(۱۵ دى ۱۳۹۶ ۱۱:۰۹ ب.ظ)The BesT نوشته شده توسط: آقای crevice حتما پایتون را الان که میخواهید یاد بگیرید توی لینوکس هم یاد بگیرید. حتما در آینده براتون صددرصد لازم میشه
من خودم یکسری فیلم از فرادرس دارم. خوب بودن. فقط کافیه سرچ بزنید و با جزوه هایی که هست یاد بگیرید.من حدودا یک هفته ای یاد گرفتمش. اینقدر آسون هست که زمان نمیگیره یادگیریش
حتما هم برطبق گفته آقای بیگ میری، pychram را نصب کنید و کار کنید. اگر خواستید تا لینک دانلودش را خدمتتون بفرستم
لینوکسم اگر کار کردید(حس میکنم خفن تر از این حرفا باشید ولی
،جناب crevice رو میگم ) که خوب، اگر کار نکردید ، فقط و فقط جادی، توو درس دادنش اینقدر مثال میاره که دقیقا با تمامِ جوانب آشنا میشید،یه کتابم داره خودش، انگلیسیه، من پرینت گرفتم و سیمی کردم،یه کتاب اصلی هم هست،مال جادی کافیه به نظرم،
لینکای همه رو هم گذاشتم،
بعد من نظرم اینه که اول بریزی روی ماشین مجازی، لینوکسی ها اعتقاد دارن که مستقیم بپری تووش و کلا با ویندوز بدرود کنی که کاملا موافقم، ولی من خودم موقعیت نداشتم و انداختم روو ماشین مجازی،
جادی که رات انداخت خودت دست به کار میشی با سرچ فراواااان، ثبت اسناد شهرمون پشتیبان میخواد، خداشاهده دوستم از حسودی بهم نمیگه، وگرنه میتونم کارشون رو راه بنذازم که آدم از تهران نیارن،
حالا یه روز که میرفتم کلاس، برگشته بهم میگه فلانی چه توزیعی برای پشتیبانی و سرور خوبه، منم همه ی اطلاعات رو دادم حقیقتش، اما انصافا کمی مردونگی میکرد میتونستیم با همکاری پشتیبان بشیم
ادمین سیستمم در حد همون Lpic1 با استناد به حرف جادی، کافیه