(۲۶ آذر ۱۳۹۸ ۰۹:۴۴ ب.ظ)mosaib77 نوشته شده توسط: دوستان سلام ، راهی هست که اگه اینترنت این بلا سرش اومد بشه مستقیم بهرزیر ساخت وصل شد و اینترنت جهانی رو استفاده کرد
این بلا، دقیقا یعنی کدوم بلا؟
دوشواری نداره اینجا. اونجا رو البته نمیدونم.
مستقیم وصل بشی به زیر ساخت؟
وقتی از ریشه زدن قطع کردن
(۲۷ آذر ۱۳۹۸ ۰۲:۳۵ ق.ظ)khayyam نوشته شده توسط: در حال حاضر تو شهرستان های کوچیک اگه هیچ قسطی نداشته باشه با ۲ تومن میشه زنده مود برای دو نفر در شهرهای بزرگتر ۳ تومن و اگه تهران باشه حداقل باید ۴ تومن باشه
حالا اگه من توی تهران با کمتر از ۴ تومن زنده موندم تکلیفم چیه؟ فکر کنم یه جای زندگیم دارم اشتباه میکنم. خودمم مشکوک بودم اصلا
(۲۷ آذر ۱۳۹۸ ۱۲:۴۱ ب.ظ)MarkLand نوشته شده توسط: خیام سوال می پرسد خیام سوال خود را پاسخ می دهد سعی کنیم همه ما مث خیام باشیم
کار نیکان را قیاس از خود نگیر. ما کجا و حضرت خیام کجا
اینا سوال میکنن تا من و تو رو رشد بدن
(۲۶ آذر ۱۳۹۸ ۰۵:۰۴ ب.ظ)yagmur0022 نوشته شده توسط: "print hello world" این قسمتش عالی بود
منم تو این جور مواقع مرحله به مرحله کارمو از اول انجام میدم تو هرمرحله ران میگیرم....که دقیق تر بدونم خطا از کجا ناشی شده
کلا با هر مقدار میشه زندگی کرد حالا مهم اینه چطوری زندگی کنی...تا خدا جونتتو نگیره به هرشیوه ای میتونی زندگی کنی
دقیقا مثل من فکر میکنی خانوم یاگمور
اگه اشتباه تلفظ نکنم البته؟!!
(۲۷ آذر ۱۳۹۸ ۰۲:۳۵ ق.ظ)khayyam نوشته شده توسط: خیلی وقتا تنهایی زندگی کردن خیلی بهتره و باارزش تره اما در مورد ازدواج که گفتین بهتره ازدواج زمانی بهتره که ادم از حالت مجردی که هست یه پله رو به جلو بره تمام موقعیت هاش و حالتی نشه که ادم هر روز از ازدواج کردن حالت پشیمونی و ندامت بهش دست بده ، با این عدم اعتماد که بین جوانان پیش اومده فکر نکنم کسی حس مثبتی به مسئله ازدواج داشته باشه !
راستی خیام خان، این افکار پوسیده رو بریز دور.
به نظر من که ازدواج در هر حالتی بهتر از تنهاییه
عدم اعتماد بین جوونا؟ دوشواری؟ نداریم ما.
ازدواج فقط اعتماد به نفس میخواد که من دارم.
مورد خوب داشتی معرفی کن