(۰۱ آبان ۱۳۹۱ ۱۱:۳۷ ب.ظ)forouzan نوشته شده توسط: سلام
خوش به حاله شماها من آزمون ۲۵% اولا که خیلی خراب کردم به کل از بعد آزمون دیگه اعصابم خرد شد و هیچ کتابیما دیگه باز نکردم.
خیلی نا امید شدم
سلام
منم ۲۵% اول خراب کردم حساااابی... ولی منطقی بود چون مهر ماه میتونم بگم مطالعه ام تقریباً صفر بود! یه ۵-۶ روزی میشه جدی شروع کردم! ناامید نشو ... ادامه بده...
(۰۲ آبان ۱۳۹۱ ۰۱:۱۵ ق.ظ)white bird نوشته شده توسط: (01 آبان ۱۳۹۱ ۰۸:۵۷ ب.ظ)kimiya_496 نوشته شده توسط: سلام دوستان.وقتتون بخیر...کتاب سیستم عامل دکتر حقیقت ار کدوم انتشاراته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اهواز پیدا میشه؟؟؟؟؟؟؟
پیشاپیش از جواباتون ممنونم
دکتر حقیقت یه کتاب سیستم عامل داره مال انتشارات همای دانش
که خیلی شبیه کتاب پارسه هستش
چقدر کتاب شبکه پارسه سخته......
بعد از کلی گشتن تازه یه کپی از کتاب چاپ قدیمش پیدا کردم
انقدر دیدگاهم به شبکه مثبت بود این کتاب که خوندم اصلا شک کردم شبکه باشه
خلاصه هنگ فصل ۳ و ۴ هستم
آره شبکه ی پارسه واقعاً کتاب پر حجمی هست! واقعاً من واسه این کتاب کلی ی گلبول خاکستری سوزوندم . کالری مصرف کردم آخرشم زیاد مسلط نبودم و % پایین زدم!
امسال دارم شبکه ی مدرسان شریف رو می خونم نسبت به کتاب پارسه حجمش کمه اما خوبه! فعلاً که فصل ۲ هستم!
متاسفانه شبکه درس گسترده ای هستش! اصلاً نمی شه سوالات رو پیش بینی کرد! یه سال کلاً طراح گیر داده به یه فصل! مثلاً فقط لایه ها یا فقط آی پی! یه سال سوالات از همه ی فصل ها هست....
من شخصاً تو مسئله ها لنگم!!! پارسال که چند فصل رو کلاً گذاشتم کنار.... امسال ببینم چه میکنم!
(۰۲ آبان ۱۳۹۱ ۰۱:۲۶ ق.ظ)Amir V نوشته شده توسط: بچه ها ۲تا نکته.
اولا من با گوشی میام نمیتونم لایک کنم. از این بابت نعذرت.
دوم اینکه این همه درس میخونیم نکنه دوماه دیگه دنیا تموم شه همون به فنا بریم
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
عجب تحلیلی! دمت گرم! اینو خوب اومدی! آقا اگه مردیم کی میخواد جواب این گلبول های خاکستری بیچاره رو بده؟؟!!
اون دنیا اجری هم دارن اینا؟
گذشته از شوخی نه دو ماه دیگه احتمال مرگ هر لحظه و دقیقه و ساعت هست! اصلاً شاید فردا صبح مردیم؟
تلاش کن که لحظه ای که داری چشماتو می بندی و میری روحت شاد باشه