(۲۵ آذر ۱۳۹۸ ۰۳:۳۱ ب.ظ)Milestone نوشته شده توسط: ...
من یکسری کامنت میدم روی گفته هاتون که شخصی هستند و لزوما درست و یا غلط نیستن نظرات شخصی من هستن. پس کل جملات زیر رو با کلمه ی 'بنظرم' بخونین.
بنظرم:
اتفاقا دانشگاهها توی ایران بیشتر استعداد کور کن هستند(طبق تجربه محدودم.). من فردی بودم که بخاطر علاقه ی خیلی زیادم رفتم هنرستان و کامپیوترو ادامه دادم. اول فوق دیپلم گرفتم. همه ی مقاطع تا ارشدم رو دولتی و روزانه بودم. الان که به عقب نیگا میکنم بجز همون مقطع کاردانی واقعا یه مشت مزخرف بوده چیزی که <تدریس> شده به من و لاغیر! نه تنها خیلی از درسها بی خود و بی کاربرد بودن که روش تدریس هم کاملا بی کاربرد و ی جورایی ماست مالی بوده خواسته یا ناخواسته چون خود کسی هم که تدریس میکرده عموما خودش هم خیلی چیزی بارش نبوده.
در مورد همون مثال رایانش ابری که زدین بخام بگم یکم. من تز ارشدم توی همین حوزه بود. تا دو سال بعد از ارشد اصلا نمیدونستم docker و یا container و Kubernetes چی چی هست! نه اینکه من مقصر باشم که من شاید بالای ۵۰۰ تا پیپر حداقل مطالعه کردم. ولی وقتی یه ادم متخصص و تکنیکال نیست توی دانشگاه در این زمینه خب مشخصه دانشجو نمیتونه شق القمر کنه!
حالا میخام همزمان ببرمت دانشگاه امستردام در مقطع ارشد که از نزدیک دیدم. یک دانشجوی ارشد به هر نفهمی هم که باشه؛ انقدر پروژه های استخون دار و حساب شده ای تعریف شده واسه درس رایانش ابری شون که من موندم توش. همزمان همه زیرساختو قبل از هفته ی اول شروع ترم به تعداد دانشجوهای کلاس میخرن و اماده نگه میدارن تا ترم شروع شه.
حالا ما توی ارشد یه استاد داشتیم فسیل که مدیر گروهم بود و ۲۰ سال بود پایگاه داده پیشرفته درس میداد! یا درس دوم مقطع تحصیلات تکمیلی ش این بود که هر جلسه یکی بیاد یه پیپر ارایه بده! خود این اقایون یه مشت فسیل بودن و یا یسری هم که انگیزه داشتن و میخواستن کار کنن یا اینا کاری میکردن دمشونو بزارن رو کولشون و برن و یا بعد یه مدت انگیزه شون رو از دست میدادن و همرنگ گروه میشدن.
خب مشخصه با این وضع نه صنعتی بیرون میاد و نه علمی و میبینی از هر ۱۰۰ تا پیپر توی <رایانش ابری و یا مه و ..> ۱۱۰ تاش شبیه سازیه که همونام واقعا انجام نشده و دیتا سازی شده.
بخام جمع بندی کنم؛ من فک میکنم کار توی شرکت؛ آدم رو خیلی بهتر پرورش میده. حداقل جوونی ش به گند کشیده نمیشه در مقایسه با ۹۹ درصد دانشگاههای بی مصرف کشورمون.