(۰۲ آبان ۱۳۹۱ ۰۹:۵۵ ب.ظ)آرتا نوشته شده توسط: (02 آبان ۱۳۹۱ ۰۸:۲۱ ب.ظ)Payam92 نوشته شده توسط: نمیخوام این تاپیک هم به حاشیه ببرم.
اما بد نیست از کسی که چند وقت میشناختیش حتی توی فضای مجازی یاد کنی.
روی حرفش وایساده.
سلام آقا پیام دوست من .
یادمه زمانی که با این یوزر جدیدم یکی از اولین پستام رو توی مانشت گذاشتم منم اومدم یه چیزایی در مورد شَکَم رو نسبت به طراح سوالات الگوریتم که میگفتم آقای ق.... هستش گفتم. همین مدیر فعال انجمن جناب فرداد اومد زیر پست منم همین تذکر رو داد می تونی پست رو تو لینک پایین ببینی :
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
حالا واکنش من چی : وقتی که این تذکر رو به من داد فرداد واقعا با خودم یه کم فکر کردم که بله واقعا کار من اشتباه بود و سریع یه پ.خ واسه فرداد نوشتم و ازش واقعا مردونه عذرخواهی کردم چون فکر کردم که نمیشه با شایعات و خیال پردازی های خودم یه موضوع رو توی ماشنت بیان کرد و به افکار بچه ها هم نسبت به یک استاد جهت بدم ، چرا ؟ چون احتمال داره که توی کنکور امسال تست های این درس به شدت افتضاح طرح بشه و حالا کسی که حرف منو باور کرده چقدر ...... نثار این استاد می کنه.
شاید حالا با خودت بگی که من کار اشتباهی کردم و روی حرف خودم نموندم اگه همچین فکری کردی پس یه پیشنهاد دارم :
یه تاپیک با عنوان "کمپین حمایت از آقای asusx59sr" ایجاد کن باور کن اولین لایک و سپاسشم خودم میزارم .
این پیشنهاد رو باور کن به قصد بی احترامی ننشوتم فقط چون روند صحیح و بدون حاشیه این گروه واسم مهمه بر خودم دونستم که این پست رو بنویسیم
موفق باشی
(یه خورده معرفت بد نیست بخدا)
این نظر شماست و قایل احترام ولی من پیشنهاد میکتم یه بار دیگه پست و اون پانوشت رو بخونی ..
هر کی که اینجا پست میذاره فقط در مورد درس که نیست. اصلا زندگی فقط درس که نیست حتی قبولی توی کنکور هم با درس خوندن زیاد حتمی نیست. خیلی چیزای دیگه نقش دارن . کسی که میاد اینجا به بقیه افراد اطمینان میکنه در حالی که هیچ وقت اونارو ندیده
و همه ی درد دل و مسائل حتی خصوصیش هم میگه بهشون کمک میکنه بدون هیچ چشم داشتی. اون صفحه حل تمرین clrs که گذاشت که یادتون نرفته؟
اگه هم فکر میکنید هرکی که میاد اینجا باید در مورد درس و فقط درس پست بذاره باشه قبول حق با شماست همین جا بحث تموم ولی اگه یه روزی مشکلی برای شماهم پیش اومد انتظار نداشته باش که...
در مورد حمایت ایشون هم که گفتین باید بگم من میخوام از خودم . از شما و از همه دوستان حمایت کنم که فردا اگه همچین مشکلی پیش اومد یا اگه یه پستی گذاشتم که شاید زیاد درست نمود (بستگی به شرایط روحی و... داره) کسی حق نداشته باشه بهم توهین کنه.
من به مانشت و مانشتی ها بدهکارم و هر کمکی هر موقع از دستم بر بیاد انجام میدم.
همین دیگه تموم.