(۱۵ مهر ۱۳۹۶ ۰۶:۴۰ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (15 مهر ۱۳۹۶ ۰۶:۲۷ ب.ظ)Milestone نوشته شده توسط: بچهها من فکر میکنم یکی از کارهایی که البته نمیگم آسون و کوتاهمدت اما بدون وابستگی به غیر (کارفرما و...) میشه در مورد درآمدزایی اون هم از نوع خوبش مطمئن بود، تولید محصولات مجازی و یا راهاندازی فروشگاه محصولات مجازی هست.
...
نظر غیر مطمئن و تا حدی شخصی:
در مورد ت آموزش هم شاید وضع به همین منوال باشه. یعنی درسته که فلان سایتی آموزش اندروید گذاشته و پول خوبی در آورده اما کلی آموزش دیگه هم هستن که فروش خوبی نداشتن.
در کل، بر حسب تجربه، در مورد این پیشنهاد ها زیاد خوشبین نیستم. احساس می کنم شرح حالشون اینه: که عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکل ها
سلام
طول کشیدنش در این حده که چند نفر کارت رو باور کنن،هر چند باید بسترشم فراهم باشه،که این بحث آموزش مجازی عالیه به نظرم،
ایراد کانال های حل سوال و آموزش، نداشتن شیوه های نوین در آموزشه، مثلا کانالی رو میشناختم که آموزش هاش محدود به کتاب های بازار بودش و حتی پاسخ به سوالاتش هم در همون حد و اتفاقا خیلی خیلی خوبم پول در آورد،کاش محدودیت نداشتم برای بردن اسمش
من خودم وقتی به چند نفر درس دادم یه شاخه ای از این همه علمِ بی مصرف در ایران رو، اینا اول اعتماد نداشتن، اما همین که باور کردن اوضاع تغییر کرد،
مشکل اصلی اینه که اصا مدرسه و دانشگاه خیلی بی مصرفه توی ایران، طرف مدرسه میره بعد همزمان ساعتی ۷۰ تومن کلاس خصوصی!!!!خب مدرسه رفتنه دیگه چیه دانشگاه دیگه چیه!!! سیستم ملایی و اینا دیگه بهتر از این نمیشه واقعا!
مشکل اصلی بچه هایی که در دانشگاه های ضعیف درس میخونن اینه که قدرتِ درکِ کلاسیک مسائل رو با سرعت های بالا ندارن، بهترین اساتید ایران رو هم دیدم تقریبا،گودرزی که دانشگاه شریفه خوبه توی این مورد!
یه بحث دیگه توی آموزش که دقیقا مثه کارای آموزشی فعلیم مطمئنم میگیره برای خودمم تلفیق حرفه ای آموزش های کاربردی مرتبط به همه، خودم به زودی لینوکس رو با پایتون + sql میخوام تدریس کنم حالا ارتباط اینا بهم چیه و داستان در هم تنیدنشون چیه و چجوریه رو بعدا تست میکنم، ولی از اینکه میشه لینوکس رو ضمنِ پایتون درس داد مطمئنم، و صد البته شور و اشتیاق این آموزش بیشتر از اشتیاق اومدن به کلاسیه که فقط لینوکس رو درس بده، و صد البته هزینه ش خیلی کمتر از جداگونه کلاس رفتنِ هر کدوم در نظر میگیرم،البته اینو به عنوان یه ایده اعلام کردم و حداقل تا یک سال دیگه هیچ برنامه و حسی ندارم بهش،
در کل ایران خیلی خزه که همه باید بهم درس بدن

هیچ علمی هم نتیجه ملموس و قابل توسعه ای نداره، حداقل من ندیدم!