(۱۳ مهر ۱۳۹۹ ۰۹:۳۹ ب.ظ)kilookiloo نوشته شده توسط: (13 مهر ۱۳۹۹ ۰۸:۴۰ ق.ظ)codin نوشته شده توسط: بعد یه چیزی که اعتماد به نفس منو زیاد کرد انجام فعالیت های فوق برنامه علاوه بر درس و کار بوده. مثلا من سعی میکنم هر روز حدود یک ساعت یا کمتر گیتار تمرین کنم... بعد وقتی پیشرفت خودمو میبینم احساس خوبی بهم دست میده که یه هنری را هم علاوه بر درس و کار بلدم...مخصوصا وقتی درس و کار خوب پیش نره یا از خودم راضی نباشم...بعد این یه جورایی باعث میشه آدم در طول روز انگیزه درس خوندن داشته باشه چون هی با خودم میگم درسمو بخونم شب گیتار تمرین کنم در کنار چایی نه این که از درس خوندن خوشم نیادا اتفاقا خیلی هم دوس دارم درس خوندن را منتها این change در فعالیت ها چیزیه که مغز بهش واکنش مثبت نشون میده جای این که فقط یه کار را دنبال کنی
من خیلی وقته دوست دارم پیانو یاد بگیرم ولی متاسفانه اصلا عقلانی نیست خریدن پیانو تو این شرایط ولی سنتور هم خیلی دوست دارم، حتما امتحان میکنم ببینم چقدر تاثیر داره رو من ممنون
نشستم دودوتا چهارتا کردم و دیدم عقلانیه و پیانو رو سفارش دادم
فعلا پس انداز و سرمایهگذاری جواب نمیده دیگه، فقط مصرفگرایی
به نظرم خرید و فروش طلا، خودرو، مسکن، سهام و ... تا قبل از انتخابات آمریکا کار پر ریسکیه، بعضی وقتها کاری نکردن بهتر از دست و پا زدنه. (البته الان پول نقد نباید داشته باشیم و قبل از این نابسامانیهای
عجیب دو ماه گذشته باید تبدیل میکردیم)