(۲۲ دى ۱۳۹۰ ۰۷:۵۸ ب.ظ)farazin نوشته شده توسط: بچهها تست های طراحی مدارهای ترتیبی و نمی تونم حل کنم.چی کار کنم؟
اونهایی که شکل داره قبل از حل حالاتش رو جدا به شکل ساده یادداشت کن واز روی شکل کلاک رو دنبال نکن بلکه از روی فرمول حالت بعدی که نوشتی
برای سایر سوالات هم یوسفی توضیح چکیده و خوبی داره که بدرد میخوره
(۲۲ دى ۱۳۹۰ ۰۱:۵۶ ب.ظ)mim نوشته شده توسط: برای من دعا کنید.دیگه نمی تونم ادامه بدم.
توی ۱۲ ساعت گذشته ۲ بار پسرمو بردم بیمارستان.
می خواستند بستری اش کنند.
به خاطر من مهد کودکو تحمل می کنه...اما دائم مریض میشه.
زشته که پسر ۱ ساله من به خاطر آرزوها و اهداف من اینهمه صبوری کنه و من! مادر ۳۰ سالهء اون، فقط فکر ارشد باشم.
دیگه کم آوردم.
امروز بهش قول دادم که دیگه مهد نگذارمش.
حالا خودم چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بعد ۷ماه تلاش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تمام زندگی هم ارشد نیست
تا کارشناسی به نظر من خیلی ضروری هست چون آدم به یه حداقلی از شان و منزلت اجتماعی نیاز داره و به نظرم این همون حداقل هست ولی بعد از اون خیلی ضروری نیست درسته میتونه زمینه ساز موفقیت های تخصصی در زمینه رشته باشه ولی تنها راه نیست خیلی نمونهها هم داریم از افرادی که تحصیلات تکمیلی ندارند (ویا کلا تحصیلات دانشگاهی) ولی واقعا موفق بودند
حتی گذشته از اون تمام زندگی درس نیست مشکل اینجاست که همیشه نداشتهها رو میبینیم در حالی که شاید داشته های ما برای دیگری آرزو باشه
با همه اینها نمیگم که برای کنکور نخونید ولی برای مشکلی که پیدا میشه ناراحت نباشید شاید این مسیر، راه موفقیت شما نباشه البته شما براش تلاش کنید ولی ناراحت نشید از نتیجه ای که به ظن شما خیر نمیاد، کار رو بسپارید به خدا
همیشه منتظر این هستیم که از فردا لذت ببریم و امروزمون رو از دست میدیم
تلاش کنید در حد و اندازه ممکن و توکل کنید به خدا
ان الذین جاهدو فینا لنهدینم سبلنا
"اونایی که در راه ما تلاش کنند ما به راههای خودمان هدایتشان میکنیم"