(۰۲ آبان ۱۳۹۱ ۰۱:۰۱ ب.ظ)۵h4rk نوشته شده توسط: من برا محاسبات دارم از رو پوران میخونم ولی یکم خلاصه گفته و بعضی جاهاشو خوب توضیح نداده و از اونجایی که من این درسو تو دانشگاه پاس نکردم، میخواستم ببینم کتاب راهیان ارشد چجوریه؟ یعنی اونم خلاصه گفته یا کاملتر از پورانه؟ یا اگه اونم خلاصه گفته پس من چه خاکی به سرم کنم (چه کتابی بخرم)؟
منم وضعیت شما رو دارم
باید بگم کتاب راهیان خلاصه تر از پوران هست! من پوران رو ندارم اما کتابفروشی که نگاهی بهش انداختم به نظرم کامل تر هست
محاسبات فقط باید نگاه کنی کدوم نوع سوالات درصد طرح شدنشون بیشتره و اون مباحث رو فرمول هاش رو مدام تکرار کنی و مرحله بعد باید مهارت سریعی در محاسبات بدون اشتباه(!) داشته باشی حداقل میشه یه درصدی از گرفت
(۰۲ آبان ۱۳۹۱ ۰۹:۰۷ ق.ظ)skygirl_00 نوشته شده توسط: کتاب پوران دارم، اصلا دلش نیومده توضیح بده درسو. هنوز تو حافظش موندم... گیجم توش برم راهیان بخرم الان؟
نمیدونم چی بگم آخه چون خودم فقط راهیان دارم .از طرفی بعضا میگن این دو کتاب مکمل همه
یکی از کاربرا MSZ دیده بودم قبلا گفته بود با خوندن موازی پوران و راهیان تونسته سطح خودشو خوب بالا بیاره
من خودم چون میدونستم کارم با کتاب خوندن راه نمیافته از همون اول نیت کردم که تمام ویس های اجلالی گوش بدم!
(۰۲ آبان ۱۳۹۱ ۱۲:۱۴ ق.ظ)meris نوشته شده توسط: سلام
لحظه ها به کام
بچه ها برنامه مشخصی تو سایت هستش برای خوندن؟یا اینکه هر کی با پلن خودش جلو میره؟
متشکررررررم
برنامه ریزی مشخص مشخص که نیست!
اما هرکسی نسبت به شناختی که از خودش داره یا بر نامه های آزمون پیش میره
یا اینکه از برنامه ریزی بچه هایی که رتبه برتر بودند و مصاحبه هاشون در سایت موجوده .
موفق باشید