سلام دوستان
دیروز آزمون مهستان دادم رتبم خیلی خوب شد و خیلی امیدوار شدم . البته به نظرم جامعه آماریش پایینه ولی خوب درصدام هم بدک نبود
دیگه میخوام این هفته رو بترکونم
تا جمعه هم دیگه کانکت نشم و اصلا سیستم رو روشن نکنم هفتهی آخر دی یه جهش اساسی در برنامه
به یاد اون شبای امتحان که بیدار میموندیم تا صبح . و البته بعضیهاش هم نتیجه خوبی میداد و در کمال ناباواری نمره های خوبی میگرفتیم . تازه ما برای کنکور قبل از این هم خیلی تلاش کردیم در حالی که گاهی اوقات شب امتحان صفر صفر بودیم
گذشته از این وقتمون هم بیشتره . به نظر من که میشه طوری چید برنامه رو که لذت بخش باشه ولی با این حال شاید بعضیها تون خسته شده باشید . ولی به سختیش میارزه . اینکه خیلی خسته بشی و با یه رتبه خوب تمام خستگیت رفع بشه میارزه به این که به خودت استراحت بدی تا کم خسته بشی ولی با یه نتیجه متوسط یا خدایی نکرده ضعیف خستگی همون کارات به تنت بمونه
من فکر کنم که خیلی مانشت میام و کلا اینترنت . البته تا الان بد نخوندم ولی توانم بیشتر از این هم هست . برای همین هم یکجا کل حرفام رو که بعضیهاش رو میخواستم در تاپیک بهمن بزنم گفتم . شاید به شدت حضورم در کنارتون افت کنه.
امیدوارم که خوب پیش برید
دوستای عزیز دعا برای هم دیگه رو فراموش نکنیم
من توی برنامم تا کنکور دو بار زیارت آقا امام رضا (ع) هست اگه توفیق ازم گرفته نشه و قطعا یاد خواهم تمام دوستان خوبی که با خوندن این پست دلشون به یاد آقا و حرمش تنگ میشه
شما هم سر نمازها و زیارت هاتون تمام دوستان مجازی این جمع علی الخصوص بنده رو از دعاتون جا نندازید
موفق باشید