(۱۵ آبان ۱۳۹۶ ۰۹:۴۶ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: منم ماگ هام رو از بامیلو خریدم که در نهایت سفارش رو کنسل کردم و برای این خرید ناراضی بودم.
این دومین خریدم از بامیلو بود. خرید اول رضایت بخش بود.
من کلا سه بار از بامیلو خرید داشتم که جدا از انتظار حداقل یک هفتهای، هر سه بار یه نقصی داشت! اولین بار جنسی رو به اسم اصل فرستادند ولی تقلبی بود، دومین بار شیشه ساعت از وسط به صورت اریب شکسته بود! از طرفی تو ماگ اثر چایی مشاهده شد!
بار آخر هم یک هم جا کفشی پاره بود و هم یک جنس اصلا با تصویر مطابقت نداشت! هرچند که تو مورد دوم مرجوع کردم و پولش رو ۷۲ ساعته واریز کردند ولی تو موارد جزئی مثل این دفعه واقعا دیگه ارزش وقت گذاشتن واسه این کار رو نداشت.
سیستم بامیلو، تامین کالا توسط تامینکنندگان هست و به نظر میاد بامیلو فقط یک یا چند مرکز توزیع داره و خودش دارای انبار نیست و از طرفی به نظر میاد نظارت درستی روی سلامت و اصالت کالا وجود نداره و پر هست از کالاهایی بینام و نشون که همونا هم لزوما پلمپ و سالم نیستند! حتی من میتونم حدس بزنم که جنس مرجوعی یکی دیگه به دست من رسیده و جنس مرجوعی من به یکی دیگه خواهد رسید! شاید تنها چیزی که برای کاربر رغبت ایجاد میکنه واسه خرید، پست رایگان و تخفیفهاش باشه، وگرنه از نظر کیفیت و اصالت اجناس و همچنین سرعت ارسال به نظرم خیلی ضعیفتر از دیجیکالاست، بحث تولید محتوا و نقد و بررسی که بماند، اصلا در حد قیاس نیست!
(۱۵ آبان ۱۳۹۶ ۱۰:۳۰ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: یکی از ماگ ها تامین شد اما اون یکی نه.
اینم یه مسئله دیگه!
وقتی جنس نداری چرا زدی موجود؟ شاید یکی سریع میخواد اونو کادو بده! حالا شاید تامین نشد تا یک ماه! تکلیف چیه؟ تو تجارت الکترونیک سه تا مزیت رقابتی داریم: سرعت، کیفیت و برند که متاسفانه تو ایران به دلیل ضعف اقتصادی اکثر مردم، بیشتر روی چیزی به عنوان مزیت رقابتی تاکید میشه (قیمت) که تو یک شرایط مطلوب اصلا مزیت به حساب نمیاد، چون تو یک شرایط استاندارد امکان نداره کاهش قیمت باعث کاهش کیفیت نشه! متاسفانه خیلی خوب دارن بعضی از فروشگاههای اینترنتی یا این هایپرمارکتهای تخفیفی از این ضعف سوء استفاده میکنن، جنسهای بینام و نشون رو که قیمت اصلیشون مثلا ۱۰ هزار هست رو روی جلد چاپ میکنن ۲۰ هزار، بعدش بزرگ میزنن با ۵۰ درصد تخفیف! که دوباره میشه همون قیمت اصلی! فکر هم میکنن خیلی زرنگیه کلاه گذاشتن سر مردمی که وضع مالی خوبی ندارند...