(۱۵ آبان ۱۳۹۸ ۱۰:۴۹ ق.ظ)RangiRangi نوشته شده توسط: از زمستون سال قبل تا الان همش مریضم!
یه روز بی علت فشارم میفته و تا چند روز فشارم انقدر پایین میمونه که تو بیمارستان تحت نظر میمونم
یه روز سردرد بیچارم میکنه
یه روز گوشم عفونت میکنه
اون یکی روز چشمم
روز بعدش لثه
سرماخوردگی هم هر سه چهار هفته یه بار نوش جان میکنم
مردم انقدر مسکن و آنتی بیوتیک خوردم .. میترسم از روزی که جواب نده روم و بدنم عادت کنه به آنتی بیوتیک.
الانم باز سرماخوردم و التهاب گلوم دقیقا تو ناحیه پشت زبان کوچیکه. یعنی قشنگ راه تنفسیم رو تا یه حدی گرفته و ورمش نخوابه ممکنه تنفسم به مشکل جدی بخوره.
و عجیب اینه من به ندرت سرما میخوردم قبلا.
شما احیاناً استرس یا اضطراب ندارید؟
خانم(یا آقا) با این چیزایی که شما نوشتی قشنگ مشخصه سیستم ایمنی بدنتون دچار ضعفه! دکترم نباشه آدم میفهمه!
حواستون باشه ترشح مداوم کورتیزول سیستم ایمنی بدن رو تضعیف میکنه!
این چیزایی که شما نوشتی خیلیاش عفونی هستن دو تای دیگش هم میتونه از اثرات اضطراب و استرس باشه
اگه اضطراب و استرس دارید حتماً پیگیری کنید
اختلال سیستم ایمنی شوخی نیست! تقریباً تمام غول های مریضی شما رو در اینصورت تهدید میکنه
مثلاً گلبول سفید دچار اختلال بشه باعث ام اس میشه, یا ضعف سیستم ایمنی لنفوسیتها رو ضعیف میکنه و خطر سرطان داره و ..(حالا اینا به این راحتیا هم ایجاد نمیشن و انشالله مشکلتون در این حد نیست, فقط گفتم که خطرات درازمدتش رو یادآوری کرده باشم)
به نظرم حتماً پیش یه متخصص ایمونولوژی برید و اگه احساس میکنید استرس شدید دارید یه آزمایش خون و ... از میزان کورتیزول بگیرید و پیش روانپزشک هم برید. از ما گفتن بود. تندرست باشید.