(۱۰ فروردین ۱۴۰۰ ۰۷:۱۷ ب.ظ)MarkLand نوشته شده توسط: بر حسب نیاز مجبور شدم با فتوشاپ هم کار کنم چقد خوب این نرم افزار رو طراحی کردن انگار اصول برنامه نویسی رو درش رعایت کردن واقعا تحسین برانگیزه این همه اصول و قاعده که واقعا هم نیازه فقط ادم عذاب وجدان میگیره مجانی ازش استفاده میکنه
وجدان همینه دیگه. لذت رو کوفت آدم میکنه
همین
یه چیزی هم در مورد وجدان که بعضی ها اشتباها میگن وژدان ینی فکر میکنن اولش اون بود بعد تعریب شده. این کلمه هیچ جای ادبیات فارسی نداره. یه چیز جدیده معنی خاصی هم نمیده از نظر لغتی هم از کلمه وجود میاد مثلا به معنی به وجود آوردن. اما خب اصلش که این معنی رو بده حیا یا شرم هست. ینی اون نیروی درونی که ما به اشتباه بهش میگیم وجدان در ادبیات قدیمی تر شرم بوده. میگن عذاب شرم دارم مثلا.
من معمولا خودمو اینجوری راضی میکنم که چشم اگر ما طبق نرم جهانی مهندس کامپیوتر پول درآوردیم طبق همونم میریم خرج میکنیم. الان داریم تحریم دور میزنیم مثلا
این کپی رایت ندادن هم یه بخشی از اونه ینی نه تنها کار بدی نیست بلکه داریم یه خدمتی هم میکنیم
در مورد موفقیت سال ۹۹:
یه جوک یادم اومد میگن یه اسبه زنگ میزنه به سیرک میگه آقا من اسبم و میخوام لطفا منو استخدام کنید. صاحب سیرک میگه خب باشه چیا بلدی. اسبه میگه مرد حسابی یه اسب داره باهات حرف میزنه این کم هنریه؟
منم سال ۹۹ رو رسوندم بلاخره به ۱۴۰۰ . این کم هنریه؟
)