(۱۳ دى ۱۳۹۶ ۰۲:۴۳ ب.ظ)big cloud نوشته شده توسط: وضعیت اعلام نظر مسالمت آمیز در جهان سوم اینجوریه که میان میگن آزادی بیان هست و... ،بعد میان راههای ارتباطی مردم را قطع میکنن . آخه کدوم کشور اروپایی یا کشور درجه یک میاد هم چین کاری بکنه. خودشون یکاری میکنن بریم تو خیابون چند تا فحش بدیم و بیایم
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحیمِ و به نستعین وَالصَّلَّاهُ و السَّلام ُعَلَی سَیِّدِنا وَ نَبِیِّنَا أَبِیالْقَاسِم مُحَمَّد وَ عَلى آلِهِ الطَّیِّبینَ الطَّاهِرین سِیَّمَا بَقیِّةِ اللَّه فی الاَرَضین
هدیه نثار فیلان و بیسار ....الخ
اولاً که شاید باورتون نشه بینندگان عزیز, اما ما جهان سومی نیستیم!
ثانیاً; مسالمت آمیز ؟!
ثالثاً; عارضم حضور حضار و مستمعین عزیز که تلگرام به احتمال زیاد به دلیل کانال آمدنیوز و یه کوچولو هم شاید کانال دولت بهار فیلتر شده!
رابعاً قیاس ایران با کشورهای اروپایی اساساً باطله ,
[اما عجالتاً بدلیل اینکه بر این فروم جو منطقی تری حاکم هست و امید بیشتری برای تحلیل بدون تعصب از مسائلی که خارج از اینجا جرات بیانش نیست وجود داره لِهذا خیلی دوست دارم بقیه دوستان نظرشون رو راجع به فیلترینگ تلگرام بدن و راجع به این موضوع بحث بشه] در کشور های اروپایی اگر جریان اطلاعات آزاد هست در قبالش پشتوانه ی همکاری حقوقی و امنیتی و قضایی وجود داره! شما مطمئن باش دُوَل راقیه
بخصوص امریکا به هیچ چیز مادام اینکه کنترل کامل روش نداشته باشن اجازه ی
وجود نمیدن! اما در مورد ایران اگه بخوایم بی تعصب به این موضوع نگاه کنیم حضور همین دو تا تلگرام و اینستاگرام شاید چیزی جز یه
باجگیری نباشه !
زور اونها و نیاز ما ! خودتون بهتر از هر کسی میدونید که اگه بخوایم امروز شروع کنیم به ساختن یک سوشال نتورک , به امید خدا, بی حرف پیش; دو الی سه قرن آینده همین موقع و همین ساعت آماده میشه ! چون به هیچ وجه ظرفیت و امکانات و زیرساختهای لازمش رو نداریم !
پس زورش رو نداریم اما اونا دارن! اما در عین حال به شبکه های اجتماعی نیاز داریم ! در شبکه های اجتماعی حضور نداشته باشیم همه ی دنیا از این ظرفیت پیشرفت استفاده میکنن و ما بازم پس میوفتیم,
پس نیازمندیم! دقیقاً عین یه معتاد عملی که ساقیش هی توسری بهش میزنه و
این توسری خوردن ها البته حق مسلم ماست!
حالا شما ترجیح میدید با این بنگی عملی چکار کنید دوستان؟ میزارید تا ابد بره سراغ ساقیش و توسری بخوره ؟ یا کلاً رابطه ی ساقی و بنگی رو قطع میکنید تا بنگی بمیره؟
حالا بگذریم از اینکه این تشبیه من کلی اغراق آمیزه و به صورت مطلق درست نیست, اما من نظرم اینه که بیشترین کمک رو روابط دیپلماتیک میتونه داشته باشه, و لااقل یه بالانس ولو کوچیکی بین سود و ضررش, گام به گام بوجود بیاره تا ببینم آخرش چی میشه !
دوستان بیسوادی خیلی بده , خیلی !
پی نوشت :
- این بنده ی سراپا تقصیر مخالف با فیلترینگ تلگرام بوده و میباشم
- در جریان هستید که کانال آمد نیوز حذف شد و جناب پاول دروف کلی هم با این حذف شو داد! اما در اصل چیزی عوض نشد و الان آمد نیوز (رهبر انقلاب!!!) کوچ کرده به کانالی با آدرس telegram.com/sedaiemardom , در حالی که سابقاً تلگرام ثابت کرده که در حذف این قبیل کانال ها برنامه ریزی شده عمل میکنه ! من فکر نمیکنم تلگرام رفتار صادقانه ای با ما داشته باشه !