(۱۳ آبان ۱۳۹۸ ۰۳:۵۷ ق.ظ)WILL نوشته شده توسط: شبا هم اگه میتونید بخوابید بخوابید اگه نمیتونید بخوابید که هیچی
اگه نمیتونستین ولی الان میتونین به منم بگین چکار کردین چون تازه مبتلا شدم
قصد نداشتم اینجا آنلاین بشم و پستی بزنم..ماه هاست مهمون میخوندم و میرفتم ولی این پست مجبورم کرد دوباره رمزم رو وارد کنم.
نمیدونم پست های چند سال قبل منو دیده بودید یا نه ولی من چند سال این مشکل رو داشتم و تو این تاپیک مدام از اینسامنیا نالیدم ولی الان خدا رو شکر تا سرم رو میذارم رو بالش میخوابم و حتی گوشی به دست خوابم میبره خیلی وقتا یا جلوی لپ تاپ حین کار کردن و.. چیزی که اون موقع برام آرزو بود.
ذهن رو باید آروم نگه داشت قبل خواب. برای همین تا یه ساعت قبل خواب دیگه فیلم هیجان انگیز نباید دید، وقتی تو تخت هستیم نباید با گوشی کار کنیم و تو شبکه های اجتماعی باشیم و اجازه بدیم مغز اطلاعات جدید دریافت کنه و آنالیزشون کنه. و مدیتیشن هم کمک میکنه که ذهن آروم شه. نقاشی بکشید در طول روز یا هر کاری که آرومتون میکنه که مسائل حل نشده ای برای ذهن نمونه که شب بیدارتون نگه داره. شب هم تا دیدید خوابتون میاد برید تو تخت و بخوابید نگید الان زوده هنوز و کار دارم و ... و از اون طرف صبح زود بیدار شید و فعالیت کنید هم فعالیت جسمی که بدن خسته بشه و هم فعالیت ذهنی مثل درس خوندن که ذهن خسته باشه و شب زود بتونید بخوابید. بعضی اپ ها هم هستند که یه سری آهنگ بیکلام که فرکانس خاصی داره رو پخش میکنن که باعث میشه راحت تر بخوابید اونا رو هم امتحان کنید.
یکی از دوستان اینجا به من گل گاو زبون قبل خواب و همینطور گلاب رو توصیه کرده بود. بیخوابی من انقدر شدید بود البته اون موقع این راه حل ها جواب نمیداد ولی اگه تازه بهش مبتلا شدید شاید اینا هم جواب بده.
و البته یه شبه هم حل نمیشه.. به مرور عادت های خوابتون رو که درست کنید خوابتون هم بهتر میشه.
در کل اگه این روش ها جواب نداد خودتون رو مثل من اذیت نکنید .. من میدونستم علتش چیه و دوست نداشتم پیش پزشک برم برای درمانش و تا آخر هم نرفتم.. ولی همیشه به بقیه توصیه میکنم اگه روش های عادی جواب نداد درمان دارویی رو قبول کنن ..چون بیخوابی انرژی آدم رو میگیره کامل، تمرکز رو از آدم میگیره و کلی مشکل دیگه.