مشکل با خوندن مدار الکتریکی
بچهها من با این درس خیلی مشکل دارم اصلا از دستم در رفته دیگه نمیخونمش.دوست ندارم حذف بشه چون توی کنکور کلی واسش وقت داریم.کسی از بچه هایی که امسال آزمون میده نیست منو راهنمایی کنه ؟ از روی چی میخونید ؟!
(۰۸ آذر ۱۳۹۰ ۰۷:۴۴ ب.ظ)mthsh نوشته شده توسط: کتاب پوران که همون کتاب جبه دار و پارسه رو میکس کرده.کتاب پارسه هم فصل مدارهای مرتبه اول رو هرچی از روش خوندم نتونستم مسئله حل کنم.
(۰۸ آذر ۱۳۹۰ ۰۹:۰۱ ب.ظ)mat نوشته شده توسط: من از جزوه کهن میخونم ...خوب پیش میره چون هر مبحثی که شروع میکنه بعدش چند تا مثال میزنه و زیاد طول نمیده وبدیهیات رو توضیح نمیده فکر کنم برای کسایی که مدار رو تو دانشگاه داشتن خوب باشه...خیلی دنبال جزوهی کهن بودم گیر نیووردم
پارسه هم که اصلا جالب نبود به نظر من ...راستی کهن کتاب مدار الکتریکی مدرسان شریف برای کاردانی به کارشناسی رو معرفی کرد اون رو هم دیدم ....هم روون توضیح داده هم پر از مثال بود ...
(۰۸ آذر ۱۳۹۰ ۰۹:۰۸ ب.ظ)mthsh نوشته شده توسط:(08 آذر ۱۳۹۰ ۰۹:۰۱ ب.ظ)mat نوشته شده توسط: من از جزوه کهن میخونم ...خوب پیش میره چون هر مبحثی که شروع میکنه بعدش چند تا مثال میزنه و زیاد طول نمیده وبدیهیات رو توضیح نمیده فکر کنم برای کسایی که مدار رو تو دانشگاه داشتن خوب باشه...خیلی دنبال جزوهی کهن بودم گیر نیووردم
پارسه هم که اصلا جالب نبود به نظر من ...راستی کهن کتاب مدار الکتریکی مدرسان شریف برای کاردانی به کارشناسی رو معرفی کرد اون رو هم دیدم ....هم روون توضیح داده هم پر از مثال بود ...
(۰۹ آذر ۱۳۹۰ ۱۱:۱۵ ق.ظ)باد نوشته شده توسط:مگه چند جلده ؟ اینا که دو جلد بیشتر نیست !(09 آذر ۱۳۹۰ ۱۰:۳۸ ق.ظ)mthsh نوشته شده توسط:نه. من ازشون جزوه ای ندارم. فقط کتابشونو خوندم. ۳ جلدشو.... اونقدر خوب درس داده که آدم رغبت می کنه ۳ جلدشو بخونه(09 آذر ۱۳۹۰ ۰۹:۵۹ ق.ظ)باد نوشته شده توسط: می خواین مدار یاد بگیرید فقط و فقط کتاب دکتر عابدی استاد امیرکبیرمهندس نیکوبین هم خیلی محبوب هستن!
من با اینکه گرایشم نرم افزاره و ترم ۳ مدار پاس کردم ولی سر جلسه مدار الکتریکی می فهمم سوال چیه و چطوری باید حل بشه.
شاید به جواب نهایی نرسم جون براشون وقت نمی ذارم
کتابهاشون یکم قطور هست ولی اگه فقط مثالهاشو بخونید مطمئن باشید می تونید به همه سوالات پاسخ بدید.....
ایشان در نزد دانشجویان برق نیز بسیار محبوب هستند....
من آقای عابدی رو از همون ترم ۳ که مدار داشتم میشناختم.چون فامیل استاد خودمم هم عابدی بود
اگه جزوشو دارین آپلود کنید.استفاده کنیم.من سرچ کردم فقط نمونه سوالاشون بود !
آدرس جلد اول:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
آدرس جلد دوم:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
(۱۳ آذر ۱۳۹۰ ۰۴:۱۶ ق.ظ)aidin نوشته شده توسط: سلام دوستان کامپیوتری عزیز!از توضیحات شما ممنونم . کتاب پارسه چطوره آخه میگن ساده ترین کتاب مدار همونه . درصد زیادی از بچه های کامپیوتر اصلا مدار تو دانشگاه نداشتن( یکیش خودم )برا همین هم باید یه کتاب ساده و روون و در عین سطح علمی مناسبی داره رو باید انتخاب کنیم/
من برق می خونم
برای درس مدار معجون مناسبی واستون دارم!
...
(۰۵ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۲:۵۰ ب.ظ)marysimaa نوشته شده توسط: کتاب جبه دار و پارسه برای یادگیری اصلا خوب نیستند چون اصلا حتی یک تست کامپیوتری هم توشون حل نشده و از طرف دیگه اصلا برای برقی ها نوشته شده و خیلی سنگینه. کتاب پوران هم خیلی ضعیف بود و حلهاش خیلی خیلی طولانی و غیرتستی بود. مدرسان رو هم ندیدم. ولی من خودم از جزوه مهندس تقوی که استاد پارسه بود استفاده کردم و خیلی خوب نتیجه گرفتم. طبق آخرین خبری که در وبلاگ ایشون دیدم، قراره جزوه رو به کتاب تبدیل کنند و تا آخر اردیبهشت چاپش کنند. ایشون هم درس رو داده و هم تستها رو حل کرده. بازم اگر فرصت کنم سعی میکنم جزوشون رو اسکن کنم بگذارم.
(۰۷ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۲:۳۴ ق.ظ)mthsh نوشته شده توسط: ای بابا...واقعا اگه کسی اونقدر زرنگه که بدون جبه دار خوندن مدار رو یاد بگیره حقشه یه رتبه ی خوب بیاره...همه نمی تونن کلاس برن...من خودم پارسال پارسه رو داشتم ولی تا رسیدم به فصل مدارهای مرتبه اول دیگه چیزی یاد نگرفتم...من همون جبه دار رو اکیدا توصیه میکنم...افرادی که مث من پشت کنکوری هستن دوست دارن بعد از خوندن درس تست ها رو راحت بزنن ولی با خوندن کتاب های آقای تقوی همچین توانایی بدست نمیاد.شما بعد از خوندن درس کلیات رو یاد میگیری.و باید یه دور تست ها رو با جوابش بخونی تا مهارت حل تست پیدا کنی...ولی ما دوست داریم وقتی درس رو تموم کردیم بتونیم ۸۰ درصد تست ها رو بزنیم...من فصل اول کتاب ایشون رو خوندم و تجربم این بود...به نظر من اگه کسی کتاب جبه دار و رو با تست های پوران بخونه کافیه...تمرین های ضمن درس کتاب جبه دار و تمریناش خیلی توی تسلط روی این درس تاثیر داره...موفق باشید
(۰۸ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۲:۰۲ ب.ظ)marysimaa نوشته شده توسط: در مورد کتاب هم تا اونجایی که من یادمه ایشون فقط یه کتاب مدار برای برقیها داره که خودش بما میگفت برای کامپیوتر از اون کتاب استفاده "نکینم" چون سنگینه. میشه بگید کدوم کتاب مهندس تقوی رو میگید؟!! ترمی که ما رفتیم کلاساش میگفت که قراره تازه امسال (یعنی ۱۳۹۱) کتاب مدار کامپیوترش چاپ بشه! شما چجوری کتاب ایشونو وقتی هنوز چاپ نشده خوندی؟!! میشه دقیقتر بگید؟ مال کدوم انتشاراته؟
در مورد کتاب پوران منم با نظر بقیه دوستان موافقم. پوران خیلی حلهاش تشریحی و طولانیه. سر کنکور که این همه وقت نداریم...
(۱۵ تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۲۶ ق.ظ)pouri_sb نوشته شده توسط: دوستان برای مدار کتاب دکتر تقوی بهتره یا پارسه یا پوران؟من فقط پوران را خوندم.تمرین زیاد داره،درس را زیاد توضیح نداده.تمرینها را هم خیلی طول و تفصیل نداده و مختصرومفید حل کرده ولی به نظرم خوبه و مشکلی نداره.انتهای هر بخش هم ۲ سری تست داره:تالیفی و کنکوری
(۰۸ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۲:۵۱ ب.ظ)fateme66 نوشته شده توسط: از هیچ کدوم راضی نیستم، مخصوصا پوران و پارسهچرا راضی نیستید؟
(۱۵ تیر ۱۳۹۱ ۰۲:۴۸ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: من کتاب پارسه را دیدم . البته قبلش هم در اینترنت دیده بودم. بنظرم خیلی مختصر مطلب را گفته و نکات را در تمرینها مطرح کرده.پوران هم درس را در تمرینها و تستها داده . و فقط اول مبحث فرمولها را خلاصه وار یادآوری کرده . نمیدونم پوران قبلا برای کامپیوتر کتاب مدار داده بود یا خیر؟ ولی الان مخصوص رشته کامپیوتر جداگانه داره
پوران بمراتب سنگینتره و برای برق توصیه میشه.
چندان نتیجه گیری کاملی نبود. چون:
۱- مثالهای پوران میتونه خیلی آموزنده باشه. اگه مختصر حل کرده میتونید اینجا سوال کنید.
۲- در بعضی قسمتها خوندن کتاب جبه دار توصیه میشه. شاید تکه تکه ، حداکثر حدود ۸۰ تا ۱۰۰ صفحه اش برای درک مطالب کافی باشه.
۳- اونا خبر ندارم.
۴- در مورد کتاب مدار ویژه کامپیوتریهای راهیان ارشد هم فقط دوستان آگهیش رو زدند ولی کسی انگار کتاب را نخونده.
(۱۳ مرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۳۹ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: دکتر جبه دار یه کتاب جمع و جور کنکوری هم نوشته که نصیر چاپ کرده. من نخوندمش اگه کسی داره میتونه توضیح بده. البته واسه برقیهاست.
(۳۰ شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۴۰ ق.ظ)mohandess نوشته شده توسط: سلام
دوستان بالاخره بهترین منبع برای مدار چی شد ؟
این کتاب آقای تقوی بالاخره چاپ شد؟ تحت چه عنوان و انتشاراتی؟ خوندنش نوصیه میشه یا پوران و پارسه بهتره؟
(۳۱ شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۲۹ ق.ظ)reza6966 نوشته شده توسط:(30 شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۴۰ ق.ظ)mohandess نوشته شده توسط: سلام
این کتاب آقای تقوی بالاخره چاپ شد؟ تحت چه عنوان و انتشاراتی؟ خوندنش نوصیه میشه یا پوران و پارسه بهتره؟
این سوال من هم هست , پوران (زرگر) فکر می کنم خیلی برقی نوشته شده و تست هاش همه مربوط به رشته برق هست
واقعا این مدار رو نمی دونم چیکارش کنمدوستانی که تجربه خوندن مدار رو دارن (مدار هوش مد نظر من هست) لطفا راهنمایی کنند
هر سری که این مدار رو می خونم , به شدت نا امید میشم
(۳۱ شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۳۰ ب.ظ)mohandess نوشته شده توسط: ای بابا دوست عزیز نا امیدی نداره که . خب چرا حذفش نمیکنی ؟ شما ۲ تا تست مشترک بیشتر بزنی انگار کل مدار الکتریکی رو زدی !!!منظور از نا امیدی , نا امید شدن از مدار بود نه کل درس ها
من اگر برام مهمه چون گرایش معماری مدنظرم هست و رشته لیسانسم هم سخت افزار بوده .
به نظرم حذفش کن خودتو فکرتو روحیتو خلاص کن
(۳۱ شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۴۹ ب.ظ)reza6966 نوشته شده توسط:(31 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۳۰ ب.ظ)mohandess نوشته شده توسط: ای بابا دوست عزیز نا امیدی نداره که . خب چرا حذفش نمیکنی ؟ شما ۲ تا تست مشترک بیشتر بزنی انگار کل مدار الکتریکی رو زدی !!!منظور از نا امیدی , نا امید شدن از مدار بود نه کل درس ها
من اگر برام مهمه چون گرایش معماری مدنظرم هست و رشته لیسانسم هم سخت افزار بوده .
به نظرم حذفش کن خودتو فکرتو روحیتو خلاص کن
حذف درس کار زیاد عاقلانه ای نیست , مثلا همین کنکور پارسال , سوال های مدار خیلی ساده بودند , فکر کنم درست نباشه یک درس رو کلا حذف کنم
دنبال یه کتاب خوب واسه تست میگردم که هم سوالاش کامپیوتری (مدار برای گرایش هوش مصنوعی) باشه و هم راه حل هاش خوب و تشریحی باشه
پارسه متنش خوب بود نسبتا اما واسه تست
نقل قول: سلام