه ولی استفاده از رنگ کلی میتونه کمک کنه بته. من با استفاده از نرم افزار ورد این کاررو کردم چون کلا خودمم از خط خودم بیزارم. ولی اگه دوست داری میتونی با الگو برداری از این خلاصه برداری و با استفاده از شکلهای مختلف خلاصه برداری کنی. حتی میتونی نمودارهای smart art ورد رو استفاده کنی و توشون رو خالی بگذاری و پرینت کنی بعد با خودکار توشون رو برای خودت پر کنی (اگه تایپ برات سخته) خلاصه تو خلاصه برداری اونجیزی که مهمه اینه که سلسله مراتب درسها رو در بیاری و بدونی چی به چیه من یه نمونه ساختار درختی سیستم عامل رو به این پست اضافه میکنم میتونید همچین ساختاری در بیارید و جلوی هرمطلب مطالب مرتبط با اون رو یادداشت کنید و یا شماره بگدذاری و زیرش با ارجاع به اون شماره ها خلاصه برداری کنید.