زمان کنونی: ۰۷ دى ۱۴۰۳, ۱۲:۴۳ ب.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن می‌توانید عضو شوید.
گزینه‌های شما (ورودثبت نام)

گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه

ارسال: #۹۱
۰۲ آبان ۱۳۹۱, ۰۸:۱۹ ب.ظ
بچه ها یه کتاب معماری خوب بهم معرفی کنید
۱
۰
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
 سپاس‌گزاری شده توسط: mohammadali1990
ارسال: #۹۲
۰۲ آبان ۱۳۹۱, ۰۸:۲۱ ب.ظ
نمیخوام این تاپیک هم به حاشیه ببرم.
اما بد نیست از کسی که چند وقت میشناختیش حتی توی فضای مجازی یاد کنی.
روی حرفش وایساده.

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

زندگی باید پرواز مسرت بخش در بین عقابها باشد نه دویدنی جنون امیز در میان موش ها.
به امید زندگی بهتر.
۵
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: moha , mohammadali1990 , asiehmohammadian , 8Operation , sara_sb92 , MS.rezvan , white bird , asusx59sr
ارسال: #۹۳
۰۲ آبان ۱۳۹۱, ۰۸:۲۲ ب.ظ
RE: گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه
(۰۲ آبان ۱۳۹۱ ۰۸:۱۱ ب.ظ)۵h4rk نوشته شده توسط:  
(02 آبان ۱۳۹۱ ۰۷:۴۳ ب.ظ)Eng_Sara نوشته شده توسط:  وای بچه ها من پارسال آی تی رتبه ام شده بود ۱۵۰۰
امسال دارم واسه زیر ۱۰۰ می خونم!! به نظرتون می تونم؟؟؟
خیلی استرس دارم... بچه ها اگه تجربه ی کاهش رتبه دارید بگید!!!
پشت کنکور موندن رتبه رو کم می کنه یا زیاد؟؟ می ترسم نتیجه خوبی نگیرم....

من تجربشو داشتم، کنکور کاردانی به کارشناسی، سال اول ۱۴۰۰، سال دوم زیر ۲۰/
مسلما رتبتون نسبت به پارسال بهتر خواهد شد. شما فقط باید مصمم باشید و حداکثر تلاشتونو بکنید.
در ضمن هدفتونو یکم بزرگتر انتخاب کنید (تک رقمی). هدف، هرچه دست نیافتنی تر، تلاش برای به دست آوردنش بیشتر. Heart

چه جالب!راستش خودمم تجربه شو داشتم! ولی احساس میکنم ارشد یکم زیادی غوله!!! Big Grin
اون که آره تو همه ی درسا دارم واسه ۱۰۰% زدن می خونم!! پس کنکور۹۲ رتبه ۲ شد مال من؟ Tongue
ممنون... موفق باشید

خدایا!!!
مرا به ابتذال ارامش و خوشبختی مکشان. اضطرابهای بزرگ ٫ غم های ارجمند و حیرت های عظیم را به روحم عطا کن . لذتها را به بندگان حقیرت ببخش و درد های عظیم را به جانم ریز...
۱
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: mohammadali1990 , sara_sb92
ارسال: #۹۴
۰۲ آبان ۱۳۹۱, ۰۸:۲۶ ب.ظ
(۰۲ آبان ۱۳۹۱ ۰۸:۲۱ ب.ظ)Payam92 نوشته شده توسط:  نمیخوام این تاپیک هم به حاشیه ببرم.
روی حرفش وایساده.

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

من اولین باره اومدم تو این تاپیک

دیگه نیومد asus???
۲
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: mohammadali1990 , Payam92 , sara_sb92 , asusx59sr
ارسال: #۹۵
۰۲ آبان ۱۳۹۱, ۰۸:۴۲ ب.ظ
(۰۲ آبان ۱۳۹۱ ۰۸:۲۱ ب.ظ)Payam92 نوشته شده توسط:  نمیخوام این تاپیک هم به حاشیه ببرم.
روی حرفش وایساده.

جاش واقعا خالیه - - - حق داره ناراحت بشه --- بنظر منم درست برخورد نکردن باهاش

*الا بذکرالله تطمئن القلوب*
۶
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: Payam92 , 5h4rk , sara_sb92 , MS.rezvan , asusx59sr , moha , mohandes-abedi
ارسال: #۹۶
۰۲ آبان ۱۳۹۱, ۰۹:۲۳ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۲ آبان ۱۳۹۱ ۰۹:۲۸ ب.ظ، توسط Amir V.)
Re: گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه
دوستان سرفصلهای مهندسی نرم واسه آزموهای پارسه رشته آی تی عوض شده. برای مشاهده تغییرات لینک زیر رو ببینید:

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2

There is no there there.
۱
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: sara_sb92 , mohammadali1990
ارسال: #۹۷
۰۲ آبان ۱۳۹۱, ۰۹:۲۵ ب.ظ
قضیه این عکسه چیه؟!!! کی ناراحت شده؟ این آقاهه تو عکسه کیه؟! هوم؟!!

خدایا!!!
مرا به ابتذال ارامش و خوشبختی مکشان. اضطرابهای بزرگ ٫ غم های ارجمند و حیرت های عظیم را به روحم عطا کن . لذتها را به بندگان حقیرت ببخش و درد های عظیم را به جانم ریز...
۱
۰
ارسال: #۹۸
۰۲ آبان ۱۳۹۱, ۰۹:۲۶ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۲ آبان ۱۳۹۱ ۱۰:۳۴ ب.ظ، توسط ۵h4rk.)
(۰۲ آبان ۱۳۹۱ ۰۸:۱۵ ب.ظ)asiehmohammadian نوشته شده توسط:  سلام
شماها طراحی و پیاده سازی و ازروچی میخونین ؟
من کتاب پرات ترجمه سالخورده و دارم ولی خوب خیلی زیاده
من تا ته کتاب برسم که اولش یادم رفته

والا من خودم کتابه مقسمی دارم و دارم از رو اون میخونم، بدک نیست، یه جورایی خلاصه پراته. راهیان ارشدم که کپیه مقسمیه. پورانم که قربونش برم انگار ترجمه پراته، حجمش خیلی زیاده ولی نخوندمش و اطلاعی راجبش ندارم؛ فک کنم کتاب خوب و کاملی باشه ولی خیلی حجمش زیاده (۶۰۰ و خرده ای صفحه)!!!!!

(۰۲ آبان ۱۳۹۱ ۰۸:۲۲ ب.ظ)Eng_Sara نوشته شده توسط:  چه جالب!راستش خودمم تجربه شو داشتم! ولی احساس میکنم ارشد یکم زیادی غوله!!! Big Grin
اون که آره تو همه ی درسا دارم واسه ۱۰۰% زدن می خونم!! پس کنکور۹۲ رتبه ۲ شد مال من؟ Tongue
ممنون... موفق باشید

واااااا!!!!! شما که خودتون تجربشو دارین و اینارو میدونستید پس سوالتون برا چی بود؟ نکنه شک داشتین و میخواستین به یقین برسین؟!!!! Big Grin
حالا چرا رتبه ۲، نکنه از الان میدونی رتبه یک منم؟!!!! Big Grin
۲
۲
 سپاس‌گزاری شده توسط: sara_sb92 , mohammadali1990 , asiehmohammadian
ارسال: #۹۹
۰۲ آبان ۱۳۹۱, ۰۹:۲۷ ب.ظ
به منم بگید چی شده؟ چیکار کردن باهاش؟ Sad
۳
۰
ارسال: #۱۰۰
۰۲ آبان ۱۳۹۱, ۰۹:۵۵ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۲ آبان ۱۳۹۱ ۱۰:۳۲ ب.ظ، توسط آرتا.)
روی حرفش وایساده.

سلام آقا پیام دوست من .

یادمه زمانی که با این یوزر جدیدم یکی از اولین پستام رو توی مانشت گذاشتم منم اومدم یه چیزایی در مورد شکم نسبت به طراح سوالات الگوریتم که میگفتم آقای ق.... هستش گفتم. همین مدیر فعال انجمن جناب فرداد اومد زیر پست منم همین تذکر رو داد می تونی پست رو تو لینک پایین ببینی :

حالا واکنش من چی : وقتی که این تذکر رو به من داد فرداد واقعا با خودم یه کم فکر کردم که بله واقعا کار من اشتباه بود و سریع یه پ.خ واسه فرداد نوشتم و ازش واقعا مردونه عذرخواهی کردم چون فکر کردم که نمیشه با شایعات و خیال پردازی های خودم یه موضوع رو توی ماشنت بیان کرد و به افکار بچه ها هم نسبت به یک استاد جهت بدم ، چرا ؟ چون احتمال داره که توی کنکور امسال تست های این درس به شدت افتضاح طرح بشه و حالا کسی که حرف منو باور کرده چقدر ...... نثار این استاد می کنه.
شاید حالا با خودت بگی که من کار اشتباهی کردم و روی حرف خودم نموندم اگه همچین فکری کردی پس یه پیشنهاد دارم :

یه تاپیک با عنوان "کمپین حمایت از آقای asusx59sr" ایجاد کن باور کن اولین لایک و سپاسشم خودم میزارم .
این پیشنهاد رو باور کن به قصد بی احترامی ننشوتم فقط چون روند صحیح و بدون حاشیه این گروه واسم مهمه بر خودم دونستم که این پست رو بنویسیم

موفق باشی
۶
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: mohammadali1990 , m@hboobe , asiehmohammadian , white bird , sara_sb92 , ADELZX
ارسال: #۱۰۱
۰۲ آبان ۱۳۹۱, ۰۹:۵۸ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۲ آبان ۱۳۹۱ ۱۰:۰۲ ب.ظ، توسط m@hboobe.)
(۰۲ آبان ۱۳۹۱ ۰۸:۴۲ ب.ظ)mohammadali1990 نوشته شده توسط:  جاش واقعا خالیه - - - حق داره ناراحت بشه --- بنظر منم درست برخورد نکردن باهاش
با اینکه میگیم فضای مجازی
دنیای مجازی
ولی دلخوری ها و ناراحتی ها و برخوردنها که مجازی نیستن!!
باید خودتون رو جای کسی که داره اینجا رو مدیریت میکنه بزارید حتی واسه تک تک کلماتی که میخواید بنویسید من خودم شخصا دیدم از نزدیک افرادی که انجمن داشتن و چقدر قدر حرص و جوش میخورن...
نمیخوام جانب داری کنم ولی خب ..Undecided

پتانسیل انسان آنقدر زیاد است که میتواند صد زندگی همزمان داشته باشد. ما میتوانیم بیاموزیم و در هرچیزی متخصص شویم.

درس و دانشگاه یعنی مانشت و دیگر هیچ
Big Grin
۴
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: mohammadali1990 , asiehmohammadian , asusx59sr , sara_sb92
ارسال: #۱۰۲
۰۲ آبان ۱۳۹۱, ۱۰:۰۶ ب.ظ
(۰۲ آبان ۱۳۹۱ ۰۹:۵۸ ب.ظ)m@hboobe نوشته شده توسط:  
(02 آبان ۱۳۹۱ ۰۸:۴۲ ب.ظ)mohammadali1990 نوشته شده توسط:  جاش واقعا خالیه - - - حق داره ناراحت بشه --- بنظر منم درست برخورد نکردن باهاش
با اینکه میگیم فضای مجازی
دنیای مجازی
ولی دلخوری ها و ناراحتی ها و برخوردنها که مجازی نیستن!!
باید خودتون رو جای کسی که داره اینجا رو مدیریت میکنه بزارید حتی واسه تک تک کلماتی که میخواید بنویسید من خودم شخصا دیدم از نزدیک افرادی که انجمن داشتن و چقدر قدر حرص و جوش میخورن...
نمیخوام جانب داری کنم ولی خب ..Undecided

آره ---- ولی ببین چقد جو صمیمی بینمون هست---چندجا دیدم ک ایشون تندوخشک(برخلاف ماها) مخاطب قرار دادن و گفتن حرفشونو --- میشه جالب تر و قشنگ تر هم بیان کرد یه جمله رو ----

قبول داری؟

*الا بذکرالله تطمئن القلوب*
۷
۱
 سپاس‌گزاری شده توسط: m@hboobe , asiehmohammadian , Payam92 , 5h4rk , MS.rezvan , white bird , asusx59sr , sara_sb92 , mohandes-abedi
ارسال: #۱۰۳
۰۲ آبان ۱۳۹۱, ۱۰:۱۲ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۲ آبان ۱۳۹۱ ۱۰:۱۲ ب.ظ، توسط m@hboobe.)
(۰۲ آبان ۱۳۹۱ ۱۰:۰۶ ب.ظ)mohammadali1990 نوشته شده توسط:  آره ---- ولی ببین چقد جو صمیمی بینمون هست---چندجا دیدم ک ایشون تندوخشک(برخلاف ماها) مخاطب قرار دادن و گفتن حرفشونو --- میشه جالب تر و قشنگ تر هم بیان کرد یه جمله رو ----

قبول داری؟
بله ،با نظر شما موافقم

پتانسیل انسان آنقدر زیاد است که میتواند صد زندگی همزمان داشته باشد. ما میتوانیم بیاموزیم و در هرچیزی متخصص شویم.

درس و دانشگاه یعنی مانشت و دیگر هیچ
Big Grin
۳
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: mohammadali1990 , asiehmohammadian , sara_sb92
ارسال: #۱۰۴
۰۲ آبان ۱۳۹۱, ۱۰:۲۴ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۳ آبان ۱۳۹۱ ۱۰:۳۱ ق.ظ، توسط آرتا.)
(۰۲ آبان ۱۳۹۱ ۰۵:۵۴ ب.ظ)Majid.. نوشته شده توسط:  سلام دوستان
من ۸ فصل از گریمالدی رو رو خوندم (+ همه تمریناش) و خدایش در عین قابل فهم بودن خیلی زمان بره!
به نظر شما بخش تابع مولد و توابع بازگشتی رو پوران خوب گفته و کافیه یا که همون گریمالدی رو بخونم؟!!

سلام دوست من .
اینکه ۸ فصل بعلاوه تمرینات این فصول رو از گریمالدی خوندی بهت تبریک میگم چون خیلی توی قدرت تحلیل این درس کمک می کنه .
این دوتا فصل (تابع مولد - توابع بازگشتی) رو که گفتی خیلی ها از کتاب پوران گلایه دارن و براشون فهم این دو تا مبحث سخته نمونش سه تا از دوستان خودم که کلا با این دو تا بخش پوران مشکل دارن .
برای فهم کامل این دو بخش من هیچ کتابی رو به جزء گریمالدی معرفی نمیکنم مخصوصا بخش بازگشتی رو که خیلی باحال گفته. البته من توی این زمان به هیچ کسی پیشنهاد خوندن گریمالدی رو نکردم ولی شما چون این ۸ فصل رو خوندی این پتانسیل رو داری که این فصول رو هم بخونی .
مطمئنم اگه که بازگشتی رو بخونی ازش کامل یاد میگیری ولی از تابع مولد یه کم شک دارم اونم به این دلیل که گریمالدی با گرایش خیلی زیاد به شمارش گفته. من خودم اون قدری که بخوای به این تابع مولد از گریمالدی مسلط نشدم ولی بعدش تونستم مشکلاتم رو با کتاب بالاکریشنان حل کنم. این کتاب تابع مولد رو خیلی مفید و مختصر توضیح داده .

موفق باشی
۵
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: mohammadali1990 , maryam.raz , asiehmohammadian , sara_sb92 , ADELZX
ارسال: #۱۰۵
۰۲ آبان ۱۳۹۱, ۱۰:۴۵ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۲ آبان ۱۳۹۱ ۱۰:۵۲ ب.ظ، توسط Payam92.)
(۰۲ آبان ۱۳۹۱ ۰۹:۵۵ ب.ظ)آرتا نوشته شده توسط:  
(02 آبان ۱۳۹۱ ۰۸:۲۱ ب.ظ)Payam92 نوشته شده توسط:  نمیخوام این تاپیک هم به حاشیه ببرم.
روی حرفش وایساده.

سلام آقا پیام دوست من .

یادمه زمانی که با این یوزر جدیدم یکی از اولین پستام رو توی مانشت گذاشتم منم اومدم یه چیزایی در مورد شَکَم رو نسبت به طراح سوالات الگوریتم که میگفتم آقای ق.... هستش گفتم. همین مدیر فعال انجمن جناب فرداد اومد زیر پست منم همین تذکر رو داد می تونی پست رو تو لینک پایین ببینی :

حالا واکنش من چی : وقتی که این تذکر رو به من داد فرداد واقعا با خودم یه کم فکر کردم که بله واقعا کار من اشتباه بود و سریع یه پ.خ واسه فرداد نوشتم و ازش واقعا مردونه عذرخواهی کردم چون فکر کردم که نمیشه با شایعات و خیال پردازی های خودم یه موضوع رو توی ماشنت بیان کرد و به افکار بچه ها هم نسبت به یک استاد جهت بدم ، چرا ؟ چون احتمال داره که توی کنکور امسال تست های این درس به شدت افتضاح طرح بشه و حالا کسی که حرف منو باور کرده چقدر ...... نثار این استاد می کنه.
شاید حالا با خودت بگی که من کار اشتباهی کردم و روی حرف خودم نموندم اگه همچین فکری کردی پس یه پیشنهاد دارم :

یه تاپیک با عنوان "کمپین حمایت از آقای asusx59sr" ایجاد کن باور کن اولین لایک و سپاسشم خودم میزارم .
این پیشنهاد رو باور کن به قصد بی احترامی ننشوتم فقط چون روند صحیح و بدون حاشیه این گروه واسم مهمه بر خودم دونستم که این پست رو بنویسیم

موفق باشی
(یه خورده معرفت بد نیست بخدا)
این نظر شماست و قایل احترام ولی من پیشنهاد میکتم یه بار دیگه پست و اون پانوشت رو بخونی ..
هر کی که اینجا پست میذاره فقط در مورد درس که نیست. اصلا زندگی فقط درس که نیست حتی قبولی توی کنکور هم با درس خوندن زیاد حتمی نیست. خیلی چیزای دیگه نقش دارن . کسی که میاد اینجا به بقیه افراد اطمینان میکنه در حالی که هیچ وقت اونارو ندیده
و همه ی درد دل و مسائل حتی خصوصیش هم میگه بهشون کمک میکنه بدون هیچ چشم داشتی. اون صفحه حل تمرین clrs که گذاشت که یادتون نرفته؟
اگه هم فکر میکنید هرکی که میاد اینجا باید در مورد درس و فقط درس پست بذاره باشه قبول حق با شماست همین جا بحث تموم ولی اگه یه روزی مشکلی برای شماهم پیش اومد انتظار نداشته باش که...
در مورد حمایت ایشون هم که گفتین باید بگم من میخوام از خودم . از شما و از همه دوستان حمایت کنم که فردا اگه همچین مشکلی پیش اومد یا اگه یه پستی گذاشتم که شاید زیاد درست نمود (بستگی به شرایط روحی و... داره) کسی حق نداشته باشه بهم توهین کنه.
من به مانشت و مانشتی ها بدهکارم و هر کمکی هر موقع از دستم بر بیاد انجام میدم.
همین دیگه تموم.

زندگی باید پرواز مسرت بخش در بین عقابها باشد نه دویدنی جنون امیز در میان موش ها.
به امید زندگی بهتر.
۸
۲
 سپاس‌گزاری شده توسط: mohammadali1990 , آرتا , ۵h4rk , MS.rezvan , white bird , asusx59sr , asiehmohammadian , sara_sb92 , ADELZX

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  اگر بیش از سه سال از عضویت شما در مانشت میگذرد:بگویید کجایید و چه میکنید؟ Fardad-A ۸۳ ۶۰,۹۰۷ ۲۴ مرداد ۱۴۰۲ ۱۲:۵۰ ق.ظ
آخرین ارسال: clint
  منابع درسی اول دبیرستان azaaadeh457 ۱ ۱,۴۹۶ ۰۴ دى ۱۴۰۱ ۱۰:۲۱ ب.ظ
آخرین ارسال: HamidReza1
  بهترین منبع درسی و کلاس به صورت افلاین برای کنکور ارشد nrgs_h99 ۰ ۱,۷۱۷ ۱۱ مرداد ۱۴۰۱ ۰۱:۵۲ ب.ظ
آخرین ارسال: nrgs_h99
  پارسه، مدرسان شریف،ماهان و.... کدام یک بهتره؟؟؟ alim93 ۶۴ ۷۵,۹۰۱ ۰۷ تیر ۱۴۰۱ ۱۲:۵۶ ق.ظ
آخرین ارسال: عزیز دادخواه
  رکوردهای مانشت admin ۱۴۰ ۹۲,۹۳۴ ۱۹ فروردین ۱۴۰۰ ۰۲:۵۹ ب.ظ
آخرین ارسال: msm1365
  اهدای کتاب هایم به اعضای گل مانشت x86 ۴۴ ۳۸,۶۳۵ ۰۳ آبان ۱۳۹۹ ۰۹:۴۴ ب.ظ
آخرین ارسال: abolfazl pepco
Lightbulb گروه ترجمه ی مانشت marvelous ۱۳ ۱۰,۳۶۳ ۰۱ خرداد ۱۳۹۹ ۰۳:۳۷ ب.ظ
آخرین ارسال: ziba_090
  گروه درسی آمادگی ارشد ۹۸ amir95 ۲۹۷ ۱۶۳,۶۳۲ ۰۶ فروردین ۱۳۹۹ ۰۸:۳۵ ب.ظ
آخرین ارسال: قاصدک۲۳
Star سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت nasrolah ۹۴۸ ۲۴۶,۶۳۳ ۱۴ اسفند ۱۳۹۸ ۰۵:۵۲ ق.ظ
آخرین ارسال: عزیز دادخواه
  طلوع ماه admin ۱۷ ۱۹,۰۴۱ ۰۷ اسفند ۱۳۹۸ ۰۱:۵۹ ب.ظ
آخرین ارسال: gostore

پرش به انجمن:

Can I see some ID?

به خاطر سپاری رمز Cancel

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close

رمزت رو فراموش کردی؟

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. close