(۱۸ مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۲۶ ق.ظ)آلبالو نوشته شده توسط: (18 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۰۲ ق.ظ)m@hboobe نوشته شده توسط: (17 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۵۶ ب.ظ)younes نوشته شده توسط: میگم این شبکه آموزش کلاس مقسمی خیلی باحال بود ، اگه بازم بهت اس دادن یه ما فقیر فقرا هم ندایی بدی
خواهش قابلی نداشت
اما اونجاش که تخته الکترونیکیشون قاط زده بود!
نمیدونید چه روزایی و چه ساعتی و چه درسایی رو پخش میکنه؟...کلا یه اطلاعات جامع بدین،
من مایلم اقای مقسمی رو از نزدیک! ببینم
این برنامه ها از خرداد ماه از شبکه آموزش پخش میشه . فعلا که هر شب ساعت ۲۱ برنامه پخش میشه . اسم برنامه صعود هست . توی سایتش که برید زمانبندی برنامه هاشو گذاشته و فکر کنم ویدئو های شب های قبل هم باشه . اگه بهشون پیامک بدین و رشته تون رو مشخص کنید برای برنامه هایی که مربوط به شما میشه بهتون پیامک میدن .
تا اون جایی که من دیدم همه رشته های ارشد رو دارن پوشش میدن اما کارشناس ها و مشاورینی که تشریف میارن همه مدرسین موسسه ماهان هستن .یعنی بابت این برنامه چقدر به صدا و سیما پول میدن ؟؟؟؟!!!!!
من عضو ماهان نبودم اما چون توی تابستون بهشون پیامک دادم برای برنامه هایی که مربوط به درسای ما میشه بهم پیامک میزنن.
تدریس آقای مقسمی هم به این صورت بود که چند تا تست این درس رو توضیح دادن و حل کردن و مباحث مهم طراحی الگوریتم که توی همه کتابای تست هست رو نام بردن .
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.