(۳۰ آذر ۱۳۹۸ ۰۶:۲۰ ب.ظ)yagmur0022 نوشته شده توسط: وااااای امروز خوشحالم چون بالاخره یه استاد خارجی پیدا شد با من راه بیاد ..........
کلی کار ازم خواسته ...
خدای مهربون کمکم کن ...خودت میدونی چی به چیه.............
حب چرا وقتی دختری که دیپلمه دوست داره با دکتر ازدواج کنه ...دختری که قد کوتاه دوست داره با قد بلند ازدواج کنه همه سرکوفتش میزنن....ولی پسری وقتی همچین توقعاتی داره کسی سرکوفت نمیزنه؟؟؟؟خب چرا نتونم بگم چقدر اعتماد بنفس داری که با قد ۱۷۵ دنبال دختر ۱۷۵ هستی .....
چرا ما دخترا خودمون رو این همه پایین میدونییم.....
بله من میگم اعتماد بنفست خیلی بالاهست که در حد خودت و پایین تر از خودت دنبال دختر بگرد...........
میدونم الان اگه حرف بزنم باز همه میگن این اومد از زندگی خودش بگه. ولی من تجربه کردم که آدم باید برای دلش و برای خودش و آرامش و راحتی خودش زندگی کنه. واقعا چه اشکالی داره که ظاهر چی باشه؟ من الان از همسرم بیش از ده سال بزرگترم و هیچ مشکلی ندارم. نمیخوام بگم زندگی بی مشکله، ولی اون چیزیه که خودم خواستم و احساس دلگرمی و خوشبختی دارم. من انتخاب کردم که با همسرم زندگی کنم، انتخاب کردم که موهامو بنفش کنم، انتخاب کردم که دنبال آرزوهام برم. واقعا چه اشکالی داره؟
هیچکس تو یه جامعه ی آزاد یا جامعه ای که ادعا میکنه میخواد آزاد باشه حق نداره به حق من و سلیقه ی من احترام نزاره. من نفس میکشم پس هستم. بنابراین حق انتخاب دارم.
تو رو خدا دنبال مسائل پیش پا افتاده نباشید. بچسبید به چیزی که واقعا رویاشو دارید و دلتون براش میتپه. شاید یه همسر خوب، شاید یه شغل خوب، شاید شاید شاید .... به تعداد همه ی آدمها روش واسه زندگی کردن وجود داره.
زایش مهر فرخنده ، یلداتون شیرین و روشن.