(۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۲:۴۸ ب.ظ)codin نوشته شده توسط: اگر میگفتید میخواید چه کار کنید خیلی بهتر بود. یه جورایی دنبال چکش طلایی نباید بگردید. اگر میخواستید وب کار کنید مثلا به نظرم جاوا بهتره اگر میخواستید امنیت کار کنید c++ احتمالا بهتر بود. البته برای مصارف صنعتی پایتون و c# و امثالهم از جفتشون بهترن.
من Asp.net کار کردم و سایت هم طراحی کردم
۷-۸ ماهی میشه که کار نمیکنم
اهدافم : خب وب را خیلی دوست دارم و البته بیشتر امنیت مد نظرم هست و اینکه می خوام کار کنم و درآمد داشته باشم. و اینکه دوست دارم یه چیز جدید یادبگیرم یه جورایی اصولی و پایه ای چون aspبیشتر تجربی بودبرام و خودم بیشترش را یادگرفتم توی هر پروژه هرجا بلد نبودم یه سرچ میزدم و کارم را میفتاد. در کل میخوام هم تخصصی یادبگیرم و هم کار تخصصی کار کنم
البته با همین دانش مختصرم تو وب میتونم سایت طراحی کنم ولی اگه MVC بود بهتر بود چون یه کم فرایند ویرایش و پشتیبانی پروژه هام برام وقت گیره
از این حالت راکد بودند خسته شدم .شاید به خاطر چندماهی که فقط درس خوندم این حس ایجاد شده. دنبال ایده ام میخوام یه کار جدید بکنم .قصدم این بود یه کسب و کار ایجاد کنم ولی دیدم همین برنامه نویسی را بیشتر علاقه دارم کاری بدون نیاز به سرمایه اولیه مالی