(۲۹ آبان ۱۳۹۱ ۰۳:۱۳ ب.ظ)atti joon نوشته شده توسط: بچه هااااااااااااااااا!
خوندن ریدینگ های زبان تخصصی تکنیک خاصی داره؟
هر کسی که بلده میشه لطفا منو راهنمایی کنه.من خیلی مشکل دارم با اینا.
سلام
هر نوع ریدینگ یا متن از سه قسمت درست شده، به ترتیب: مقدمه ، مطلب اصلی و نتیجه گیری . که هرکدوم میتونن شامل یک یا چند پاراگراف باشن.و در مطالب علمی معمولا مطلب حول توضیح یک مورد خاص هست که بهش میگن ایده اصلی یا main Idea .که این ایده اصلی حدودآ در آخرین جملات پاراگراف مقدمه گفته میشه و در پاراگرافهای متن این نکته باز میشه و بسط پیدا میکنه و در پاراگرافهای نتیجه گیری هم چکیده و یا نتیجه ای از کل متن رو میگن.توی ریدینگها ممکنه پاراگراف نتیجه رو ندن یا قدمه رو خیلی موجز بیارن که خودتون متوجه میشین.
پس تو گام اول سعی کنید کل متن رو یه دور خیلی سریع و روان بخونید و اونو به قسمتهایی -از لحاظ نوشتاری- بشکنید
از اونجایی که مطالب علمی و تخصصی رو ممکنه قبلآ شنیده باشید؛ پس اگه لازم شد به اون مطالب پیش زمینه ذهنیتون هم یه مراجعه کوچولو داشته باشید.
اگه معنی کلمه ای رو نمیدونستید ؛ ادامه بدین و سعی کنید از ادامه مطلب معنی کلمه رو استنباط کنید .
اگه مطلب رو حدودا تونستین حدس بزنید درباره چیه؛ اونوقت یه نگاه به سوالا بندازین که ببینید جواب کجاست اما همونموقع هم جوابشونو ندین و کل مطلب رو کامل بخونیدو به نکاتی مثل :ضمایر که به کدام مورد درحال اشاره هستن ، بخشهای توضیحی و clause , phrase و موارد خاص مورد توجه نویسنده بوده ،زمان افعال ،نوع جمله بندی و نوع توضیح و بسط مطلب ... دقت کنین.
فعلا من همینا به ذهنم رسید که بگم