(۲۳ آبان ۱۳۹۰ ۱۲:۳۰ ق.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: ممنون از این همه صحبتای دوستانه مانشتیهای عزیز.
فقط من یک درد و دل دوستانه و کوچک واسه آقایون دارم (حرف مردونه است!!!)شاید یک تجربه کوچک هست:
دوستان خوب ،من و شما با این اوضاع و احوال ،فرصتهایی که پدر هامون داشتند را نداریم و البته نخواهیم داشت. علتهاش را هم همه تقریبا" میدونیم.
انشاء ا... که همه تون در کنکور و ارشد و دکترا قبول بشید و راه علم و تحقیق را بخوبی طی کنید ولی اگه بهر دلیل نشد و دو سه بار تلاش کردید و نشد فکر نکنید دنیا به آخر رسیده ،مطمئن باشید راههای موفقیت خیلیهاش به کنکور ارشد ختم نمیشه. پس زیاد اصرار نکنید و خیلی در اینمورد با خانمها رقابت نکنید . یا لا اقل اگه فکر میکنید باید قبول شید زندگی و کار را تعطیل نکنید. کاری برای خودتون دست و پا کنید و بطور موازی درس هم بخونید.
من پارسال ارشد شرکت نکردم امسال هم قصد شرکت نداشتم و اگر مشکل سربازی نداشتم شاید تا دو سه سال دیگه هم شرکت نمی کردم. دلیل اینکه تصمیم گرفتم شرکت کنم دیدم هرکاری می خوام بکنم نیاز به کارت پایان خدمت هست و من هم تا اعزام بشم چند ماهی طول می کشه و بهتر دیدم توی این مدت بخوانم برای ارشد که بیکار نباشم. الان هم اگر سماجت خانوادم نبود و هزینه ای را متقبل نشده بودن(پارسه. خدا به راه راست هدایتشون کنه
) همین دو ماهی هم که خواندم دیگه ادامه نمی دادم. نه به این دلیل که علاقه ای به ادامه درس خواندن ندارم و یا دیگه خسته شدم. واسه اینکه به نظرم خواندن صرف وقت تلفن کردن هست و نتیجه ای نداره. به نظرم آدم باید توی زمینه ای مشغول به کار بشه و بتونه توی زمینه کاریش تحصیل کنه که باعث پیشرفتش بشه. الان خیلی طرحها واسه کار دارم و خیلی هم بهش خوشبینم ولی تنها مشکل خدمت هست که جلوی خیلی از برنامهها را گرفته. چند وقت پیش یکی از دوستان خبری گذاشته روی سایت که نصف فارق التحصیلان دکتری بیکار اند و این به نظر من خیلی بد هست که شخصی که دکتری گرفته بخواد بیکار بمونه. بد واسه اینکه کسی که دکتری می گیره باید خودش بتونه کسب و کار ایجاد کنه. به هر حال می خوام بگم به نظرم زیاد روی کنکور حساسیت نشان ندین و استرس به خودتان راه ندین، این هم مسیری هست در طول زندگیتان. این طور فکر کنین که قبول نشدن توی کنکور به معنی یک ایست و ماندن از رسیدن به هدف نیست. میشه از راه های دیگه به زندگی ادامه داد.
این حرفم به این معنی نیست که تلاش نکنین. خودم همین الان تا اونجا که بتوانم سعی می کنم قبول شم و اگر قبول شم هم خیلی خوشحال می شم هم با کله میرم
ولی اگر نشدم هم برام مسئله یا یک شکست بزرگ نیست. کارهای دیگری هم هست که میشه براشون تلاش کرد و از کنکور هم مهمتر باشه.