بررسی سوالات هوش مصنوعی ۹۱ مهندسی کامپیوتر
من فقط یک سوال زدم اون هم جستجوی پرتوی محلی بود. زدم تپه نوردی. درسته؟
امسال سوالای هوش یه طوری بود. اصلا دلچسب نبود
(۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۰۶:۰۴ ب.ظ)martianboy نوشته شده توسط: هرس آلفا بتائه که خوب بود همین y>7 میشد.من هرس رو مثل شما زدم .
فاکتور انشعاب رو زدم بین ۲ و ۳ ولی خیلی سؤال مشکوکی به نظر میرسید! ۲ نمیشد آخه یه نود کم میاورد. ۳ هم نمیشد زیاد میاورد.
اون ربات و لامپا بیزین بود؟ من گفتم همینجوری دادن حال کنیم! احتمالی بود راحت بود. ۱٫۶۶٪ به دست آوردم منم.
سؤال Local Beam Search میشد تپه نوردی واقعا؟ من الکی زدم تپه نوردی ولی هیچ ایدهای راجع بهش ندارم!
(۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۰۸:۵۲ ب.ظ)fatima1537 نوشته شده توسط: فاکتر انشعاب رو من با محاسبه و رسم درخت زدم ۲ . چطور میشه بین ۲ و ۳؟-=-==--=-=-==--==-=-=-=-=-=-=-=-
نمیدونم شاید شما درست بگید . کاش کلید سئوالات بیاد هرچه زودتر
من سئوال پایگاه دانش رو زدم اون گزینه ای که میگفت هم a را میشه نتیجه گرفت هم b
(۲۹ بهمن ۱۳۹۰ ۰۳:۱۷ ب.ظ)sadegh ansari نوشته شده توسط: سوال اولی مساله طرح ریزی میشه گزینه ۴ -یعنی اگر هیچ پیش شرط بازی باقی نمونده باشه و هیچ تهدید علی نباشه
بیزین میشه ۱/۶۶% میشه
هرس الفا بتا میشه بین x<5 y>7
local beam search میشه Hill climbing
فاکتور انشعاب هم میشه بین ۲و۳
سوال مربوط به پایگاه داده ی KB هم نمیدونم چی میشد
ولی ۵ تای اولی را یقین دارم
(۲۹ بهمن ۱۳۹۰ ۰۵:۵۷ ب.ظ)fardin_ss نوشته شده توسط: من نمیدونم اصلا b بین ۲ و ۳ مگه میشه؟یعنی مثلا ۲/۵؟=--==--==-=-=-=--==--=-=-=-=-=-=-=
من این سوالو بین ۳ تا ۵ زد.تا وقتیکه ۳۱ نود دیده نشده میتوان B را افزایش داد.
دوباره حل کنید شاید نظر یکیمون عوض شد
(۲۹ بهمن ۱۳۹۰ ۰۷:۳۳ ب.ظ)fardin_ss نوشته شده توسط: ببین وقتی میگه جواب تو عمق ۴ هست یعنی ۳ سطح اول پر شده.یعنی:
۱+b+b^2 کمتر از ۳۲ بشه.از ۱ تا ۵ میشه.اما ۱ و۲ جواب نیستن.چون اگه سطح ۴ رو کاملا هم گسترش بدن
نمیتونن ۳۲ تا رو پر کنن.
مثلا اگه ۵ رو فرض کنیم یعنی تا اول سطح ۴ به اندازه ی ۳۱ تا نود دیدیم.پس اولین نود سطح ۴ میتونه جواب باشه.
باقیشم همینجوریه...
والسلام
(۳۰ بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۳۰ ب.ظ)fazel-d نوشته شده توسط: در مورد سوال آخر هوش گزینه صحیح b=2 است.
چرا که تست آزمون در لحظه تولید فرزندان است. بدترین حالت هم زمانی هست که هدف سمت راسترین گره درخت باشه. با این تفسیر که هدف در عمق ۴ است و عمق درخت ۵ است و ریشه در سطح صفر، پس باید گره های ماقبل و هم سطح گره هدف فرزندانشان را تولید کنند که این فرزندان در عمق ۵ قرار می گیرند. و نکته مهمتر اینکه: اول فرزندان تولید می شوند و بعد تست هدف صورت می گیرد.
با توجه به اینکه شروع عمق درخت از صفر است و بعد از اینکه تست هدف صورت می گیرد ، ۳۲ گره در عمق ۵ تولید می شود پس فرمول زیر برقرار است:
X^5=32
که X=2 است و این همان B.F است
(۰۱ اسفند ۱۳۹۰ ۰۳:۱۱ ب.ظ)fardin_ss نوشته شده توسط: دوستان لطفا سوالات رو دقیق بخونید.اینو جدی میگم.من خودم زیاد لطمه خوردم ازین بابت...
اما سوال آخر هوش.این سوالو یکی دو بار دیگم توضیح دادم (از دید خودم) اما دقت نمیکنن دوستان.
گفته اگر نیاز به بسط دادن ۳۲ گره باشد.نگفته تولید.گفته بسط.
b میفته بین ۳ و ۵ .
مجددا والسلام :دی
(۰۵ اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۵۱ ب.ظ)MShariati نوشته شده توسط: جواب گزینه ۴ هست. فکر کنم یک یاد آوری پایه ای نیازه:
تولید: قرار دادن یک نود جدید در صف.
Expand: برداشتن نود از سر صف.
در BFS معمولی در زمان Expand بررسی می شود که آیا نود خارج شده از صف هدف است یا خیر ولی اگر تست هدف در لحظه تولید باشه، فرزندان نود تست هدف می شن یعنی هر نودی که از صف برداشته میشه قطعا خودش جواب نیست.
اگر جواب در عمق ۴ باشه یعنی در زمان Expand نودهای عمق ۳ کشف میشه. درخت باینری تا عمق ۳ تنها شامل ۱۵ نود است. درخت سه تایی در عمق ۳ دارای نود های ۱۴ تا ۴۰ است. در عمق ۳ درخت ۵ تایی هم نودهای ۳۲ تا ۱۰۶ قرار دارن. پس عدد ثابت ما ۳، ۴، و یا ۵ می تونه باشه و چون ثابت هست (یعنی تمامی انشعاب های درخت از همین فاکتور می باشد) نمی تواند عددی اعشاری باشد نتیجتا مشکلی با حد پایین بازه که کمتر از ۳ می شود نداریم.
(۰۵ اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۵۱ ب.ظ)MShariati نوشته شده توسط: جواب گزینه ۴ هست. فکر کنم یک یاد آوری پایه ای نیازه:
در BFS معمولی در زمان Expand بررسی می شود که آیا نود خارج شده از صف هدف است یا خیر ولی اگر تست هدف در لحظه تولید باشه، فرزندان نود تست هدف می شن یعنی هر نودی که از صف برداشته میشه قطعا خودش جواب نیست.
اگر جواب در عمق ۴ باشه یعنی در زمان Expand نودهای عمق ۳ کشف میشه. درخت باینری تا عمق ۳ تنها شامل ۱۵ نود است. درخت سه تایی در عمق ۳ دارای نود های ۱۴ تا ۴۰ است. در عمق ۳ درخت ۵ تایی هم نودهای ۳۲ تا ۱۰۶ قرار دارن. پس عدد ثابت ما ۳، ۴، و یا ۵ می تونه باشه و چون ثابت هست (یعنی تمامی انشعاب های درخت از همین فاکتور می باشد) نمی تواند عددی اعشاری باشد نتیجتا مشکلی با حد پایین بازه که کمتر از ۳ می شود نداریم.
(۰۸ اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۴۱ ق.ظ)mohammad_13690 نوشته شده توسط:(05 اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۵۱ ب.ظ)MShariati نوشته شده توسط: جواب گزینه ۴ هست. فکر کنم یک یاد آوری پایه ای نیازه:
بله سنجش هم میگه ۴ اما من یکی که نمیفهمم چرا میگید ۴
وقتی تو لحظه تولید هدف رو تست می کنه و هدف هم تو عمق ۴ هست؛ میشه توضیح بدید چجوری عمق درخت به سطح ۵ میکشه؟
(۰۸ اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۲۵ ب.ظ)fatima1537 نوشته شده توسط: درمورد سئوال ۱۲۰ (استنتاج) سنجش گزینه درست رو ۴ اعلام کرده(برا دفتر چه A) ولی:
سئوال گفته : A توی KB1 هست و بعد B رو به KB1 اضافه میکنیم میشه KB2
یعنی B توی KB1 نبوده ولی اگر اضافه اش کنیم یه پایگاه دانش جدید داریم ، و حالا با اضافه کردن B ، پایگاه دانش KB2 بوجود اومده ،
۲ حالت داریم :
حالت ۱)
یا اینکه اضافه کردن B یا به همین صورت معمولی بوده (یعنی به صورت یک جمله مستقل و یک عبارت TRUE ) و یک واقعیت
که اگر اینطور باشه ، چطور میتونیم جمله aVb رو از هر دو پایگاه نتیجه بگیریم؟
حالت ۲)
از قبل جمله زیر در پایگاه دانش بوده
b⇒a a
یا اینکه با اضافه کردن B تونستیم طی یک استنتاج منطقی مثل زیر جمله A رو نتیجه گیری کنیم
b⇒a b a
سنجش حداقل کاری که میتونه بکنه اینه که دو گزینه رو صحیح اعلام کنه چون حذف سئوال به نفع ما نیست
(۰۸ اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۴۱ ب.ظ)fatima1537 نوشته شده توسط: سئوال ۱۲۰ هوش نامفهومه و منظور را نمیرسونه و دو برداشت متفاوت از سئوال میشه
اگر در یک پایگاه دانش جمله ای اضافه شود و منجر به تولید پایگاه دانش دیگری شود میتوان نتیجه گرفت ، همه جملات صحیح (a)که در پایگاه دانش قبلی (kb1)بوده در پایگاه دانش فعلی (kb2)نیز وجود دارد(که این مسئله در گزینه ۲ اشاره شده(a از kb2 قابل نتیجه گیری است)) .
ولی به این مسئله توجهی نشده .
گزینه ۴ اشتباه است چون وقتی با افزودن یک جمله ای (b) به پایگاه دانش اول (kb1)بتوانیم پایگاه دانش دیگری (kb2)را نتیجه بگیریم به این معنی است که قبلا درستی جمله b اثبات نشده بود و این حقیقت در پایگاه دانش وجود نداشته است ولی با اضافه کردن آن حقیقت توانستیم پایگاه دانش دیگری(kb2) را بوجود بیاوریم
(۰۹ اسفند ۱۳۹۰ ۰۵:۴۵ ب.ظ)reyhaneh64 نوشته شده توسط: a از kb1 قابل نتیجه گیری هست. b هم در هر صورت ازkb2 قابل نتیجه گیریه.چه اصل یکنوایی برقرار باشه چه نباشه kb2ازkb1مشتق شده یعنی جمله aکه توی kb1بوده تویkb2هم هست.مگر جمله ای اضافه شده که a رو نقض کنه که a توی پایگاه دوم نباشه؟
پس a or b در هر صورت چه اصل یکنوایی برقرار باشه چه نباشه، از kb1 , kb2 قابل نتیجه گیری هست. اما گزینه ۲ فقط در صورتیه که اصل یکنوایی برای پایگاه دانش برقرار باشه.
(۰۹ اسفند ۱۳۹۰ ۰۶:۲۷ ب.ظ)fatima1537 نوشته شده توسط:(09 اسفند ۱۳۹۰ ۰۵:۴۵ ب.ظ)reyhaneh64 نوشته شده توسط: a از kb1 قابل نتیجه گیری هست. b هم در هر صورت ازkb2 قابل نتیجه گیریه.چه اصل یکنوایی برقرار باشه چه نباشه kb2ازkb1مشتق شده یعنی جمله aکه توی kb1بوده تویkb2هم هست.مگر جمله ای اضافه شده که a رو نقض کنه که a توی پایگاه دوم نباشه؟
پس a or b در هر صورت چه اصل یکنوایی برقرار باشه چه نباشه، از kb1 , kb2 قابل نتیجه گیری هست. اما گزینه ۲ فقط در صورتیه که اصل یکنوایی برای پایگاه دانش برقرار باشه.
(حداقلش اینه که هر دو گزینه صحیح باشند نه اینکه گزینه ۲ صحیح نیست!
اگر گزینه ۲ صحیح نباشه (یعنی a توی پایگاه دانش دوم نباشه وگزینه ۴ درست باشه خب پس چطوری میتونیم بگیم که در پایگاه دوم : b صحیح هست ، aVb در پایگاه هست ولی نشه از پایگاه دوم a رو نتیجه نگرفت؟ درحالی که a در پایگاه اول صحیح بوده ؟)