(۲۲ آبان ۱۳۹۰ ۰۷:۲۵ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: (22 آبان ۱۳۹۰ ۰۶:۵۵ ب.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط: ای بابا! خدا نکنه به حالت نهایی برسین حالا حالاها .
راستش اون موقع که آدم همه کارای زندگیش روبه راه شده و دیگه به همه جا رسیده تا میاد پاشو بندازه رو پاش بگه آخیش آقای ملک الموت تشریف میآرن می گن تشریفتونو ببرین کارتون اینجا تموم شده .
در بهتر بودن بی نظمی که شکی نیست !!
nfa زندگی را گفتم نه خود زندگی را !!
آخه fainal stateها همه اش بی پولی و دردسر و کار هست. جاهایی هم که پولی میرسه یا فرصتی پیش میاد که استراحتی کنم ،باز با یک لاندا میره به حالت بی پولی و کار !!!
با اینهمه گرفتاری و کار، فعلا" تا یک صد سالی قصد مردن ندارم، مگر اینکه جناب ملک الموت برنامه دیگری داشته باشند
ای بابا زیاد سخت می گیرید فکر کنم. خوبه که کار دارید حالا ملت کار ندارند باید مگس بپرونند
البته فکر کنم توپ پلاستیکی زندگی شما دیگه خیلی بزرگه ان شا... جای بقیه چیزا رو نگیره . به نظرم (نظر کاملا شخصیه
) یه وقتایی هم به خودتون استراحت بدید البته معمولا وقتی اسم استراحت میاد همه میگن که وقت نیست واسه استراحت نباید حتما کار وقت گیری انجام داد (البته اینو واسه همه میگم و البته خودم
)گاهی وقتا خوندن چند صفحه کتاب مورد علاقه،دیدن یه دوست، قدم زدن تو پارک یا یه جای خوب و خوش اب و هوا هم می تونه خیلی کمک کنه
-------------------------------------------------------------------
امروز یکی از دوستام رفته یکی از دوستاشو که از ۸ سالگی ندیده ببینه تازه عکس اون موقش رو هم داره و با خودش برده به نظرم خیلی هیجان انگیزه
-----------------------------------------------------------------------
خدایا شکرت بخاطر این که تنم سالمه یه خانواده خوب دارم که دلم براشون تنگ بشه می تونم برم ببینمشون و خدایی که همیشه همراهمه و دوسم داره و تنهام نمیذاره
(ومطمئنا همینها بهترینها خواهند بود
)