(۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۲:۱۵ ب.ظ)mfXpert نوشته شده توسط: (02 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۲:۲۴ ب.ظ)ilyad_80 نوشته شده توسط: زرنگی؟ اصلا فلسفش شبیه همینه. شما یکم برو بیشتر مقاله تو این مورد بخون می فهمی که فقط تو ایران نیست
شما حالا چرا اینقدر تهاجمی برخورد می کنی. اگر واقعا پشت حرفاتون منطق دارید پس با منطق نظرتون رو بگید.
بریم سراع اصل بحث:
اصل فلسفه چی شبیه همینه؟
اگر شما مقاله سراغ دارید لینک بدید تا من بخونم. رو هوا حرف زدن اصلا کار سختی نیست
(۰۲ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۲:۲۴ ب.ظ)ilyad_80 نوشته شده توسط: من موندم واقعا این افراد مثل لینوس چه نقشی تو صنعت آیتی داشتن.
افراد مورد علاقه شما چه نقشی تو دنیای آی تی داشتن؟ آیا شروع به نوشتن هسته یک سیستم عامل و تبدیل شدن اون به یکی از انعطاف پذیرترین هسته های موجود کار کمی هستش؟
(۰۲ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۲:۲۴ ب.ظ)ilyad_80 نوشته شده توسط: یکی از مشکلات لینوکس و متحداش در مقابل شرکت هایی مثل مایکروسافت اینه که کپی رایت نداره
وگرنه تاحالا انقدر زیر سایه مایکروسافت نبود
اینجا نوبت من هستش که بگم شما هم باید یکم مطالعه داشته باشی. نرم افزارهای آزاد و متن باز هم کپی رایت دارن ولی نه با همون مفهومی که تو ذهن خیلی ها(از جمله شما) هستش
(۰۲ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۲:۲۴ ب.ظ)ilyad_80 نوشته شده توسط: مثلا ویندوز برامون محدودیته
خب اگه کدش رو بخوایم میتونیم هکش کنیم فکر نکنم کار عجیبی باشه
چه چیزی رو هک کنیم؟ اگه منظور شما هک سی دی یا دی وی دی هست که ویندوز روی اون عرضه میشه که کلا حرف شما مردوده. چون ویندوز به صورت کد باینری عرضه میشه و سورس کدی روی سی دی وجود نداره که بشه با هک کردن اون سورس کد رو به دست آورد
سیستم عامل ویندوز به صورت باینری عرضه میشه. وقتی سورس کدی وجود نداره چطوری میشه به قول شما هکش کرد و سورس به دست آورد.
پ.ن : این بحث هایی که من اینجا نوشتم جاش اینجا نبود چون از جمله بحث های ادامه دار هستش و همیشه بین طرفدارای حرکت نرم افزارهای آزاد و طرفدارای نرم افزارهای انحصاری وجود داشته.
حالا شما چرا انقدر ناراحت شدی من که حرف بدی نزدم
فقط واقعیتو گفتم
من می دونم تو خارج هم همینه و اینطوری رسم شده
حالا اگه رسمی بشه شاید اینجوری نشه
من که نگفتم کاری نکردن گفتم نقشی نداشتن
داشتن اما نه اونقد پر رنگ
شما چرا میگی افراد مورد علاقه من ؟
مگه من با مایکروسافت و اپل قرارداد تبلیغاتی بستم که ازش.ن طرفداری کنم ؟
من گفتم نقش ندارن چون it تاثیر زیادی نگرفته ازشون
شما چطور می تونی بیل گیتس و جابز و برایان لانکین و اریک اشمیت و در کنار لینوس و استایلمن قرار بدی ؟؟؟؟؟؟؟
ایتا در مقابل اونا چه نقشی در it داشتن ؟
اونم فقط تو بخش نرم افزار نه سخت اقپفزار
به نظر شما اینا به جنبش اپن سورس فکر می کنن ؟ روی برنامه هاشون اثر میزاره ؟
درمورد کپی رایت شما برداشتتون اشتباهه
اونا کپی رایتو تغییر دادن پس دیگه کچی رایت نیست
فقط میخوان بگن بعله ما هم تو این قضیه شریکیم
ولی اگه بخوای حقوقت رو نگه داری نمی تونی چون بهت اجازه داده نمی شه
ئر مورد باینری و اینا هیچی غیر ممکن نیست
چرا وجود داره ام استخراجش سخت و پپیچیده ی
اینو خودم تو یه سایت لینوکس خوندم که افراد ماهرم هم توش موندن
اصلا چه نیازیه که این کار رو کرد؟
وقتی خودش اجازه نمی ده اخلاقی نیست
شما اون خط آخر گفتی بین طرفدارای اینو اون
من طرفدار کسی نیستم پس تعصبم الکی هم ندارم