(۲۸ آبان ۱۳۸۹ ۰۱:۴۵ ب.ظ)Soheil نوشته شده توسط: با مسعود موافقم مشکلتون رو بگید شاید کسی قبلا تجربه کرده یود و تونست حلش کنه، مشکلات دانشجویی خیلی شبیه هم هستند.
بسیار خوب
مشکلم اینه که من از خیلی وقت پیش با توجه به دروس و اندکی علاقه گرایش آی تی رو انتخاب کردم و علاوه بر اون هوش را هم دوست دارم.تنها علتی که سراغ هوش نرفتم وجود دروس ریاضیات است.البته فهم ریاضیم بد نیست و در لیسانس خوب دروس رافراگرفتم.ولی به تجربه برام ثابت شده که توی کنکور نمی تونم خوب عمل کنم.با وجود اینکه منظور سوال و فرمول مورد نیاز را به خوبی بلدم باز در وقت استاندارد به جواب نهایی نرسیدم.(یه وقت وسط محاسباتم یه منفی کم و زیاد میشه یادر حین نوشتن یه ضریب جابه جا میشه و تا ثریا دیوار کج میره..)
از طرفی توی آی تی گرایش فناوری اطلاعات رو می خوام و هیچ علاقه ای به شبکه ندارم و دانشگاه مورد علاقهام هم امیر کبیر است ولی خودتون می دونید که امیر کبیر فناوری اطلاعات نداره.یعنی اگه نفر اول کنکورم می شدم چیزی که می خوام گیرم نمیاد(اونقدر کله شق هستم که اگر گرایش یا دانشگاهی مخالف با معیار هام در بیام کلا بی خیال شم و نرم .صرفا داشتن مدرک فوق هیچ ارزشی برام نداره و به نظرم دانشگاه ارزش دو سال دیگه حروم کردن جوانی انسان بدون هیچ و پوچ را نداره)
ولی مسئله اصلی اینه که من توی اصفهان زندگی می کنم.و بازم می دونید که دانشگاه های اصفهان هم آی تی نداره.هر اتفاقی تا اومدن نتایج ممکنه پیش بیاید تا نتونم برم تهران.
از یه نظر دیگه هم چون لیسانس رو خوابگاهی بودم و بعد از ۴ سال دربه دری تازه برگشتیم سر خونه زندگیمون گاهی وقتها فکر می کنم حوصله اینکه دوباره بار و بندیلو ببندم و آوارهی شهر غربت بشم رو ندارم.این خوابگاه ندادن دانشگاه های تهران هم خودش قوز بالا قوز شده.(یکی به من بگه حالا کی گفته که توحتما تهران قبول میشی که اینقدر ناز می کنی
)
با ذکر این نکته که بعد از دادن کنکور بلافاصله می رم سراغ کار.(فبل از کنکور هم یه مدت کوتاه کار می کردم.)حالا شما بگید.اگه جای من بودید و تا قبل از اومون نتایج توشهر خودتون یه کار دولتی دائم خیلی خوب به پستتون می خورد و از طرفی یه شهر غیر از شهر خودتون هم قبول می شدید چیکار می کردید؟کار رو ول می کردید یا درس رو
یا پیش خودتون فکر می کردید بهتره از همون اول می رفتم روی هوش سرمایه گذاری می کردم که اگر هم نتونستم برم شهرستان.حداقل هوش اصفهان رو بتونم برم؟؟
(یا اگر بازهم مشکلی نداشتی هوش امیر کبیر که دانشگاه مورد نظرته؟؟)