(۲۸ مهر ۱۳۹۸ ۱۲:۴۸ ب.ظ)big cloud نوشته شده توسط: یه پروژه شروع کردم که ممکنه نتیجه اش را ۵ سال دیگه ببینم.
پروژه ۵ ساله،فقط مهاجرت به کانادا توی ذهن من میاد که باز خیلی دست بالا گرفتم. پروژه نرم افزاری هم باشه که از بیخ و بن غلطه. ازدواج هم که فکر نکنم باشه ...
(۲۸ مهر ۱۳۹۸ ۱۲:۴۸ ب.ظ)big cloud نوشته شده توسط: فقط باید بین این مالتی تسکینگ هایی که دارم یه رابطه منصفافه برقرار کنم.
من توی این ۴ سالی که کار کردم و درس خوندم و پروژه انجام دادم، به این نتیجه رسیدم که توی زندگیت توی هر بازه فقط یک کار بکن، بقیش رو به کیفیت زندگیت تخصیص بده، ورزش کن، بیرون برو و با آدمای مختلف ارتباط داشته باش، کلا خوب نیست تو خونه بشینی و همش کار کنی و یا تا ۱۱ شب جمعه هم برای خودت برنامه ریخته باشی.
در واقع باید trade off رو انجام بدی، واقعا نمیشه چند تا کار رو جلو برد، ارشد و کار کردن تمام وقت، یا پروژه انجام دادن و سر کار رفتن، ورزش هم بخوای بینشون انجام بدی، دست تنها هم باشی که دیگه بدتر، خلاصه حواست باشه که burn down نشی.
من این ماه پیش رو، رو که بگذرونم یه تغییر کلی تو زندگیم میدم.
این آلبوم از کشفیات جدیدم هست:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
آهنگ Departure رو که گوش دادم و شدیدا بهم چسبید.