اگه میخوای کلاس بری ، سعی کن نهایت ۴ -۵ درس بیشتر نشه ، چون رفت و آمد و نشستن سر کلاس، وقتی رو برای خوندن باقی نمزاره
همراه با درس تست هم بزن اما نه همه رو یه جا ، من اینطوری عمل کردم :
" بهتره هر فصل که میخونید تعدادی تست بزنید اما همه تست ها رو نزنید چراکه ممکنه با بی حوصلگی اونا رو رد کنید و در ضمن وقتی ۱۰ تا تست یه مبحث زدید ، تو اون لحظه ممکنه سایر تست ها هم بزنید چون دیگه خیلی مطالب تکراری شده . اما من میگم تست ها رو تقسیم بندی کنید و برای مرور کردن ، سایر تست هایی که نزدید رو بزنید ، ۲ راه میتونید داشته باشید
الف - مثلا تست های مضرب ۵ رو بزنید . این روش یک ایراد بزرگ داره اونم اینه که بعضی فصل ها تست کم داره و باید مثلا تست ها رو زوج و فرد کنید و بعضی فصل ها تست زیاد داره و باید تست های مثلا ضریب ۵ رو بزنید ، این باعث میشه که یکم سر درگم باشید مگر اینکه اول هر فصل بنویسید تست های با چه مضربی رو زدید
ب- روش خودم : زحمت میکشید یه فرم پاسخ نامه تستی درست میکنید شبیه اونی که تو کنکور میدن اما تا شماره ۱۰۰ کافیه ( هم کاغذ کمتری مصرف میشه و هم کوچولوتره ) . از این فرم به تعداد فصول همه دروس کپی میگیرید ( میتونید فرضا ۴ تاش رو تو یه برگ بزارید و کپی بگیرید بعداً جداش کنید ) . اینطوری حتی میتونید تست ها رو رندوم بزنید . "
متن بالا رو از لینک زیر برداشتم ، اگه از روش های اینجوری خوشت میاد یه نگاه بهش بنداز :
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
امسال و سال قبل هم بچه ها مصاحبه های خوبی از رتبه های برتر گرفتن که میتونید از اونا هم استفاده کنید .
نگران هم نباش ، درسته کمی دیر شده اما با تلاش میرسی