(۰۷ آذر ۱۳۸۹ ۱۲:۲۶ ق.ظ)mehr.iman نوشته شده توسط: (06 آذر ۱۳۸۹ ۰۷:۵۲ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: اطلاعات شخصی:
دکتر حمید حاج سید جوادی: فوق لیسانس و دکترای نرم افزار دانشگاه صنعتی امیرکبیر
راوی موثق است.
سلام
تا اونجایی که من میدونم رشته ایشون آمار بوده(منبع من موثق تره!)
من لیسانس شون رو خبر ندارم ولی ایشون در یکی از کلاسهاشون ،جریان آزمون دکترا شون رو شرح میدهند و میگن قرار بوده برای دکترا بروند خارج از کشور و اینکه چرا نرفتند. بعد در بحث مطالعه برای ارشد داشتن توضیح میدند و نحوه خوندن درسها رو میگویند و میگن با شکلی که درسهای نرم افزار رودر فوق خونده اند کلا" دو روز برای دکترا وقت گذاشته اند. حاضرین کلاس ۴۰،۵۰ تایی بوده اند و البته یک نفرشون از دوستان من. حالا اینکه خود آقای سید جوادی راست گفته اند یا نه رو خبر ندارم!.فکر کنم صدای کلاسشون موجود باشه چون خیلی قدیمی نیست.
بهر حال اینکه ایشون چی خوندن وکجا خوندن شاید خیلی مهم نباشه ولی من شخصا" دو جلسه در کلاس الگوریتم ایشون شرکت کردم.کاری به قدرت انتقالشون ندارم(که البته از نظر من خوب بود ولی سرعتش یه کم بالاست) باید اذعان کنم که بسیار در دروس گسسته والگوریتم مسلطند وتسلط شون بنظر من یه مقدار زیادش به خلاقیت و هوش ایشون برمیگرده.سایر دروس رو خبر ندارم. البته من جلسات آخر کلاس ایشون رو شرکت کردم. ضمنا" من هیچ نسبتی با ایشون ندارم(قصدم تبلیغ نیست)
حالا که اینطور شد بگذارید کمی هم در مورد دکتر ابراهیمی مقدم بگم. من دو سه جلسه اول درس سیستم عامل ایشون رو هم شرکت کردم. ایشون کتاب سیستم عاملشون رو مو به مو تدریس میکنن. اگر کسی سیستم عامل ندونه فکر میکنه سیستم عامل همینقدر مختصر و مفیده. در مورد ایشان خودشون گفتند که کجا خوندن.
سومین و آخرین استاد کنکوری که من کلاسشون رو شرکت کردم آقای دکتر کارگهی بود. ایشون هم دکتراشون از صنعتی شریف هست. تقریبا" درس رو بسیار مختصر میگن ولی تمرینات مهم لینز رو حل میکنن.البته بیشتر راه حل رو توضیح میدن نه اینکه مو به مو بنویسند.اگه درس رو ندونید تقریبا" کلاس ایشون کاملا" بیفایده است. . نظر خاصی در موردشون ندارم . ایشون هم در نظریه کاملا" مسلطن.ضمنا" مطالب فوق مربوط به امسال نیست.